Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tapatalk nie mam żadnych problemów, przez www jest problem ale 2x odświeżanie i śmiga

No wlasnie. Do wczoraj wystarczylo 1x, dzisiaj po 2-3-4 a raz musialem cofnac sie strone i wejsc jeszcze raz w link.

Opublikowano

U mnie na Tapatalk są problemy ale obawiają się tym że muszę czekać dłużej na załadowanie forum. Poza tym wczoraj i przedwczoraj ogólnie miałem problem z odświeżeniem tematów w Tapatalku. Internet był, stronki śmigały ładnie, a forumek nie mógł się otworzyć... Istna orgia od paru dni. Na przeglądarce jest jeszcze gorzej.

Opublikowano

Sprawdzamy, przepraszam za utrudnienia, ale jak mówię - jakaś niestandardowa opcja.

Jeśli można, to wstrzymajcie się z pisaniem "mi działa", "mi nie działa". Jak mi tylko admin potwierdzi, że wprowadził zmiany w konfiguracji serwera, to dam znać i będziemy testować.

Opublikowano

Dorzucony został RAM. Z 8000 na 10025 MB. Dostępna pamięć skoczyła z 1778 do 6349 MB. 

Dajcie znać, jak to teraz wygląda. Bo jak dalej bida, to ciąg dalszy szukania igly w stogu siana. No i na pewno podrożeją pakiety PE Plus, PPE Gold i opłata za Premium Member, bo niestety za dużo piszecie i forumek już nie ma zdrowia, zwłaszcza przy 35 stopniach ;).

Opublikowano

czy jeszcze jest ten błąd?

Przed chwilą pięć odświeżeń podczas próby wbicia do kącika sportowego.

Opublikowano

Randomowo to sie dzieje. Zazdro, ze widzisz "co cie napawa optymizmem" bo ten temat mi się nigdy nie wyświetla w nowościach :(

Opublikowano

A nie są generowane na serwerze żadne logi z błędami? Może dałoby się wtedy odczytać pattern, dlaczego wywala losowe 404ki.

Opublikowano

Bierzcie sie Panowie do roboty, bo dalej jest zle. U mnie nie wystepuje 404, za to co moment, kiedy chce wejsc do jakiegos topicu to dostaje komunikat: "Nie mozemy tego znalezc!", czy jakos tak.Dopiero po odswiezeniu wchodzi....Na Tapatalk podobnie kibel...

Opublikowano

To jest właśnie błąd 404 czyli zawartosc nieodnaleziona. Normalnie to się powinno pojawic jak wpisujesz nieistniejacy adres url

Opublikowano

To jest właśnie błąd 404 czyli zawartosc nieodnaleziona. Normalnie to się powinno pojawic jak wpisujesz nieistniejacy adres url

Aha, ok. Wyglada to dokladnie tak:

sv45c4.jpg

Gość suteq
Opublikowano

Było dobrze przez tyle czasu, a tu nagle problemy. Przyznać się kto się bawił silnikiem forumka i coś zyebał? :reggie: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...