Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

A już chciałem kupić znicza dla plusików :obama:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

A już chciałem kupić znicza dla plusików :obama:

+

Opublikowano

OOO NAGLE PUSTKI W "TWOJA KOLEKCJA GIEREK" xd

O kurde, po co pisałem taki śmieszny post, jak i tak nikt plusa tera nie da:/
Opublikowano

OOO NAGLE PUSTKI W "TWOJA KOLEKCJA GIEREK" xd

O kurde, po co pisałem taki śmieszny post, jak i tak nikt plusa tera nie da:/

+1 :*

Opublikowano

Czyżby trwały pracę nad połączeniem forumka z PPE?

Opublikowano

Wypluj to.

Ale swoją drogą to coś w tym jest, bo jakby nagle wpadły siuśki z pepee to psycha by mocno siadała na widok lawiny minusów. 

Opublikowano

Nie będzie żadnego łączenia FPE z PPE. PPE będzie miało osobne forum

Opublikowano

Takie zabezpieczenie zostało wprowadzone po tym, jak jakaś banda zje,bów zaczęła wstawiać określony rodzaj avatarów

ja pierdziele, zamiast zbanować bande z(pipi)ów to zepsuli zabawe wszystkim innym :/

Opublikowano

Czyżby chcieli ich uchronić przed naszą nienawiścią? Wiadomo, złapiesz parę minusów i się załamiesz i sznurek. A nie każdy, kto je daje, ma za każdym razem ochotę się rozpisywać, że ktoś jest be i dlaczego. Prościej wcisnąć jeden przycisk. To jest zagrane na szerszą skalę coś czuję.

Opublikowano

Teraz jak ktoś wklei jakąs copypastę na 10 stron lub równie długą opowieść o defekacji, to skąd mam wiedzieć, czy to wyższe sfery piśmiennictwa, czy jeno bełkot debila.

Trzeba będzie czytać wszystko jak leci - to tak jak zabranie ocen na metacritic  :beksa:

Opublikowano

Ciekaw czy licznik postów też zniknie.

:frog:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Uprasza się administrację o podanie oficjalnego stanowiska w tej jakże ważnej dla nas wszystkich sprawie!

Opublikowano

Proponuje wirtualny dzienniczek. Potem bedzie wywiadówka i wystawiana ocena końcowa.

Albo apke na telefon?

Opublikowano

Ja myślę że to Ultima karę na was spuściła za te wszystkie obelgi. xd

A tak poważnie faktycznie przydałoby się poinformować co jest grane, a nie tak użytkowników martwić. :/ Szykują się jakieś większe zmiany? Czy tylko kosmetyka? Przeskakujemy w inny wymiar na nowy forumkowy silnik? Kiedyś coś było gadane, ale nie wiadomo co gdzie kiedy i jak.

Opublikowano

Mam nadzieje ze beda za to jakies talony w ramach rekomoensaty

Opublikowano

a jutro bansai wlaczy plusy i bedzie pisac jaki to mial ubaw po pachy

41e9442670_ale_im_dowalilem.jpg

Opublikowano

Kupiłem klika gier, ale z publikacją czekam, aż wszystko wróci do normy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.