Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Co nietrudno zauważyć zarówno shout, jak i statusy zniknęły z głównej, w dodatku shout po prostu nie działa -  nie da się zamieścić żadnego wpisu. Statusy z poziomu profilu jeszcze jakieś pół godziny temu działały, jak jest teraz nie mam pewności.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano
  • Autor

Ktoś jeszcze ma takie "objawy"? U mnie shout działa, statusy normalnie widoczne.

Opublikowano

Uprzedzając pytanie - tak, czyściłem dane przeglądarki  :dog:

Opublikowano

Statusów nie ma.

P.S. Proszę o odblokowanie shouta, bo to jakaś stara blokada wisi za opowiadanie dow(nene)u o Wojtyle, a teraz jestem innym człowiekiem.

Opublikowano

Mi wszystko działa, ale to by wyjaśniało, dlaczego nikt nie komentuje mi statusu :(

Opublikowano
  • Autor

Wszystko odświeżone, zaktualizowane, ma działać! A jak nie, to najwyżej grzybiarz będzie statusy sam do siebie pisał ;)

Opublikowano

Potwierdzam - Brak i jednego i drugiego

Opublikowano

A zrób ktoś screena, jak wygląda forum bez statusów i shouta.

Opublikowano

Potwierdzam - Brak i jednego i drugiego

U mnie to samo.

Opublikowano

A nie schował się Wam po prostu shout i statusy po update?

Opublikowano

U mnie już jest ok.

Opublikowano
  • Autor

Spróbujcie na innych przeglądarkach. Może macie np. wyłączona obsługę javy czy coś. Dziwna sprawa, np. u Tokara wszystko działa na telefonie, a na kompie ni, więc to nie tak, że te wtyczki zniknęły z forum i nikt nie ma. 

Opublikowano

Shout wrócił na główną, ale nadal nie odświeża wpisów

Opublikowano

proponuje skonwertowac forum do phpbb

Opublikowano

Forum mam ustawione na English(Usa) a wszystko mam po polsku czy tylko ja tak mam?

@Grzybiarz, nie.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

jak cos to wkSsSKC.png dziala juz poprawnie

Opublikowano

Huh, trochę się pozmieniało przez te 13 lat. W każdym razie jest przejrzyście a to bardzo ważne, no i migracja wypadła pomyślnie skoro mogłem się zalogować :)

Ciekawe czy starzy znajomi jeszcze tu zaglądają.

Pozdrawiam, 

Były członek grupy GSR :)

Opublikowano

Zauważyłem, że mam jakąś gwiazdkę obok nicka na liście użytkowników, pod tematem/forum głównym. Co to? 

Opublikowano

To oznacza, że jesteś zalogowany anonimowo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.