Perez 1 701 Opublikowano 3 stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 stycznia 2017 Mi tylko na taptalku działa w kratke Nie no samo forum powinno śmigać bez problemu, jedynie własnie Tap coś szwankuje.
czeskimaster 3 260 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Nom, szwankuje Tap nadal.
Masamune 157 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Na kompie i na smartfonie śmiga wzorowo. Na Tapatalku jest tragedia, nie ma dnia , żeby nie wyskoczył ten problem. Napisz do supportu Tapatalka, że skoro mają ten problem w (pipi)e, to wywalam ich apkę z telefonu!
mattaman 294 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Tylko że problem jest tylko na tym forum. Każde inne działa świetnie. Przy wysyłaniu tego posta Edytowane 4 stycznia 2017 przez mattaman
qvstra 3 213 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Aż ciężko uwierzyć, że ludzie w 2017 roku nadal korzystają z tapatalka
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 +1 Tapatalk to szmelc i marketing z sukcesem wmowil ludziom, ze to jedyne prawilne rozwiazanie do przegladania forum. Odinstalowac wtyczke z IPB i po problemie.
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 A jaka jest inna alternatywa na smartfonie? Przeglądarka? Dwa razy wolniejszej od tapa. Dziękuję odpada Przegląda m na tapie 5 różnych forów i tylko tutaj się sypie, na innych działa błyskawicznie.
WisnieR 2 707 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 To jak wy na telefonie przeglądacie forum? W wersji mobilnej, gdzie za każdym razem trzeba otwierać milion nowych kart, albo cofać się przez nie wiadomo ile stron? Nie mówiąc o tym, że nie można wybrać np. numeru strony temetu czy iść na ostatnią stronę tematu.
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Jesli ktos ma telefon z biedronki to wtedy wersja mobilna faktycznie moze mulic, ja takich problemow nie mam. Nie musze rowniez przegladac wszystkich mozliwych dzialow, o otwieraniu kolejnych kart nawet nie wspominam bo niby po co? Wszystko chodzi fajnie ale jesli ktos sie udziela namietnie w CW to faktycznie, nie jest wygodne nadrabianie ponad 20 stron, ktorych przybylo w ciagu jednej godziny. Jesli problem z tapatalkiem jest tylko na forum pe to tymbardziej wylaczyc wtyczke a nie kombinowac aby znowu cos sie ze sralo z silnikiem jak ostatnio. Te kilkanascie osob z telefonikami da sobie rade. 1
Square 8 555 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Ja na mobilnej przeglądam i nie mam większych rzeczy do zarzucenia. Tematy zawsze otwiera na ostatnio czytanym poście, powiadomienia działają itd. Jedynie odpowiedzi do statusów nie widać i trzeba na pełną wersję przełączyć, ale to akurat znikomy problem.
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Tematy zawsze otwiera na ostatnio czytanym poście To chyba tylko dla iluś tam ostatnich odwiedzonych tematów, bo często mi się na pierwszej stronie otwiera.
Perez 1 701 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 stycznia 2017 Dla mnie nie ma problemu, jak jest wtyczka, są chętni, nie wpływa to na forum, to niech sobie będzie. Tylko po prostu obecnie nie bardzo wiem, skąd problem - wszystko w panelu OK, połączenie OK, najnowszy skrypt jest, a coś nie halo.
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Mi się wydaje że to wina tylko i wyłącznie tapatalka. Generalnie sprawdziłem też inne forum i mam na tej apce takie same błędy. Tapatalk ostatnio mocno się zeszmacil i nie ma na to rady chyba że ją porządnie ponaprawiaja.
Rayos 3 170 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 ja preferuje tapatalka od mobilnej wersji forum. tapa jest zwyczajnie wygodniejszy w uzyciu. 1
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) Również. Oś czasu stanowi u mnie chyba jedyny i najmocniejszy argument za używaniem tp. Na tyle mocny że ciężko teraz się od tego odzwyczaic i przejść na co innego. Mam nadzieję że tapatalk poprawi się za jakiś czas. Edytowane 5 stycznia 2017 przez ireniqs
Masamune 157 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) Przecież "Oś czasu" to nic innego jak "wyświetl nową zawartość" w wersji mobilnej (w pełnej z resztą też) strony :P Edytowane 5 stycznia 2017 przez Masamune
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) Niby tak ale oś czasu jest czytelniejsza to raz, dwa to że można podgladnac co kto napisał ostatnio. Może i pierdółka ale nie trzeba wchodzić do tematu i sprawdzać czy ktoś napisał coś ciekawego. Wygoda. :) Edytowane 5 stycznia 2017 przez ireniqs
Square 8 555 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Tematy zawsze otwiera na ostatnio czytanym poście To chyba tylko dla iluś tam ostatnich odwiedzonych tematów, bo często mi się na pierwszej stronie otwiera. Nie wiem, raz na jakiś czas odznaczam całe forum jako przeczytane. Może przez to u mnie działa dobrze.
mattaman 294 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Ktoś chce używać wersji mobilnej to proszę bardzo. Ja używam tapa i tylko tutaj nonstop się coś rypie.
Mroku 1 005 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 ja preferuje tapatalka od mobilnej wersji forum. tapa jest zwyczajnie wygodniejszy w uzyciu. Tapatalk jest dobry dla osob, ktore posiadaja wolne urzadzenia mobilne.
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Ja na mobilce jade w dodatku na defaultowej przegladarce i zero problemow a telefon z biedry xD
mattaman 294 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Tapatalk jest dobry dla osob, ktore posiadaja wolne urzadzenia mobilne. Co za bzdura. Jest poprostu najwygodniej przeglądać forum i ma się wszystko w jednym miejscu.
Rayos 3 170 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 ja preferuje tapatalka od mobilnej wersji forum. tapa jest zwyczajnie wygodniejszy w uzyciu. Tapatalk jest dobry dla osob, ktore posiadaja wolne urzadzenia mobilne. lel, po prostu jest wygodniej uzywac tapatalka niz mobilnej wersji. na brak mocy w urzadzeniu mobilnym nie narzekam.
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Ja mam błąd po wysłaniu posta, ale tak naprawdę post się wysyła. W sumie tapatalka, używam do powiadomień, że ktoś mnie zacytował.
Rekomendowane odpowiedzi