Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się nie działo ani ze skryptem, ani z serwerem. Możliwe, że to kwestia bazy - jakieś przeciążenie, klątwa czy coś. Na teraz widzę, że problem w 99% dotyczy sytuacji, gdy link zawiera ?view=getnewpost, czyli po prostu nową zawartość. Wchodzą w dany temat poprzez linki bez tej formuły, nie trafiam na błąd.

Opublikowano

Pany, weźcie to ogarnijcie jakoś, zróbcie jakieś "delete * from all where post = Jerome or post = Mroku or post = YETI" zeby odblokować bazę, bo już nawet nie mogę wejść w spokoju do działu Nintendo beż 10krotnego odświeżania storny :frog: 

Opublikowano

Nic się nie działo ani ze skryptem, ani z serwerem. Możliwe, że to kwestia bazy - jakieś przeciążenie, klątwa czy coś. Na teraz widzę, że problem w 99% dotyczy sytuacji, gdy link zawiera ?view=getnewpost, czyli po prostu nową zawartość. Wchodzą w dany temat poprzez linki bez tej formuły, nie trafiam na błąd.

Na czym stoi forum? Macie jakieś logi z errorów?

Opublikowano

Bez różnicy, z różnych linków wchodzę i to samo. Czytać nie można, pisać nie można, jak żyć?

Opublikowano

Nawet support nic nie poradzi, bo od 1 czerwca... nie wspierają już wersji skryptu 3.4. Do admina poszły jeszcze logi z błędami sql, czekam na info.

Opublikowano

Grzybiarz, wejdź na PSSite i zobacz jak to wygląda. Chcesz tego samego tutaj?

3.4 mi sie bardziej podoba imo, ale kwestia (braku) gustu.

Opublikowano

MaZZeo, nie wiem, strona główna mnie odstrasza wyglądem. Aktualna wersja FPE jest świetna, jak uda się naprawić 404 to będzie git.

Opublikowano

Jeśli cokolwiek miałoby się tu zmienić w wyglądzie, w dodatku upodobnić do PSsite, to ja już wolę po 10 razy odświeżać stronę żeby wejść do tematu.

Opublikowano

Ja tam jestem zwolennikiem nowości i tak jak na początku będziemy psioczyć na nowy dizajn, po czasie się przyzwyczaimy. W sumie to powinna być najnowsza, poprawiona wersja, niż jakaś stara zabugowana, dziurawa. Layout i poszczególne elementy zawsze można zmienić.

• Plusik 1
Opublikowano

Różnica jest taka że avatary są okrągłe :) Imo nie ma tragedii z nowszą wersją. Włączamy biały skin i jazda.

http://ps3forum.pl/

niee broń cie panie boże nienawidzę tego skryptu to już wolę phpbb

Skrypt jest zasadniczo ten sam, tyle że nowszy i ogólnie nie ma siły, żeby i tutaj w końcu tego nie zrobić, bo jak już pisałem wyżej - nawet oficjalny support nie wspiera już 3.4, tylko 4.0 w górę. Tak samo będzie z dodatkami, że nikt nie będzie aktualizował ich do starych wersji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...