Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 28.09.2017 o 08:33, Kyo napisał(a):

Ja też używam a nie mam. Może jakieś wtyczki/dodatki?

55.0.3 (32 bity)

55.0.3 (64 bity)

adblock

fireftp

ultrawidify

videodownloadhelper

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Edytowane przez milan

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

1 2 3

Opublikowano

o ja widze u mejma mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Opublikowano
  W dniu 28.09.2017 o 10:30, Mejm napisał(a):

1 2 3

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

W dniu 28.09.2017 o 10:36, S(pipi)ix napisał(a):

o ja widze u mejma mutex/ocfipreoqyfb/mutex

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Ja u Was obu widzę :O 

Opublikowano

Ja u mejma nie widze.

Opublikowano

Mutex/lalilulelo/fajos

Opublikowano

123

naprawiło się

Opublikowano
  W dniu 28.09.2017 o 11:00, milan napisał(a):

123

naprawiło się

mutex/ocfipreoqyfb/mutex

chyba nie

m5Ql6p9.jpg

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

tam ważne co wy widzicie ;D

Opublikowano

teraz jakiś wirus wklejajacy kanabisa do celebsów.

Opublikowano

xDDDD jak klon

Opublikowano

Teraz zakumałem xD

I jeszcze dał dyszkę w tym dymku. To powinna być :emotka: do oceniania gier.

Opublikowano

https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/tajemnicze-wpisy-z-internetu-czyli-skad-bierze-sie-mutexocfipreoqyfbmutex/

I proszę, jest wyjaśnienie. To jednak Firefox, a właściwie to pewna wtyczka do niego (Browser-Security).

Chyba to na mój cynk zaczęli to ogarniać, bo z rana jak im napisałem to nie mieli pojęcia o co chodzi. A do wieczora zrobiło się to już całkiem szeroko dyskutowane.

Opublikowano

No miałem to i  wywaliłem,  wtedy to rzeczywiscie zniknelo,.

Ale serio dziwne to było, czułem sie jakbym  albo zwariował albo jakis haksior mi  wlazl na kompa,  google cisza,  a jak nie ma czegos  w necie to nie istnieje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobry! Forumek właśnie doczekał się dedykowanego serwera. Dwie zasadnicze zalety - teoretycznie powinien chodzić nieco szybciej, a dwa - raczej nie powinny występować już zamuły czy w ogóle wysypywania się, które były głównie związane z faktem, że forumek był powiązany z innymi naszymi stronami (i ja na nich coś się "gotowało", to forumek obrywał rykoszetem). No chyba że wykręcicie nadprogramowy ruch, to nic nie wiadomo. 

Z racji przepięcia mogą pojawiać się jakieś błędy, tak że proszę zgłaszać. 

Opublikowano

Zaczyna się izolacja FPE od PPE, najpierw ucięty link na głównej, który łaskawie przywrócili, a teraz dedykowany serwer, który kiedyś "przypadkiem" wybuchnie [*]

Ty tu Perez nie mydl nam oczu dobrymi wieściami, tylko napraw tapatalka! 

Opublikowano
  • Autor

Wiedziałem, że pierwszy post to będzie "ilozujo nas!", ale że od Ciebie... :(. 

Tapa to mogę 50x zresetować i tyle, nie ma na niego pomysłu. Znaczy mam, zaktualizujemy forum, ale wtedy pierwszy koment "czemu w statusach nie rozwijają się komentarze!!!". 

Opublikowano

Ale serduszka będą!

Będą?

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jakby byla jakas zbiorka $ na potrzeby forumka to nie krepuj sie Perez.

Opublikowano

następny krok to zmiana domeny na darmową psxextreme.prv.pl

Opublikowano

Apeluję o poszerzenie ilości statusów wyświetlanych na głównej, albo żeby nowy komentarz pod statusem przesuwał go na górę listy. To drugie daje spory potencjał do trollingu, ale zbyt wiele ciekawych dyskusji i pięknych ciągów myślowych przepada, bo jeden z drugim stulejarz wlatuje z gierkowym banałem. Do archiwum nikt nie zagląda, myślę że sporo osób nawet nie zdaje sobie sprawy z jego istnienia.

Opublikowano

Żeby statusy stały się właściwie tematami, które można podbijać odpowiedziami? No nie wiem, dziwne to trochę. Jest dobrze jak jest, może tylko 5 statusów to trochę mało (z 7 byłoby spoko).

Opublikowano

> 2017

> tapatalk

:gayos:

Opublikowano

O co w ogóle chodzi w tym podziale na FPE i forum PPE, PPE oddzieliło się od miesięcznika czy FPE teraz jest oddzielnym bytem czy jak?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.