blantman 5 780 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Gop mówił o 13-15h ... gdzie wyczytałeś te 30? Edytowane 29 października 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Kurczę już nie pamietam, ale gra miała być na conajmniej 20h, ale już skończmy ten temat bo to akurat dość mało istotne przy wyborze gry (przynajmniej dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Spoko zginąłem wreszcie dziś i to nie na jakimś bosie a na zwykłym mobku. Wszedłem do piwnicy a tam TAAAAAKI duży pająk i po wszystkim. Plus za to że są rejony które lepiej odwiedzić później. No doszedłem do przeciwnika na cmentarzu i to jakimś dziwnym skrótem. Nie spodziewałem się Bosa więc walka była na hardkorze bez żadnej mikstury. Myślałem że go mam a skurczybyk one shotował mnie dziwną niebieską poświatą. Najlepsze jest to że miałem mnośnik 2x bo naklepałem expa bez save'a. Wróciło mnie do save'a przy drugim Lordsie. Hehe nie odpuszcze jutro zamierzam zrobić speed run do miejsca śmierci ale dziś tv został mi przez kobitkę odebrany Naprawdę podoba mi się taka soulsowa konstrukcja świata. Skróty, zakamarki i nie wkurzający backtracking Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 nie wkurzający backtracking Spoko, jeszcze bedziesz rzygac, zaufaj . Gra nie jest zla (po wiecej zapraszam do "wlasnie ukonczylem...") ale backtracking i czas gry to sa powazne minusy tej produkcji, sam swiat jest rowniez malutki . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Czy wy coś poza graniem robicie że tak szybko gry kończycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Jak mam wedrowniczy nastroj to chodze do ubikacji. A tak, tylko gierki. wolne mam Edytowane 29 października 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Czasami muszę matkę pogonić żeby mi jedzenie do pokoju przyniosła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 To co mi się nie podoba w tej grze, to sceny przerywnikowe. Niby na silniku gry, a bohater zmienia ekwipunek co rusz. Kiepsko to wygląda. Harkyna gestykuluje przy dialogu, jak wywołany do tablicy gimba z ADHD, taki co to się nie przygotował do odpowiedzi, rzecz jasna. Ale najgorsze jest to, że ruch warg kompletnie nie odpowiada temu co postaci wypowiadają. Żadne słowo nie jest zsynchronizowane. Fuszerka, a powinno być co najmniej jak w L.A. Noire. Kurde, przecież to nowa generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Tak masz rację, a każdy sandbox powinien mieć model jazdy z gran turismo i żeby do każdego budynku można bylo wejść w końcu nowa generacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Gra ma sporo błędów (to niestety ostatnio dość częsta przypadłość przy premierach). Walcząc z drugim bossem nie wyświetliły mu się tarcze ochronne. Stał w bezruchu, aż sprzedałem mu kilkadziesiąt strzałów ostrzegawczych w tył pleców. Niezbyt honorowe, ale sam zaczął - nie dość, że bydle silniejsze, kilka razy bardziej żywotne, to z pomagierami przyszedł na spotkanie.Szkoda też, że choć gra pod względem ilości detali, tekstur, jak i efektów wszelakich to bardzo wysoka liga, ledwie wyciąga te biedne 30 k/s. Jak już combo fHD + 60 k/s nie jest standardem, to niech się twórcy nie wygłupiają i nie wypuszczają gry mającej problem z trzydziestoma klatkami, MAŁO TEGO czasami zwalniającej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Odpaliłem i nawet nie wiem kiedy 2h minelo. Dla fanów Soulsów pozycja obowiazkowa, jesli gra jest na te kilkanascie godzin, to faktycznie przez weekend przejde ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 To podobno Polacy maczali palce w tej gierce Y/N ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 No tak, twarzą tej gry jest Tomek Gop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Lords of the Fallen is an action role-playing video game developed by German developer Deck13 Interactive and Polish developer CI Games and published by Bandai Namco Games.