Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nic się nie działo ani ze skryptem, ani z serwerem. Możliwe, że to kwestia bazy - jakieś przeciążenie, klątwa czy coś. Na teraz widzę, że problem w 99% dotyczy sytuacji, gdy link zawiera ?view=getnewpost, czyli po prostu nową zawartość. Wchodzą w dany temat poprzez linki bez tej formuły, nie trafiam na błąd.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

u mnie bez roznicy czy sa nowe posty czy nie, blad wyskakuje tak samo

Opublikowano

Pany, weźcie to ogarnijcie jakoś, zróbcie jakieś "delete * from all where post = Jerome or post = Mroku or post = YETI" zeby odblokować bazę, bo już nawet nie mogę wejść w spokoju do działu Nintendo beż 10krotnego odświeżania storny :frog: 

Opublikowano

Nie da rady wejść klikając na ostatni post. Zawsze błąd. Kuuuurrrrrr... X[

Opublikowano

Nic się nie działo ani ze skryptem, ani z serwerem. Możliwe, że to kwestia bazy - jakieś przeciążenie, klątwa czy coś. Na teraz widzę, że problem w 99% dotyczy sytuacji, gdy link zawiera ?view=getnewpost, czyli po prostu nową zawartość. Wchodzą w dany temat poprzez linki bez tej formuły, nie trafiam na błąd.

Na czym stoi forum? Macie jakieś logi z errorów?

Opublikowano

Bez różnicy, z różnych linków wchodzę i to samo. Czytać nie można, pisać nie można, jak żyć?

Opublikowano

Dobrze, że jestem na urlopie i mogę chociaż nad morzem piwo pić i gadać z żoną bo bez forumka we Wrocławiu nie wiem jakbym dał rady egzystować.

Opublikowano

Jeny wujaszek, to tylko polskie morze i polskie piwo :/

A piszesz od pary dni o tym:)

Opublikowano
  • Autor

Nawet support nic nie poradzi, bo od 1 czerwca... nie wspierają już wersji skryptu 3.4. Do admina poszły jeszcze logi z błędami sql, czekam na info.

Opublikowano

Ale to tutaj jest skrypt 3.4? A nie można go updejtnąć w takim razie do wspieranej wersji przez support?

Opublikowano

Zaloz temat na ich forum Perez.

Opublikowano

Grzybiarz, wejdź na PSSite i zobacz jak to wygląda. Chcesz tego samego tutaj?

Opublikowano

Proponuję wy(pipi)ić wszystkie subfora o grach, od razu zrobi się miejsce na wartościowy kątęt.

Opublikowano

Grzybiarz, wejdź na PSSite i zobacz jak to wygląda. Chcesz tego samego tutaj?

3.4 mi sie bardziej podoba imo, ale kwestia (braku) gustu.

Opublikowano

Różnica jest taka że avatary są okrągłe :) Imo nie ma tragedii z nowszą wersją. Włączamy biały skin i jazda.

http://ps3forum.pl/

Opublikowano

MaZZeo, nie wiem, strona główna mnie odstrasza wyglądem. Aktualna wersja FPE jest świetna, jak uda się naprawić 404 to będzie git.

Opublikowano

Jeśli cokolwiek miałoby się tu zmienić w wyglądzie, w dodatku upodobnić do PSsite, to ja już wolę po 10 razy odświeżać stronę żeby wejść do tematu.

Opublikowano

Ja tam jestem zwolennikiem nowości i tak jak na początku będziemy psioczyć na nowy dizajn, po czasie się przyzwyczaimy. W sumie to powinna być najnowsza, poprawiona wersja, niż jakaś stara zabugowana, dziurawa. Layout i poszczególne elementy zawsze można zmienić.

Opublikowano

Różnica jest taka że avatary są okrągłe :) Imo nie ma tragedii z nowszą wersją. Włączamy biały skin i jazda.

niee broń cie panie boże nienawidzę tego skryptu to już wolę phpbb

Opublikowano
  • Autor

niee broń cie panie boże nienawidzę tego skryptu to już wolę phpbb

Skrypt jest zasadniczo ten sam, tyle że nowszy i ogólnie nie ma siły, żeby i tutaj w końcu tego nie zrobić, bo jak już pisałem wyżej - nawet oficjalny support nie wspiera już 3.4, tylko 4.0 w górę. Tak samo będzie z dodatkami, że nikt nie będzie aktualizował ich do starych wersji.

Opublikowano

Jak tak dalej będzie #404 występować, to mi transferu na komórce nie starczy na odświeżanie :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.