WisnieR 2 705 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Ja na tapatalk w ogóle nie mogę postów dodawać.... Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Włączyliśmy (w tej chwili tylko grupie Senior i Premium) zaproszenia do prywatnych rozmów. W sumie dla maksymalnie 4 osób. Przetestujcie, dajcie znać czy wszystko dobrze działa i czy przydatna funkcja. Jak się sprawdzi to włączymy globalnie (za wyjątkiem nowych userów).Właśnie widzę we wiadomościach, że mogę kogoś zaprosić (4 osoby max), więc dla testu zaprosiłem blantmana, do poprzedniej rozmowy. Chyba już to weszło, bo nie mam premiuma. Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Za malo osob, powinien byc limit na 50 :/ Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Tak, od wczoraj działa dla "wszystkich". Niestety 50 się nie da :/ Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Włączyliśmy (w tej chwili tylko grupie Senior i Premium) zaproszenia do prywatnych rozmów. W sumie dla maksymalnie 4 osób. Przetestujcie, dajcie znać czy wszystko dobrze działa i czy przydatna funkcja. Jak się sprawdzi to włączymy globalnie (za wyjątkiem nowych userów).Właśnie widzę we wiadomościach, że mogę kogoś zaprosić (4 osoby max), więc dla testu zaprosiłem blantmana, do poprzedniej rozmowy. Chyba już to weszło, bo nie mam premiuma. a ja myślałem że się napiłeś z rana bo wiadomość brzmiała: test :D Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Ja piję dopiero wieczorem jak coś:) Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Ta Tapie nadal dramat, był chyba tydzień temu dzień w którym tylko raz wywalił. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Taki błąd wywala: po tym jak napisałem posta na tapatalku i chciałem wysłać. Czyli coś z pluginami? Zwiesiło się tak, że nie mogłem nawet klawiatury wyłączyć. Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Dziś, póki co zero błędów ma Tapie Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 16 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Dziś, póki co zero błędów ma Tapie A najlepsze, że nikt nic nie robi... Jeszcze podeślę do supportu ten screen z błędem, co grzybiarz wrzucał. Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Dlugo jeszcze zanim usuniecie ten plugin bo juz sie poce i brakuje mi backdoorow do silnika IPB aby crashowac obsluge wtyczki! Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Od wczoraj Forumek p(pipi) elegancko, bez błędów na Tapie Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 to ja chyba nie szanuje marki, bo mi systematycznie sie crashuje jak wcześniej Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Dobra, znowu zaczyna się sypać.. A było tak pięknie Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 teraz to całe forum się sypie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Cos nadal wywala: An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT tg.* ,t.*, t.approved, t.title as topic_title, t.posts as topic_posts, t.last_post as topic_last_post,m.*,p.*,xxx.* FROM ibf_core_tags tg LEFT JOIN ibf_topics t ON (t.tid=tg.tag_meta_id) LEFT JOIN ibf_members m ON (last_poster_id=m.member_id) LEFT JOIN ibf_profile_portal p ON (p.pp_member_id=m.member_id) LEFT JOIN ibf_core_tags_cache xxx ON (xxx.tag_cache_key=MD5(CONCAT('forums',';','topics',';',t.tid))) WHERE tg.tag_meta_app='forums' AND tg.tag_meta_area='topics' AND tg.tag_meta_id !=100825 AND tg.tag_text IN ('Co w trawie piszczy') AND tg.tag_aai_lookup IN (SELECT tag_perm_aai_lookup FROM ibf_core_tags_perms WHERE ( ( FIND_IN_SET(3,tag_perm_text) ) OR ( tag_perm_text='*' ) ) AND tag_perm_visible=1 ) ORDER BY tg.tag_meta_id desc LIMIT 0,100 This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Wpis. Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Cos nadal wywala: An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT tg.* ,t.*, t.approved, t.title as topic_title, t.posts as topic_posts, t.last_post as topic_last_post,m.*,p.*,xxx.* FROM ibf_core_tags tg LEFT JOIN ibf_topics t ON (t.tid=tg.tag_meta_id) LEFT JOIN ibf_members m ON (last_poster_id=m.member_id) LEFT JOIN ibf_profile_portal p ON (p.pp_member_id=m.member_id) LEFT JOIN ibf_core_tags_cache xxx ON (xxx.tag_cache_key=MD5(CONCAT('forums',';','topics',';',t.tid))) WHERE tg.tag_meta_app='forums' AND tg.tag_meta_area='topics' AND tg.tag_meta_id !=100825 AND tg.tag_text IN ('Co w trawie piszczy') AND tg.tag_aai_lookup IN (SELECT tag_perm_aai_lookup FROM ibf_core_tags_perms WHERE ( ( FIND_IN_SET(3,tag_perm_text) ) OR ( tag_perm_text='*' ) ) AND tag_perm_visible=1 ) ORDER BY tg.tag_meta_id desc LIMIT 0,100 This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. U mnie dokładnie to samo, np kiedy próbuję wejść do wątku o PS4 Pro. Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Zrzućmy się na ruskich hakerów to nam naprawią i zmodernizują żeby było miód malina. Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Ostatnio w miarę grało na Tapie, od kilku dni dramat.. Co chwilę błąd za błędem.. Matko Bosko, kiedy wyjdzie słońce i będzie działać jak należy? Może $ potrzeba na renowacje, nowe pomysły... Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 30 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2017 Dzisiaj to już kompletnie i mnie się sypie. Wejdzie może raz na dziesięć prób. Lipa straszna :( Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 u mnie to samo. Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Same here, przez pół godziny próbowałem dostać się do skrzynki z wiadomościami... Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 31 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Ścignę jeszcze admina i podpytam, co tam robił, bo jakoś po tych jego poprawkach był trochę spokój. Plus się zrobi reinstalkę apki. Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 Teraz miód malina, bez błędów. Póki co oczywiście.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi