Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś jest przyzwyczajony od wielu lat do tapatalka to ma problem. Mnie forum w wersji mobilnej doprowadza do pasji, jak jeden wątek wyświetlać po 8 razy, żeby wreszcie się wczytal.

Opublikowano

Tak tylko dla porządku podpiszę się, że mi od 10.04 forum na tapie nie działa w ogóle...

To w ogóle coś nie halo. Nie wiem, w Tapie jest jakieś usuwanie ciastek czy pamięci podręcznej? 

Opublikowano

Tak tylko dla porządku podpiszę się, że mi od 10.04 forum na tapie nie działa w ogóle...

To w ogóle coś nie halo. Nie wiem, w Tapie jest jakieś usuwanie ciastek czy pamięci podręcznej? 

Wyczyszczenie cache programu nic nie daje...

Opublikowano

Sprawdzcie opcje uninstall, ponoc pomaga na 100%

!

Ale co...chodzi o odinstalowanie tapa i zainstalowanie ponownie? W moim przypadku to nie wchodzi w rachubę, bo Tapatalk już dawno temu zniknął ze sklepu WP...

Opublikowano

Czyli używasz jakiejś starej, niewspieranej wersji i się dziwisz że nie działa :/

No faktycznie bardzo się dziwie, że inne fora działają bez zająknienia a to - nie.

Opublikowano

No nie moge. Tap nie dziala na starym forum i dajcie spokoj Perezowi i wyje.bcie ta apke. Forum bedzie zaktualizowane to zainstalujcie ponownie. Jakby mial tap dzialac to juz by go Perez dawno naprawil.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...