Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie nie działa, zostałem wylogowany i nie idzie sie zalogować przez tapatalk tylko wyskakuje info 'there is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later."

Opublikowano

U mnie "Forum PE jest obecnie niedostępny na Tapatalku... blablabla", wcześniej jeszcze niby się łączył, ale żadnych tematów nie wyświetlał. 

Opublikowano

zrobiłem ankietę goty pare dni temu i teraz zamiast ankiety wyświetla się coś takiego

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Z tego co widzę to wszystkie ankiety się zje'bały  :beksa:

Opublikowano

No wlasnie u mnie na mobilce tez OK. Podrzuccie screena z bledem czy czymkolwiek z ankiet, bo nawet nie wiem, czego szukac.

Opublikowano

Poszło zapytanie do nich. Wywala jakiś błąd, że rzekomo apka nie widzi, że jest u nas zainstalowany Tapatalk, co jest dziwne, bo aktualizacja została wykonana tak samo jak zawsze. 

Jeśli zaś chodzi o ankiety - sprawdzamy. Problem najpewniej dotyczy domyślnej skórki w wersji desktop, bo na ciemnej ankieta jest OK, tak samo jest OK na wersji mobilnej. Odświeżenie skórki i przeładowanie stylu na razie nic nie dało. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

serio używacie taptalka na mobilkach? imo bardzo nieporęczna apka.

Opublikowano

Tapatalk ma tylko jedną dobrą funkcję - powiadamia, że ktoś nas zacytował. Jak ktoś wali dużo postów, to można się pogubić, a tak przynajmniej apka nas powiadamia.

A najlepiej to i tak chodzi wersja mobilna na telefonie.

Opublikowano

Ale jak tam powiadamia? Na maila? W tapatalku na ikonie widzę ile mam powiadomień, plus do tego na wysuwanej belce (?) wyświetlają się tematy, gdzie zacytowano.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...