Dalex 0 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Tak jak wyżej w temacie. Planuję w następnym miesiącu kupić PS Vite w Japonii. Ze względu na to, że się na tym nie znam proszę o Waszą pomoc. Rozumiem, że konsola nie posiada blokady regionalnej, ale czy ze względu na jej pochodzenie będą wynikały jakieś inne następstwa z tego powodu? Czy Waszym zdaniem opłaca się kupić taniej konsolę o 200-300 zł ale z tego powodu mieć problemy z gwarancją w przypadku jej zepsucia? Cytuj
spn_sosnowiec 0 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 (edytowane) @Dalex lepiej jest kupić u nas konsole ja kupiłem nowa na allegro (z play z karta 4gb wersja 3g) za 550zł i dokupiłem na allegro karte 32gb za 220zł(nowa) Edytowane 5 marca 2013 przez spn_sosnowiec Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Dolicz jeszcze CŁO,VAT,i koszty przesyłki to wyjdzie ci tyle samo co w Polece Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Leo ale z tego co pisze to chyba sam ją kupi w Japoni i przywiezie. Cytuj
Dalex 0 Opublikowano 5 marca 2013 Autor Opublikowano 5 marca 2013 Tak jak napisał mój przedmówca, konsolę chcę kupić osobiście będąc w Japonii. W innym wypadku oczywiste jest, że by się nie opłacało ;p Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 jak sam chcesz kupic to nie widzę problemu, blokady regionalnej to, to nie ma wiec spoko. konsolka ma raczej mała awaryjność wiec gwarancję można olać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi