Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Klatwa steve'a ;/

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie dzisiejsze zamuły i chwilową niedostępność - jakieś combo awarii, chyba się przed długim weekendem zmówiły.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze bangla "wyświetl nową zawartość"? Coraz częściej mam "brak nowej", a to nieprawda, nie nie.

Opublikowano

A zobacz czy masz ustawione wyświetlanie postów, czy nowych userów, bo czasem sie to zmienia.

Opublikowano

Posty, nieczytana zawartość forum. O teraz tez tak mam.

Edit: poprawilo sie chyba

Edit2: jednak nie

Edytowane przez _Red_

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy na stronie głównej klikam w temat, gdzie ostatnio napisano posta, dostaję taki komunikat:

Xw18SeY.png

dopiero odświeżenie kilka razy pomaga, a czasami nawet nie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nadal to występuje?

Opublikowano

Na ten moment jest ok, wczoran tez miałem ten błąd.

Opublikowano

Yup.

Opublikowano

Sorki panowie, zapomniałem o jałmużnie, bo ostatnio ekstrima kupiłem jakoś rok temu, a tak to chociaż raz na 6-9 miesięcy kupowałem (jestem wiernym czytelnikiem od 2004). Dzisiaj wdepnę do oszołoma po szmatławca, wieczorkiem forum już powinno śmigać.

Edytowane przez Grzaewoo

Opublikowano

Zdecydowanie rzadziej, ale nadal.

Za co ja Ci nie place Kyo?

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Wczoraj się bałem, że bana mam, bo w WKP akurat coś głupiego pisałem.
No ale błąd jest, nawet przed chwilą wchodzę do PST i błąd.

Opublikowano
  W dniu 29.06.2016 o 05:16, Kyo napisał(a):

Nadal to występuje?

Yo.

Opublikowano

Tak, randomowo. Ale dziwne, że wywala 404, a nie np. jakiś błąd SQL, jak to zwykle było z bazą. F5 parę razy pomaga.

Opublikowano
  • Autor

Forumek daje znac, ze chce na nowy skrypt :). Obadam, pierwszy raz takue cos widze, jakby baza niedomagala.

Opublikowano

21ecdvp.jpg

Problem wystepuje co kazde wejscie do tematu, zrobcie Panowie cos z tym.

Opublikowano

Kupiłem dwieście dwudziesty siódmy numer Oficjalnego Magazynu Portalu PSX Extreme (dawniej PSX Extreme) i wygląda na to, że forum już działa tak jak powinno.

Nie ma sprawy.

Opublikowano

Znowu mi rano sypie błędami "Nie możemy tego znaleźć".

Opublikowano

Przed chwilą znowu miałem 404.

Opublikowano

Średnio co pół godziny wywala mi wyżej wspomniany błąd z brakiem strony. Czy to zemsta za niekupowanie szmatławca najlepszego czasopisma o grach PSXExtreme, czy to zwiastun poczatku końca FPE? 

Opublikowano

zakładamy patronite? to ostatnio modne

Opublikowano

Zapomniałem, że nowy numer OMPPE ma dwie okładki do wyboru. Trudno, nie będę płacił dwa razy, jakoś te błędy musicie przeboleć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.