Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Na wakacje bedzie nowsza wersja forumka, to i moze tap nie bedzie sie wykrzyczał.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

504 Gateway Error (*)

coś strasznego

Opublikowano

(pipi)a, forum całe w hype przez e3, a od wczoraj zero błędów na Tapie. Perez, tylko nie mów że nic nie robiłeś.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, hype się skończył przez e3 i znów na Tapie błędy.

czeski, dam Ci prenumeratę za te Twoje cierpienia, ale naprawdę nie mam pomysłu. Nic przed E3 nie tykałem, nic teraz. Nie wiem, może większy ruch sprawił, że działało OK ;). IPB zapowiedziało duży update (4.2) na wakacje i wtedy, chcąc nie chcąc, przeskoczymy pewnie, bo na ps3forum.pl Tap śmiga git, ale są na nowym skrypcie (tyle że mało kto go lubi). 

Opublikowano

To może lepiej wywalić tapa i nie zmieniać? Wszyscy będą zadowoleni :)

Opublikowano

wywalić, jak najbardziej

Opublikowano
  • Autor

Bez serca jesteście :P. Tap w użytkowaniu forum nie przeszkadza, nie obciąża skryptu czy coś, więc jak się nie korzysta, to bez różnicy. Rozumiem, ze ktoś korzysta i chętnie mu to korzystanie ułatwię, ale nie wiem, skąd te błędy teraz. Aktualka pomoże, ale jak już pisałem - bronię się rękami i nogami. Ot, np. nie ma rozwijanych komentów w statusach... 

Opublikowano

Bez serca jesteście :P. Tap w użytkowaniu forum nie przeszkadza, nie obciąża skryptu czy coś, więc jak się nie korzysta, to bez różnicy. Rozumiem, ze ktoś korzysta i chętnie mu to korzystanie ułatwię, ale nie wiem, skąd te błędy teraz. Aktualka pomoże, ale jak już pisałem - bronię się rękami i nogami. Ot, np. nie ma rozwijanych komentów w statusach...

I chwała panu za to. Próbowałem przesiąść się na wersję mobilną ale jest zbyt ułomna. Nie mogę się przyzwyczaić do niektórych rzeczy.
Opublikowano

No temu to tapatalk za mocno wjechał

Opublikowano

Xd teraz to dopiero zauważyłem. No niestety działa tragicznie ale tylko na tym forum, na reszcie które mam dodane jest OK

Opublikowano

Ja siedzę na mobilnej odkąd kupiłem se pierwszego smartfona. Bardzo prosta obsługa, jest wszystko, poza uploadem fot, które jest na tapie i powiadomieniami. Ale jak tap daje powiadomienie, to co stoi na przeszkodzie odpalić przeglądarkę i forum w wersji mobilnej?;)

Opublikowano

Grzybi a co się dzieje jak przeglądasz sobie strony konkretnego wątku i klikniesz wstecz na mobilnej wersji ? A no cofnie Cię do poprzedniej strony gdzie w tapa wrzuca Cię z powrotem do np. nieprzeczytanych czy innego zbioru w jakim byłeś. Do tego brak przejścia do ostatniej strony. Takich drobnych ułatwień jest całe mnóstwo w tapa i trzeba być ślepym by nie widzieć jak bardzo ułatwia to przeglądanie forumka.

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie poranną awarię, ale OVH postanowiło sobie wymyślić awarię w poniedziałek rano, no i nieco nas uziemiło. 

Opublikowano

beka, że parę minut po tym poście wszystko poszło się kochać na kolejne 6.5 godzin

Opublikowano
  • Autor

Bo zapomnialem o starym przyslowiu "nie chwal dnia przed naprawa wszystkiego". Oj, zdrowo dzisiaj OVH dalo do pieca. Awaria karty sieciowej i jakies inne cuda i efekt taki, jak bylo widac. Mamy info, ze juz naprawione, wiec mam nadzieje, ze wystarczy niespodzianek.

Opublikowano

Już prawie zaczynałem się modlić do Jahwe.

...ale szczęśliwie w czas forumek wstał z kolan.

Opublikowano

no ja musiałem pracować w pracy ;/

Opublikowano

Wypisz wniosek o odszkodowanie, znajdziesz go w sekcji Premium --> Dokumenty.

Opublikowano

Perez specjalnie zrobił "awarię" (jak Bush z 9/11). To takie subtelne przypomnienie, żeby kupować ikstrima.

Opublikowano

Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i wszyscy są cali i zdrowi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.