Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Taa, mogły być zamuły gdzieś od wtorku wieczorem - synchronizacje plików na serwerze i inne wynalazki. Powinno się dzisiaj uspokoić. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Dokladnie - wczytuje się wieki, a dzis czesto w ogóle nie da się odpalic.

Opublikowano

Nieładnie forum działa :[

Opublikowano

buczer sabotuje

Opublikowano
  • Autor

Prace serwerowe w tle przyhamowane, tak że forum powinno działać lepiej. 

Opublikowano

Dalby ktorys z adminow emote ze smiejacym sie jaroslawem kaczynskim. Symbolizowalby buty, wsiunstwo a takze dzieciece rozbawienie. Idealnie pasowalby do tematu polityka.

Opublikowano

Dalby ktorys z adminow emote lygpMa8.png Symbolizowalby buty, wsiunstwo a takze dzieciece rozbawienie. Idealnie pasowalby do tematu polityka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Perez jest szansa na usunięcie tej reklamy?

NPgj0kR.jpg

Opublikowano

Trzeba w prawym górnym roku tej reklamy kliknąć na (x) wtedy zniknie. Sprawdzone info. Bizon potwierdza po konsultacji z Yano.

Opublikowano

Bizon jednoczesnie zaleca modernizacje komputera

Opublikowano

Ja bym chciał, żeby wydłużyć czas łączenia postów. Teraz chyba łączy do 5 minut? Niech łączy do 15.

Opublikowano

Plugawy wiem jak wyłączyć reklamy xD Po prostu takie agresywne adsy są bardzo denerwujące, szczególnie na urządzeniach mobilnych, gdzie nie ma aż takiej precyzji w celowaniu w X jak na desktopie.

Opublikowano
  • Autor

Podpyta naszą sieciówkę. Mają zaznaczone, aby te wszystkie latające cuda od góry blokować, ale mają tylu dostawców, że czasami coś przejdzie. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wróciły stare demony, znowu czasami wywala błąd "nie można znaleźć tematu"

Opublikowano

mroczny pasażer forumka

Opublikowano

Wiemy wiemy i odpowiednie osoby działają. Na szczęście nic poważnego, jedynie lekki dyskomfort. F5 aż złapie :lapka:

Opublikowano

No dziś to dramat. Co jest kur.va perezik?

Opublikowano

Najgorzej na tapatalk, trzeba caly czas odswiezac... Za co ja wam nie płacę? :/

Opublikowano
  • Autor

Za szybko i za dużo piszecie :(. Zanosi się na wprowadzenie limitu 10 postów na dzień na usera, bo serwer nie daje rady keszować wszystkiego. A tak fajnie było... No i oczywiście weryfikacja czytelnictwa magazynu - prenumeratorzy 20 postów dziennie! ;)

Robi się, powinno być dzisiaj ogarnięte. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Człowiek polubił Forumek, i do (pipi)a Ciągle problemy na Tapatalku, błąd błąd, odśwież itd.. Może jakieś dotacje są potrzebne aby ogarnąć ten problem? Może to hakery opanowały Forum niczym dziurawe psn.

Opublikowano

Pisałem o tym w niedzielę w odpowiednim temacie, do tej pory nikt problemu nie naprawił, nikt nawet nie odpowiedział.

Opublikowano
  • Autor

Sorry, umknelo mi. Jakies Kalendarze Gracza i inne cuda wymyslaja. Kolo poludnia zaktualizuje Tapa, moze to cos da.

Opublikowano
  • Autor

Tapatalk zaktualizowany do najnowszej wersji. Sprawdzajcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.