Opublikowano 22 lipca 20177 l Zwiastun 5 sezonu. Data premiery - 29 listopad Co tam się dzieje. Jaka skala :obama: Edytowane 22 lipca 20177 l przez sprite
Opublikowano 22 lipca 20177 l 29ty listopad...ja szczeznę ze zgryzoty i oczekiwania nim ten dzień nastanie. Na żaden serial tak nie wyczekuję jak na Wikingów.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Netflix ciągle ma jakiś problem aby czwarty dokończyć. W innych krajach też jest tylko połowa sezonu?
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Odcinki bardzo ok. Może nie było jebnięcia na start, ale widać że w tym sezonie będzie się dużo działo. Postać Bishopa
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Na pewno lepiej niż w poprzednim sezonie. Tam ragnar już mocno ssał, tutaj biskup wnosił ten powiew świeżości Czekam na kolejne
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Bardzo fajny start. Brakowało mi w tym serialu kogoś tak charakternego jak młody biskup. Trochę dziwna\bekowa i bezsensowna, IMO, scena "gwałtu" z Lagerthą, ale w sumie chyba pasuje do jej charakteru i ogólnego klimatu. Zastanawia mnie też Floki. Spodziewałem się dłuższej odysei, a tu dopłynął sobie niby do mitycznego Asgardu i koniec? Dobre zakończenie jakbyśmy go już mieli więcej nie zobaczyć, ale tak to nie wiem. No... chyba że to taka metafora, że niby se umar na morzu i obudził się w ichnim raju. Z drugiej strony miewał już podobne tripy wcześniej. Edytowane 6 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Z Lagerthą chyba chodzi o to, że jakby tamten zje.bus został kiedyś jednak królem to może ona będzie miała pierworodnego syna po swojej stronie, który będzie jego prawowitym następcą. Tak se myślę. Ogólnie dwa epy bardzo fajne. Tylko Bishop ma łeb jakby z zupełnie innej bajki. Serio z tą fryzurą na żel? Kto mu tak włosy równiutko wycieniował? Wszystko ok tylko fryzura jak ze współczesnych czasów.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l 3 odcinek już pozamiatał. Ta sieka i siedzący Ivar przed armią Saxonów. Co to jest potwór Edytowane 7 grudnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Ostatni ep całkiem niezły. Widać, że nieco przyspieszają wydarzenia, żeby się wyrobić z odcinkami w tym sezonie.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 14 minut temu, Plugawy napisał: Ostatni ep całkiem niezły. Widać, że nieco przyspieszają wydarzenia, żeby się wyrobić z odcinkami w tym sezonie. Mówisz o dzisiejszym, ósmym epie? Zaraz się za niego zabieram
Opublikowano 25 stycznia 20187 l 9 odcinek chyba jedyny wyraźnie słabszy z tej połówki sezony. Trochę bekowa akcja z pszczołą, ale tak w sumie mogło się zdarzyć. Miał typ pecha. 10, i półfinału zarazem, jeszcze nie oglądałem.