Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Ale karny pytong za ciosy na rb i rt (xo) Ktoś tam musiał przyjąć sporą dawkę mocarza przecież schemat sterowania jest praktycznie identyczny z tym z soulsów, co w nim złego? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 ooo...., dzięki za info - soulsy mogę skreślić z listy do ogrania nie ma w tym nic złego ale dla mnie jest to niewygodne, ja jestem wychowany na gierkach gdzie lekki atak to :x: , mocny :y: w lotf cały czas wbijam do kolesia i zamiast go klepać to zmieniam mikstury lub postać zakłada/zdejmuję tarczę trochę bekowo to wygląda he he Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 kwestia przyzwyczajenia, IMO sprawdza sięto super już od 6 gier, więc po co to zmieniać? soulsy ograj, o klase lepsze od lotfa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 teraz żałuję, że na koniec rzuciłem parę statsów do zręczności a nie siły, bo finalny boss mnie męczy. Zadaję mu ~100 obrażeń z wyskoku, więc walka się niezwykle dłuży i zanim go zabijam, to już mam tak mało HP, że padam na hita w końcu Muszę trochę podkoksić do 28 siły (mam 25), żeby Last Willa ubrać, podobno dobry mieczyk. Eeeeh, na koniec tak zyebać Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 Biora pod uwage poprzednie starcia to ostatni boss jest dosyc ciezki przy niektorych buildach. Idac w sile zjechalem go jak szmate, jak przy kolejnym przejsciu poszedlem w faith to byla ciezka przeprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 No ja właśnie robiłem builda pod wiarę i siłę ale coś mi odbiło i przed ostatnim lordem zacząłem inwestować w zręczność :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 z tego co pamietam pod kazda statystyke jest jedna bron ktora sie dobrze skaluje, hybrydy sa (pipi)owe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 No właśnie dlatego z(pipi)alem :-D ale spoko, brakuje mi 2 siły do tej ostatniej woli, więc będzie git. Tak czy inaczej gra jest bardzo dobra, chyba zrobię calaka, bo w zasadzie wszystkie inne aczki wpadły mi z marszu i zostały mi tylko te na ng+ i ++ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 tez wbilem, gra jest mega krotka jak wie sie gdzie isc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 No teraz mi dużo zajęło bo lizalem ściany i latalem wszędzie, faktycznie, jak się ogarnie gdzie iść to gra jest krótka. To w zasadzie 4, może 5lokacji na krzyż . Ciekawe jak dużo ominąłem i tak, skoro nadal nie wpadły aczki za unikalne bronie i zestawy zbroi.. M Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 no pierwsze przejscie mialem dosc dlugie i cos tam kluczylem, ale potem kolejne dwa to speedruny. Wiem ze jakis sprzet jest chyba w tych roznych portalach. Gralem na premiere juz nie pamietam dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 Wszystkie portale zaliczone, generalnie tak jak mówiłem, zostały mi tylko trochę na ng+, zabicie bossa jego własną bronią itp. Jak skończę to sprawdzę w jakimś poradniku, co pominąłem, chociaż już teraz mam jeden typ... Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 (edytowane) Kupiłem w dzień premiery na ps4, doszedłem do drugiego lorda i poległem. Postanowiłem dać jeszcze jedną szanse tej grze jak się dowiedziałem,że wchodzi w gwg. Dodam tylko,że to moja pierwsza gra tego typu, a mega się wkręciłem. (pipi) co to jest za giera! Polacy jednak potrafią. Cieszy mnie fakt,że dwójka jest w produkcji. Chyba teraz dam szanse Soulsom. Edytowane 24 marca 2016 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 (edytowane) a ja sie wkurzylem, nie wpada mi aczek za 20 setow zbroi, chociaz mam 21 EDIT No nic, gra ukonczona, z Last Will boss padl w 2 minuty... przy okazji okazalo sie ze gralem wojownikiem a nie klerykiem jak caly czas myslalem 29h na liczniku, 72 poziom Edytowane 25 marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 ej no (pipi)a, mam 64 notatki i tez nie wpadlo trofeum za nie (wlasnie wlazlem na ng+)......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 @Rayos - ja też będę się przymierzał do 100% w osiągnięciach także napisz proszę tutaj swoje porady bo dzisiaj zaczynam swoją przygodę w LOTF! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 nie złap bugów zwiedzaj wszystko, lataj wszędzie, nie pomijaj żadnych portali, kluczy, notatek, skrzyń, szukaj murów do przebicia po prostu zwiedzaj każdy kąt. Ale i tak się wszystko pojdzie sypać jak się trofea/aczki zgliczują jak u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) wpadło drugie zakończenie na NG+, zapomniałem ubrać runę, przez co odblokowałem nie to zakończenie co trzeba XD w sumie dziwne, nawet pomimo nie ubrania runy, to powinno sie odblokowac trofeum za zwyciestwo ludzi... a ja runy nie odblokowalem, a zrobilo sie zakonczenie za rownowage... Edytowane 28 marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 4 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 na jutubie widzialem jakis gejmplej i na ps4 framerate srednio dawal rade. moze jakies pacze wyszly czy cos? jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 wyszlo wiele, ale jak teraz gra dziala to nie wiem. Gralem po premierze i wtedy z tym bylo slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 zrobilem 2.5 przejscia (przerwalem trzeci, bo soulsy) na X1 i framerate jakos nigdy nie spadal ponizej sensownego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Pograłem przedwczoraj ze trzy godzinki i gra ani przez moment jakoś poważnie nie chrupnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Jako że gierka w plusie pograłem trochę, dwóch bossów na razie położyłem. Czy grę skończę nie wiem, bo mimo tego że nawet wciąga to drewniane sterowanie postacią i praca kamery szczególnie przy lockach to jest (pipi)a dramat. Mam wrażenie że hitboxy też są lekko z(pipi)ane. Cała reszta czyli design przeciwników pancerzy lokacji itp słabiutko i nie ma startu do żadnych Soulsów. Wadzi mi też menu ekwipunku i jego przegląd ale to pewnie do przyzwyczajenia. Jak się komuś nudzi, lubi gry souls-like i ma plusa to śmiało sprawdzać, nie wiem ile obecnie wołają za gierkę ale imo max 50 zł co jest warta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Mialem raz. Jest drugi. I juz usuniete. Drewno okrutne. Pewnych gier sie nie kopiuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 7 września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 września 2016 Po ostatnich komentach wnioskuję, że to coś jak GOW i Dante's Inferno ?Dopiero co skończyłem Bloodborne i nie chcę sobie psuć smaku... rozumieć, że mam ominąć LotF ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi