Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Podziękował.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Grzybiarz nie wdzę co piszesz :)

joke

Edytowane przez balon

Opublikowano
  • Autor

OK, shout zaktualizowany plus zmienione czasy odświeżań. Testuje, sprawdzajcie, zgłaszajcie. 

Opublikowano

Przez cały dzień wyglądało na to, że jest wszystko ok, a teraz nagle cofnęło mi wpisy do 11:59 Jak żyć ?  :smutas:

hrEQrPG.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do tego zauważyłem, że ze statusami coś nie tak jest. Ktoś wstawi status, są dwie odpowiedzi, ja coś piszę i moja wypowiedź pojawia się jako pierwsza, a nie trzecia. Oczywiście nie zawsze, ale raz na jakiś czas tak się stanie.

Znowu to samo +

CaQm1De.png

Opublikowano

No postów poprzestawianych to jeszcze nie miałem, ale takie czary w statusach to norma. Do tego odświeżanie shouta w dalszym ciągu nie działa

Opublikowano

I jeszcze coś nie tak jest z zaznaczaniem tematów jako przeczytanych. Patrzę, oho widzę ktoś w temacie napisał o godzinie takiej i takiej, wchodzę, czytam, wychodzę,  przeglądam forumka gdzie indziej i po kilku minutach widzę ten sam temat jako nieprzeczytany i że minutę temu ten sam użytkownik napisał posta, wchodzę, a tam dokładnie ten sam post co kilka minut wcześniej.

Opublikowano

Ja mam problem z wyświetlaniem nowej zawartości, nie pokazuje nic ;( ani w Chromie ani w Firefoxie :(

Opublikowano

Nie możesz mieć dwóch filtrów włączonych na raz np.obserwowane tematy i te w których się pisało.

Opublikowano

Wiem, przeklikiwałem te filtry, usuwałem cookies, nic nie działa :/ samo się zepsuło może samo się naprawi.

Opublikowano

I jeszcze coś nie tak jest z zaznaczaniem tematów jako przeczytanych. Patrzę, oho widzę ktoś w temacie napisał o godzinie takiej i takiej, wchodzę, czytam, wychodzę,  przeglądam forumka gdzie indziej i po kilku minutach widzę ten sam temat jako nieprzeczytany i że minutę temu ten sam użytkownik napisał posta, wchodzę, a tam dokładnie ten sam post co kilka minut wcześniej.

Mam to samo :(

Opublikowano

tez wam sie nie wyswietla logo premium membera, tylko zamiast tego jest OijGMTW.jpg?

Opublikowano
  • Autor

Wygląda na to, że, hmm, obrazek wcięło. Jeśli ktoś go ma, to proszę podesłać, wstawimy.

Opublikowano

msg-34971-0-45194900-1409738930.png

mi tam wyświetla :P

jakby co inny upload

wkSsSKC.png

Opublikowano

ten z innego uploadu dziala  :lapka:

e: przynajmniej w twoim poscie colin, bo pod podpisem nadal mam OijGMTW.jpg

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

właśnie dziwne bo mi wyświetla ale Square napisał że u niego jednak też nie. zrobiłem upload na imgur, niebawem się wrzuci na forum to powinno odświeżyć :)

Opublikowano

Że tak spytam ktoś próbuje coś zrobić z tymi cudami, które dzieją się na szałcie i w statusach czy czekamy aż się samo naprawi ?

Opublikowano
  • Autor

Po weekendzie dam znac adminowi.

Opublikowano

no hej, forumek mi nie działa w przeglądarkach:
Internet explorer: nie moge pisać postów, edytować.

Chrome: jw + czasami trzeba odświeżać milion razy zakładkę by doczytał sie forumek (np szałty i statusy)

sprawdzałem na różnych kompach i tabletach, problem występuje. wszystko poaktualizowane, z adblockiem, bez adblocka, nawet z internetem kombinowałem xd.

ogólnie i tak korzystam z mozilli, ale mogą być userzy co mają ten problem, sie odbijają od forumka i nawet nie napiszą bo nie mogą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Oni to wiedzą, kocie

Opublikowano
  • Autor

Forum zaktualizowane do 3.4.8. Proszę zgłaszać wszelkie błędy, zamuły, błędne godziny etc. 

Shoutbox zaktualizowany również do najnowszej wersji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.