krupek 15 493 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Zapomniałem dodać, że jeśli komuś dwie poprzednie części się nie podobały, to najnowsza też się nie spodoba, bo to wciąż ten sam klimat Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Krytykami nie ma sie co sugerowac bo jak sie widzi cos takiego http://www.imdb.com/title/tt0112442/?ref_=sr_1 to sie plakac chce ze smiechu ostatnia na prawde dobra glupkowwata komedia bylo chyba Superbad Ale w sensie, że za nisko cenione jak dla Ciebie czy co? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 W necie już śmiga w miarę dobra wersja, o wiele lepsza niż TS czy o zgrozo CAM. Sam zastanawiam się czy nie obejrzeć, bo susza filmowa trochę, ale jedynka to dla mnie takie 6/10 więc wątpię aby z trójką było lepiej. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Obejrzałem,dla mnie 6/10 z sentymentu. Komedia to żadna niemal,a sensacja bardzo średnia.Nie polecam iść na to do kina. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Właśnie wróciłem z kina. Jak dla mnie 8/10. Tak samo zresztą jak wcześniejsze części. Może i jest trochę mniej śmiesznie, ale wreszcie polubiłem Alana. To co robi w tej części to przechodzi ludzkie pojęcie. Jest przepięknie popyerdolony. No i końcówka z podkładem Dark Fantasy świetna. Wzruszyłem się trochę. Polecam iść tym bardziej, że na poletku komedii posucha. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 W necie już śmiga w miarę dobra wersja, o wiele lepsza niż TS czy o zgrozo CAM. Sam zastanawiam się czy nie obejrzeć, bo susza filmowa trochę, ale jedynka to dla mnie takie 6/10 więc wątpię aby z trójką było lepiej. Ych, wersja w necie to TS z chinskiego kina podpisany jako r6 czy inna bzdura, . Jako ciekawostke dodam, ze wiekszosc kasowych hiciorow jest nagrywane z Chin. Oczywiscie nie namawiam tu do sciagania - cele informacyjne. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 @up wersja na necie to chiński webrip anyway, fajnie że twórcy odeszli od konwencji znanej z dwóch poprzednich części bo formuła się wyczerpała już w dwójce. Mniej gagów, więcej (taniej) sensacji. 6/10 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Potwierdzam pozytywną opinie. Jeśli ktoś nie oczekuje ton beki to nie powienien się zawieźć. Czas zleciał zaskakująco szybko. Ostatnia scena w trakcie napisów pokazała, że twórcom pomysły jeszcze się całkowicie nie wyczerpały. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Mam czas na kino jutro. Jedynka byla za(pipi)ista, dwojka jedno wielkie (pipi), jak sie ma trojka do tego? Zawiode sie? Czy lepiej isc na cos innego co graja w tym tygodniu? Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Jeśli liczysz na zmianę schematu ale z wieloma nawiązaniami do poprzednich części to się nie zawiedziesz. Jeśli liczysz na odpały Alana to też się nie zawiedziesz. Jeśli chcesz śmiać się więcej niż w jedynce albo w dwójce to się zawiedziesz. Z głupich komedii chyba nic innego w kinie nie ma aktualnie. No chyba, że Straszny Film 5. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Michu lepiej poczekaj na This is the End Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 No chyba, że Straszny Film 5. Który jest nieprawdopodobnie (pipi)owy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Mam czas na kino jutro. Jedynka byla za(pipi)ista, dwojka jedno wielkie (pipi), jak sie ma trojka do tego? Zawiode sie? Czy lepiej isc na cos innego co graja w tym tygodniu? Jak dwojka ci nie podeszla juz na trojke nawet nie idz. Widzialem i na niedziele to tv sie nadaje, sorras, mi sie jedynka podobala, sequell byl w miare orzymykajac nawet oko na schemat a trojka odcina kupony. Niby jesy pan chow i szaleje niezle, Alan tez w miare a scena po creditsach ognista ale wciaz czuje jakbym to samo ogladal. Zasmialem sie 2-3 razy. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Ja miałem zupełnie odwrotnie. Pamiętam, że po zobaczeniu 2 części byłem strasznie zawiedziony. Natomiast na 3 byłem nastawiony, że bedzie totalnym gniotem i się miło zaskoczyłem. Nie jest tak przekombinowana jak 2. Sporo odwołań do wcześniejszych części i na szczęście nie było tak dużo Chow'a jak się spodziewałem. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Najlepsza scena w filmie. http://www.youtube.com/watch?v=2xm9LaVXQHU Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 (edytowane) ciekawe w której scenie? Edytowane 18 czerwca 2013 przez c0r Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Tyson się pożarł z producentami części 2 bo nieprawnie użyli jego tatuażu na Stu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi