Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ale te przerobki wujaszka kiedys co byla aferka to bym odswiezyl. Boze jakie to bylo smieszne. Z tym ze i tak chu.jnia bo hotlinki z obrazkami w 90% sie juz przeterminowaly :/

:wujaszek:

ibAwVFy.gif

exKREJi.gif

RGrg5eZ.gif

18+

lkgBctz.gif

E: Usuniętą wrzucam w spoiler.

Edytowane przez Zwyrodnialec

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Uwielbialem te wersje forum. Najbardziej funkcjonalna i przejrzysta forma. Pozniej Buczer zmienil na jakies nowe go.wno ze slabymi skorkami ;/

Kacik bijatyk dziala xD

"Wybory Miss Pasztetowej 2005" Autor: Tokar Sama xDDDD

Edytowane przez Mejm

Opublikowano
  • Autor

No ale to jest, znaczy bylo, IPB ver. 2.

Opublikowano

Uprzejmie donoszę że forumowa wyszukiwarka przestała działać.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Ale te przerobki wujaszka kiedys co byla aferka to bym odswiezyl. Boze jakie to bylo smieszne. Z tym ze i tak chu.jnia bo hotlinki z obrazkami w 90% sie juz przeterminowaly :/

:wujaszek:

ibAwVFy.gif

exKREJi.gif

RGrg5eZ.gif

18+

lkgBctz.gif

E: Usuniętą wrzucam w spoiler.

Dziekuje , dalej bawi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakś czas temu pytałem tutaj czemu animacja na avatarze nie działa, podobno jest blokada i specjalnie gif sie nie animuje bo cośtam...

tymczasem tutaj widać animacje przy postach http://www.psxextreme.info/user/16141-44bronx/

co to znaczy? też chce mieć animowanego gifa. są równi i równiejsi?

Opublikowano

Po co ci animowany avatar na forum na ktorym juz nie piszesz?

Opublikowano

O, mi też działa. Przykro mi Yano, tylko tobie zablokowano tę funkcję :reggie:

edit o (pipi), nie działa jednak ;/

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Panowie niech ktos mi wytlumaczy..jak dziala przydzielanie ,,Senior Memberów,,?

Opublikowano

musisz mieć minimum 30 lat i być lubiany na forum

Opublikowano

co to znaczy? też chce mieć animowanego gifa. są równi i równiejsi?

To znaczy że osoby które mają teraz animowane avatary miały je ustawione przed zmianą.
Opublikowano

Po co ci animowany avatar na forum na ktorym juz nie piszesz?

przestałem pisać bo nie ma animowanych awatarów :(

Opublikowano
  • Autor

OK, nadszedł dzień sądu - na wtorek na 9.00 zaplanowane jest wyłączenie forum w celu przeprowadzenia aktualizacji i przejścia na IPB 4. Ile potrwa? Trudno powiedzieć, bo to kwestia, jak się wszystko przetworzy, no a trochę tych danych jest. Zakładam, że ze 3-4h minimum. 

Opublikowano

:frog:

będzie ciężko

Opublikowano

Listę kont do "przypadkowego" usunięcia wysłałem na priv

Opublikowano

będą plusiki i minusiki?

Opublikowano

będą serduszka :wujaszek:

Opublikowano

czy na nowym silniku wyszukiwarka wreszcie nie będzie miała downa?

Opublikowano

eee reputacja zostaje, serduszka zastępują plusiki, myślałem, że reputacja tez wypadnie

Opublikowano
  • Autor

Nie no dramy nie ma. Ze 3 tygodnie na innym forumku robiłem identyczny update i ogólnie jest OK. Jest kilka rzeczy z cyklu "do przyzwyczajenia się", ale są i fajne patenty, jak np. oznaczanie kogoś (trochę taki Fejs). W naszym przypadku najgorzej ze statusami, bo tam znika po prostu opcja rozwijania komentów od razu. No ale są medale za aktywność!!! ;). 

A co do serduszek - bardzo fajna, w pełni konfigurowalna opcja - można sobie dać plusiki, minuski, buźki, lajki, żółwiki czy co tam wymyślimy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.