Perez 1 743 Opublikowano 9 października 2017 Autor Opublikowano 9 października 2017 Jedyna zmiana jest taka, że PPE doczekało się osobnego forum, bo go nie miało, a nie każdy chciał skakać między PPE a FPE.
Tokar 8 271 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Żeby statusy stały się właściwie tematami, które można podbijać odpowiedziami? Ze względu na ograniczoną ilość znaków mało prawdopodobne. Bardziej nadmiar śmieszkowania z odświeżaniem statusów z 2012 r. No ale więcej statusów na głównej to mógłby jakiś młody dynamiczny inżynierek ogarnąć.
grzybiarz 10 301 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Niektórzy nawet nie wiedza, ze można włączyć powiadomienie do statusów. Jak ktoś po roku odpisuje, to pojawia sie wtedy taka specjalna ikonka...
Gość Kyo Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Zapewne w ustawieniach powiadomień które są bardzo rozbudowane. http://www.psxextreme.info/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications
Rayos 3 171 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 tyle lat na fpe a nigdy na oczy tego nie widziałem xd dzięki Kyo
Bansai 11 198 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Wiedziałem, że pierwszy post to będzie "ilozujo nas!", ale że od Ciebie... :(. Tapa to mogę 50x zresetować i tyle, nie ma na niego pomysłu. Znaczy mam, zaktualizujemy forum, ale wtedy pierwszy koment "czemu w statusach nie rozwijają się komentarze!!!". Bedzie kampania o cofniecie aktualizacji jak ludzie zobacza te serduszka i to jak statusy 'dzialaja' na tej wersji IPB xD
Perez 1 743 Opublikowano 10 października 2017 Autor Opublikowano 10 października 2017 No własnie Bansai, bo Ty chyba klikasz na tym 4.0 - jak byś oceniał?
Bansai 11 198 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jak juz sie troche z nim oswoilem to jest spoko, ale poczatkowo bylem zawiedziony, calosc wydawala sie strasznie nieintuicyjna i do potrzeby wchodzenia na czyis profil zeby przeczytac komentarze pod statusem na glownej do dzis sie nie przyzwyczailem. Sa tez jednak fajne rozwiazania, np szybkie info o tym kto jak i gdzie zareagowal na twoj post przy wejsciu na forum, calosc troche szybciej dziala, wklejasz link i od razu pojawia sie filmik/obrazek [nawet w statusach] bez potrzeby wpisywania etc. Nie wiem tylko po co sa te serduszka, lajki i smieszne minki zamiast plusikow, trąci to mocno fejsbookiem. Ocena? Do przyzwyczajenia się/10, watpie ze poczatkowo wszyscy beda zadowoleni. :)
Rayos 3 171 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 brzmi fajnie, Perez, do dzieła!
Perez 1 743 Opublikowano 10 października 2017 Autor Opublikowano 10 października 2017 Żeby statusy stały się właściwie tematami, które można podbijać odpowiedziami? Ze względu na ograniczoną ilość znaków mało prawdopodobne. Bardziej nadmiar śmieszkowania z odświeżaniem statusów z 2012 r. No ale więcej statusów na głównej to mógłby jakiś młody dynamiczny inżynierek ogarnąć. Wpisałem sobie do CV! Prosz, 10 sztuk teraz jest.
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 O własnie zauwazyłem, że coś się zmieniło. Dziękuje pan Perez.
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Chyba aż kupię kolejne PSX Extreme bardzo ładnie jest teraz
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 a za po to było gorzej, brawo pan perez
Tokar 8 271 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Żeby statusy stały się właściwie tematami, które można podbijać odpowiedziami? Ze względu na ograniczoną ilość znaków mało prawdopodobne. Bardziej nadmiar śmieszkowania z odświeżaniem statusów z 2012 r. No ale więcej statusów na głównej to mógłby jakiś młody dynamiczny inżynierek ogarnąć. Wpisałem sobie do CV! Prosz, 10 sztuk teraz jest.
Perez 1 743 Opublikowano 11 października 2017 Autor Opublikowano 11 października 2017 OK, za nami ostatni etap prac modernizacyjnych - baza przeniesiona. Pozostaje już tylko w niedalekiej przyszłości przejście na IPB 4.0.
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 I duzo sie zmieni w wygladzie forum wtedy?
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Dobra robota! Proszę ładować IPB 4.0.
Perez 1 743 Opublikowano 11 października 2017 Autor Opublikowano 11 października 2017 I duzo sie zmieni w wygladzie forum wtedy? Trochę tak. Nowe funkcje, z wad dla mnie osobiście to brak rozwijanych komentów przy statusach (trzeba wejść w profil; pytałem supportu, nie będą wracać do starej opcji, ale może gdzieś jakaś wtyczka jest). Można sobie poklikać http://ps3forum.pl/ czy https://forum.invisionize.pl/ (jedno z największych for o IPB, są zawsze na bieżąco). boję się :( Ja też! No ale raczej nieuniknione, bo IPB 3 w żaden sposób nie jest już wspierane i trochę mija się z celem płacenie za licencję i aktualny skrypt, gdy się z niego nie korzysta (a ewentualne bugi trzeba naprawiać na własną rękę). IPB 4 już widzę w miarę stabilne, rzadziej już poprawki wychodzą. Ot, po prostu jest inne, ale jak pisał Bansai - ma jakieś tam swoje zalety.
Rayos 3 171 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 ej, fajnie wygląda to forum pssite. nie jest takie straszne, a do komentarzy w statusach bedzie szlo przywyknac :D
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 ej, fajnie wygląda to forum pssite. nie jest takie straszne, a do komentarzy w statusach bedzie szlo przywyknac :D To idz tam i nie wracaj
Rekomendowane odpowiedzi