Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie zabezpieczenie zostało wprowadzone po tym, jak jakaś banda zje,bów zaczęła wstawiać określony rodzaj avatarów

ja pierdziele, zamiast zbanować bande z(pipi)ów to zepsuli zabawe wszystkim innym :/

Opublikowano

Czyżby chcieli ich uchronić przed naszą nienawiścią? Wiadomo, złapiesz parę minusów i się załamiesz i sznurek. A nie każdy, kto je daje, ma za każdym razem ochotę się rozpisywać, że ktoś jest be i dlaczego. Prościej wcisnąć jeden przycisk. To jest zagrane na szerszą skalę coś czuję.

Opublikowano

Teraz jak ktoś wklei jakąs copypastę na 10 stron lub równie długą opowieść o defekacji, to skąd mam wiedzieć, czy to wyższe sfery piśmiennictwa, czy jeno bełkot debila.

Trzeba będzie czytać wszystko jak leci - to tak jak zabranie ocen na metacritic  :beksa:

Gość Orzeszek
Opublikowano

Proponuje wirtualny dzienniczek. Potem bedzie wywiadówka i wystawiana ocena końcowa.

Albo apke na telefon?

Opublikowano

Ja myślę że to Ultima karę na was spuściła za te wszystkie obelgi. xd

A tak poważnie faktycznie przydałoby się poinformować co jest grane, a nie tak użytkowników martwić. :/ Szykują się jakieś większe zmiany? Czy tylko kosmetyka? Przeskakujemy w inny wymiar na nowy forumkowy silnik? Kiedyś coś było gadane, ale nie wiadomo co gdzie kiedy i jak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...