Bansai 11 198 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 Jak jestes weteranem turowek to powinno byc ok, jesli jednak jestes laikiem no to moze byc za ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 22 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 (edytowane) Weteranem to nie, ale w kilka turówek grałem, więc wiem na czym to polega. Kiedyś bym nie miał problemu i wybrał normal+classic, ale teraz hard to często jest na poziomie dawnego normala. Edytowane 22 stycznia 2016 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Warto używać second seal czy lepiej od razu master seal? Mam właśnie dylemat co zrobić z moją postacią i Chromem. Cytuj Odnośnik do komentarza
GenzoChan 304 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 20 lvl -> master seal -> 20 lvl -> second seal. Warto poczytać o zmianie klas, czasami można prawdziwe bestie zrobić, jak np. Nowi jako Wyvern Lord czy Donnel jako Hero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Kupiłem dzisiaj gierkę, mój pierwszy Fajer Emblem i mam pytanie - jak odpaliłem wcześniej demo to były jakieś dwa tryby gry do wyboru, jeden jakiś "zwykły" a drugi, że zabite jednostki nie powracają. Ktoś rzuci trochę światła na tą mechanikę? Cytuj Odnośnik do komentarza
GenzoChan 304 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Tak jak napisałeś, w jednym jednostki które polegną na polu walki umierają na dobre, a w drugim (dla noobków) wracają do życia po misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Don, to musisz napisać jakie masz doświadczenie w tego typu grach, serii FE. Jeśli nie masz obycia, a tylko jakieś proszte QB , to cie tutaj na Hard/Classic poskładają w mig. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Dzisiaj ruszyłem, jest sztosik. Czuję, że będzie mój top na 3DS Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Nie graj na najniższym poziomie, bo po 15 godzinach gry będziesz miał tak przypakowane postacie, że wrogowie będą ginąć od samych kontrataków. Nudy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Gram na hard + definitywny zgon postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Ta opcja (definitywny zgon) akurat zubaża rozgrywkę i nie podoba mi się. I tak w większości wypadków po zgonie będzie off i ładowanie stanu gry, więc lepiej ułatwić sobie życie i po prostu ją wyłączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Wydam osad jak skoncze gre, to moje pierwsze FE Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 no definitywny zgon zabija romanse ! Ja odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Grać w FE bez permadeath Wydam osad jak skoncze gre, to moje pierwsze FE Pierwsze FE i od razu hard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Lubię dreszczyk emocji gdy gram Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Ja też lubię dreszczyk emocji, wyjście do 'home' konsoli i kolejne próby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Ja z bomby na lunatic, pierwszych kilka walk to byla masakra, jeden zły ruch i koniec. Chociaz pod koniec z dzieciakami i odpowiednimi klasami było juz duzo prosciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Lubię gry gdzie trzeba myśleć strategicznie i z wyprzedzeniem. Dlatego nabiłem ~200h w Magic the Gathering na Xone Podobają mi się kombinacje z szykiem postaci i łączeniem ataków. Czasem wystarczy dobrze umiejscowić jedną, dwie postacie, które nie atakują, żeby inni z przeciwnikami szybciej się rozprawili za sprawą boosta statów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Skąd się bierze kasę w grze? Jestem po iluś tam potyczkach i ciągle mam te same fundusze co na początku, chciałbym wiedzieć jak bardzo muszę na sprzęcie oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Jedno płatne dlc daje banalna misje na ktorej farmi sie levele i kase. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Skąd się bierze kasę w grze? Jestem po iluś tam potyczkach i ciągle mam te same fundusze co na początku, chciałbym wiedzieć jak bardzo muszę na sprzęcie oszczędzać. Trzeba sprzedawać bulliony. Niektórzy wrogowie je mają, wystarczy ich zabić, a potem sprzedać zdobyty bullion w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 No właśnie się zorientowałem, że mam jakieś dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Jestem przy koncowce Awakening, która gra następna w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Pora na Birthright. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi