Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano
  • Autor

Dziś od 30 minut bez błędu, później pdejrzewam znów będzie sypać błędami.

Walczy teraz z tym nasz admin. To trochę wygląda, jak ten problem z "dużym" forum, kiedy trzeba było po kilka razy odświeżać tematy, bo wywalało "nie masz uprawnień". Wtedy okazało się, że cache coś szwankował. Teraz to o tyle dziwne, że Tap to tylko jeden z podkatalogów, nie żadna osobna baza czy coś, więc teoretycznie powinien działać OK, skoro reszta tak działa. W każdym razie sprawdza się. 

Opublikowano
  • Autor

Admin dal znac, aby potestowac, czy jest OK. Tak ze testujcie i zglaszajcie bledy.

Opublikowano

Błąd nadal występuje, ale dużo rzadziej niż wcześniej, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

Opublikowano

Kliknąłem teraz we wszystkie wątki na osi czasu w tapie (kilkadziesiąt) i na żadnym nie wywaliło błędu. Może się forumek naprawił ;)

Opublikowano

Potwierdzam, ale nie chwalę dnia..

Opublikowano

Wczoraj mi raz czy dwa sypnęło, dziś od godziny po staremu

Opublikowano
  • Autor

OK, no to zgłaszam adminowi ponownie.

Opublikowano

Chyba forum znowu się zaczęło sypać, dwa razy mi dzisiaj wywaliło komunikat o nie odnalezieniu stronki po odświeżeniu topica.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Włączyliśmy (w tej chwili tylko grupie Senior i Premium) zaproszenia do prywatnych rozmów. W sumie dla maksymalnie 4 osób. Przetestujcie, dajcie znać czy wszystko dobrze działa i czy przydatna funkcja. Jak się sprawdzi to włączymy globalnie (za wyjątkiem nowych userów).

Opublikowano

Dyskryminacja randomów ;/

Opublikowano

No kogoś trzeba :D

Każdy "random" jest z automatu jest przenoszony przez silnik jak przyjdzie jego kolej. Więc dyskryminacji brak :)

Opublikowano

no chyba działa, nawet na zwykłych użytkowników bez premiumka i seniorka działa. <czeka na kamerki>

Opublikowano

No masz Premium, więc możesz zaprosić każdego, w druga stronę nie działa (nie powinno).

Opublikowano

Na komórce przy przewijaniu tematów automatycznie mi przesuwa stronę w górę. Nagminnie. WTF ?!?

Opublikowano

Wczoraj problem na Taptalku dalej występował, fakt, że mniej, ale i tak

Opublikowano

Kurde, a próbuj siedzieć na wersji mobilnej. Wszystko świetnie chodzi i wyglada dobrze.

Opublikowano

Coś zauważyłem że forumek lepiej na tapie chodzi, albo mi się wydaje. :notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.