[2] Tak,maczali w tym palce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Tak CI (dawne City Interactive) i niemcy jacyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 No i gierka skończona, na liczniku 10:47 a grałem naprawdę powoli. Spodziewałem się mimo wszystko nieco większego świata jeśli chodzi o tą kwestię, ale tak nie mam nic do zarzucenia tej grze, oprawa graficzna pierwsza klasa no i do tego ta muza która po prostu miażdzyła jaja, chyba każdy kawałek wpadł mi w ucho ( mialem wrazenie ze podobna do tej z LOTR'a ). Generalnie z jednej strony nie dziwię się że ludzie tą grę porównują do DkS, ale z drugiej strony przecież to całkiem inny tytuł - sam Gop mówił że dużo będzie zaczerpnięte, ale żeby patrzeć na ten tytuł nie jak na DkS, tylko jak na osobną grę i to mnie troche denerwuję że wiekszość ludzi nie potrafiła docenić nowego IP tylko oczekiwała od tej gry czegoś podobnego do serii Soulsów. Ja jestem naprawdę zadowolony i fakt nie był to ideał, ale myślę że z tego tytułu może wyjść jakiś dobry sequel. Dla mnie 8/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Za trudne jak dla mnie. Nie tego szukam w grach. Za dużo frustracji. Choć Wiedźmin 2 na mrocznym zaliczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Czy mnie się wydaje czy ta gra ma straszny screen tearing? Obraz strasznie się rozrywa przy szybszym ruchu kamery. Tak widziałem na youtube. Mógłby ktoś się odnieść? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Screen tearing został naprawiony patchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 I to w dniu premiery. ładnie z ich strony, że na naprawy nie trzeba tyle czekać, jak przy BF4 i DC.W przyszłym tygodniu pobawię się nią na PC z maksymalnymi ustawieniami i zdam relację.Zasadniczo na konsolach to konkretnie prezentująca się gra. Szkoda tylko, że nie trzyma tych minimalnych choć trzydziestu k/s.Opcja ultra detali, dodatkowe atrakcje, 60 k/s, fHD może zrodzić mocnego konkurenta do grafiki roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 11h i trzech zabitych bossów, nie wiem ilu jeszcze zostało. Gram z lizaniem ścian, w grze jest MASA ukrytych lokacji i skarbów, w tym aspekcie dark souls może się schować. Bardzo udany zakup. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 No i gierka skończona, na liczniku 10:47 a grałem naprawdę powoli. Chyba nie tak powoli, bo gram powoli i jestem... ...przed ubiciem Ostatniego Lorda ...a mam na liczniku 14 godzin. A naprawdę, mam mało śmierci na koncie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Miałem raz przejść i sprzedać, ale się wkręciłem i chyba calaka zrobię. Z minusów jedyne co mi się rzuca w oczy to z(pipi)ane synchro ust, postacie swoje a tekst swoje i to że w scenach koleś nie ma tego pancerza który aktualnie nosze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 heh 14h na liczniku i zabitych 6 bossów więc chyba taka krótka nie jest jak starsza się wszystko znależć. Na razie back tracking mi nie przeszkadza ale niestety powierzchnia tej gry to jakieś 10 % dark souls. Mało urozmaicone ale za to grafa za(pipi)ista. Wydaje mi się że coś za coś. Rozmach albo ostrość Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 18 h i chyba już pod koniec jestem. Po 6 bossie jestem tak przypakowany że ginę tylko eksperymentując. Najlepsza zabawa zabicie pewnego bossa z włócznią na golasa Odkryłem że jak rzuca swoją buławą trzeba podbiec ale w zbroi za ciężki byłem to stwierdziłem spróbujemy po Soulsowemu. Boss padł w 4 min Latałem jak szalony po arenie i chyba zepsułem grę Giera kozak na pewno new game plus skończę. Oczywiście od jutra będę czas dzielić między ją a nowe Call of Duty (tak też jestem Januszem gejmingu) . A w weekendzik dojdzie BAyonetta 2. KOCHAM JESIEŃ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi