Skocz do zawartości

Fire Emblem Awakening

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Jeszce nigdy nie miałem z nimi cyrków przy zamawianiu gier Nintendo.

Opublikowano

Ja podobnie jak kolega ragus nie miałem z nimi problemów od kiedy coś zamawiam. Wracając do tematu, zapomniałem się spytać jak jest z loadingami? Na filmikach i video reckach widziałem iż animacje potyczek itp. wczytają się natychmiastowo, czy są jednak wyjątki gdzie długość loadingów są odczuwalne?

Opublikowano

Nie zauwazylem zadnych loadingow...albo poprostu nie zwracalem na to uwagi lol. Animacje jak cos mozna wylaczyc,zmienic ich szybkosc lub recznie przewijac itp. Gdy skipowalem animacje ekran wrocil do walki z rezultatem prawie natychmiast.

Opublikowano

Jeszce nigdy nie miałem z nimi cyrków przy zamawianiu gier Nintendo.

Ja miałem tylko raz przy premierowym zamówieniu NMH 2, ale oprócz tej wpadki to jakoś specjalnie nie mam jak na razie powodów do narzekań na ten sklep.

Osobiście mam zamówienie w amazonie...

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nie da sie zmienic poziomu trudnosci podczas gry, przynajmniej narazie nie widze takiej opcji. Powtarzam n-ty raz chapter 3 i nie moge skonczyc walki bez zabitego chlopka wrrr...:/

Opublikowano (edytowane)

Od razu giną, nie masz możliwości ich wskrzeszenia, - to jest cecha charakterystyczna dla tej serii:).

Edytowane przez P-chan
Gość ragus
Opublikowano

a ja tam się cieszę z tej możliwości

<każual> :P

Gość ragus
Opublikowano

Ja na razie siedzę po uszy w Monster Hunterze, ale pewnie znajdę i czas na FE ;p

Opublikowano

Od wczoraj juz jest demko FE i powiem szczerze ze jest supcio, tylko szkoda ze takie krotkie i ma raptem 10 uruchomien (!). Muzyczka, grafika, taktyczny gameplay - ogolem jest fajnie. Teraz czekam do premiery i heja :D

Opublikowano

No niby tylko 10 ale ja nie wiedzialem czy konczyc chociazby raz zeby nie psuc sobie zabawy z obcowania z pelna wersja :) Pre-order na zavvi zlozony juz dawno. Teraz tylko utwierdzilem sie w przekonaniu ze chce wydac na to kase.