DemogorgoN 11 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Zanim przeszedłem LotF nauczyłem się całej mapy na pamięć po prostu grając, co do przeciwników z tarczą ja robiłem charge że swoją tarcza dostawali hita odsłaniają się wtedy i drugim ciosem poprawiasz. Koniec walki można szarżowac na kolejnego. Też dziwi mnie jak niektórych taka ilość bugów ja napotkałem dwa które w dodatku mogły by mi tylko ułatwić grę gdybym je wykorzystał Cytuj
maztika 36 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Moze jeszcze niech dodadza sledzenie questa jak np w Oblivionie. Hehe, tego właśnie też mi brakowało. Uświadomiłem sobie po prostu, że takie gry nie są dla mnie. Gra nie jest zła, chciałbym ją skończyć, ale mnie osobiście ona męczy. Z drugiej strony czy naprawdę tak ciężko twórcom dodać w opcjach zmianę poziomu trudności czy właśnie śledzenie questa (skoro nie ma już mapy). Nie chcesz - wyłączasz, chcesz - włączasz, proste. A tak przez brak możliwości wyboru gra dla niektórych jest męcząca/niegrywalna. 1 1 1 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Przestań być rakiem. Ja się cieszę,że wychodzą jeszcze gry skierowane do prawdziwych graczy,a nie niepełnosprawnych sezonowców co się gubią bez strzałeczki i widzenia przez ściany na 3 korytarzach na krzyż. 2 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Lordsy w porównaniu z serią Souls, są dziecinnie proste. Inną sprawą jest fakt, iż take gry trzeba lubić. Co do tych Wielkich z Tarczą, nie trzeba czekać aż się odsłonią, wystarczy rozbić ich gardę i wtedy atakować. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Granie dla PRAWDZIWYCH GRACZY? oj Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Lordsy w porównaniu z serią Souls, są dziecinnie proste. Inną sprawą jest fakt, iż take gry trzeba lubić. Co do tych Wielkich z Tarczą, nie trzeba czekać aż się odsłonią, wystarczy rozbić ich gardę i wtedy atakować. można też w nich strzelać z tej rękawicy Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Też można, trzeba tylko chcieć Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Też można, trzeba tylko chcieć Jak dla mnie w tym jednym zdaniu można zamknąć cała prawdę o "trudnych" grach czy przeciwnikach. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 od 18.02 na XO LOFT będzie za jakieś 36zł warto to brać jak ktoś lubi Darksaidersy itp. gry, czy to jakiś średniak ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 od 18.02 na XO LOFT będzie za jakieś 36zł warto to brać jak ktoś lubi Darksaidersy itp. gry, czy to jakiś średniak ? To jest bardziej gra ktora swoja mechanika jest podobna do Dark Souls, z Darksiders to tu raczej nic wspolnego nie ma, wiec jesli lubisz Soulsy, za 36zl warto, jesli nie, trzymaj sie z daleka. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Z tym,że pamiętaj o tym,iż lof to takie souls wannabe i nie dorasta produkcją from do pięt. Zaskakujące,że tak srogo obtanili w niecałe 0,5 roku po premierze. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 tanio? źle, po 299zł w cyfrze, też źle. Ja poluję do kolekcji ale pudełko. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Lol, kto tu niby pisze, że źle. Tworzysz problemy tam gdzie ich nie ma. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) Kolega Bansai ma racje. LotF to stuprocentowy klon Dark Souls. Z Darksiders to na sile mozna odnalezc jakies elementy graficzno-designerskie, ale rozwiazania gameplayowe sa czysto soulsowe. Za 36 zl moim zdaniem bardzo oplaca sie brac ta gre. Gram w tej chwili na pozyczonym egzemplarzu od kumpla, ale za taka cene to sie zastanawiam czy nie kupic. Przeszedlem juz ponad polowe gry i musze powiedziec, ze bardzo dobrze sie bawie. Poczatek byl malo zachecajacy. Jak mialem podchodzic do tych pudzianow z tarczami i walczyc po kilka minut z kazdym z nich to dostawalem raka z przerzutami, ale traf chcial, ze znalazlem gdzies tam jakis kluczyk, ktory umozliwil mi dostanie sie do ukrytej lokacji, skad wyciagnalem fajny toporek, ktory walke z olbrzymimi rycerzami uczynil znacznie przyjemniejsza, do tego troche podlevelowalem postac i...okrutnie sie w gre wciagnalem. Innymi slowy brac i nie zastanawiac sie, no chyba ze z calego serca nienawidzimy Soulsow... Aha...i wcale nie zgodze sie z twierdzeniem, ze LotF jest smiesznie latwy. Oj nie jest! Oczywiscie o Soulsach i ich poziomie trudnosci nie mozna mowic, ale wyzwanie z pewnoscia jest... Edytowane 16 lutego 2015 przez Czezare 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 wczoraj chwile pograłem i o ile seria souls mi nie podeszła, tak lordsy mnie juz zaciekawiły, są prostsze napewno od DS, gra więcej wybacza, ale mimo to można dostać po (pipi)e :F do sterowania trzeba sie przyzwyczaić. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 A ja jakos lepiej odnalazlem sie w Soulsach ale gierka jest naprawde dobra. Choc klimat schodzi na psy jak npcki czy nasz hiros cos tam mamrze pod nosem plus ta gestykulacja rodem z pierwszych gier traktujacych o dialogach. Lepiej jakby staly jak kukly. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 no fakt, też miałem wrażenie że residenta 1 widze w dialogach i gestykulacji ;D Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 No boli to trochę szczególnie biorąc pod uwagę jak dobry madafakerski design ma główny hiro. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 Za tydzień premiera dodatku "Ancient Labyrinth", w którym do zwiedzenia czeka biblioteka. Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Do 11 marca promocja na PSS, 104zł, 10% rabatu dla posiadaczy PS+. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 nie warto, płyta teraz pewnie tyle samo Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Czy ktos z Was ogral juz ten dodatek Ancient Labyrinth? Warto? Ile sie w to gra? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 (edytowane) Ta gra przez cały czas ma takie problemy z animacją? Momentami czuję się jakbym grał na swoim laptopie. Zapłaciłem za nią tylko 10 funtów ( promocja w Game - drugi tytuł za pół ceny).Więc specjalnie płakać nie będę, ale szkoda, bo liczyłem na przyzwoitą produkcje . Chociaż to 8 w PE powinno mi dać do myślenia Tak czy siak pewnie to przejdę w jakieś nudne lipcowe noce. Edytowane 22 kwietnia 2015 przez chris85 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 fps chrupie cały czas, rób kopie save na pendrive co kilka dni bo sie psują masa bugów w tym jest ogólnie Cytuj
Talerz 0 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Witajcie! Jaki ta gra ma numer CUSA w Polsce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi