Olsen 60 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 nie wiem gdzie moge pytac, sproboje tutaj. Zapomnialem hasla do forum, a moj email nie istnieje, co robic?! Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Poprosze maila na perez@psxextreme.pl z takim info. Cytuj
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 niedawno otrzymalem ostrzezenie, chcialem sie zapytac jaki punkt regulaminu zlamalem? wiecej szczegolow tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/102929-ban-niezgodny-z-regulaminem-forum-psxe/ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Tak mi przyszło na myśl, w związku z ostatnim zachowaniem moderacji. Może spod banów na pisanie wykluczyć by Pchli Targ? Nie prowadzi się tam dyskusji, a jak komuś w środku transakcji dadzą bana na tydzień bo gdzieś tam w innym dziale niegierkowym bezczelnie ominął cenzurę to trochę słabo. Już pal licho tego przeklinającego recydywistę, ale dla drugiej strony sytuacja jest jeszcze gorsza. Często poza forum nie nawiązuje się kontaktu, więc takie założenie knebla skutecznie niszczy cały deal. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Żeby zrobić coś takiego o czym piszesz to jest za dużo roboty i nikt tego raczej nie zrobi bo rozwiązanie problemu jest banalne Podczas "Blokady pisania" (a nie bana jak Wy to określacie) są dostępne Prywatne Wiadomości i stały kontakt jest zapewniony Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 To po co dostawac blokade? Nalezy postepowac tak, aby jej nie dostac, a nie plakac pozniej. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Żeby zrobić coś takiego o czym piszesz to jest za dużo roboty i nikt tego raczej nie zrobi bo rozwiązanie problemu jest banalne Podczas "Blokady pisania" (a nie bana jak Wy to określacie) są dostępne Prywatne Wiadomości i stały kontakt jest zapewniony A fakt, to racja. To właściwie problem jest rozwiązany, dzięki. @Raptor No niby tak, ale mało kto sobie planuje warna, prawda? Po prostu, czasami się dostanie i tyle. Zły dzień, złe warunki atmosferyczne, za słona zupa czy coś tam i czasami poniesie. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Tak samo ludzie trafiaja do wiezenia . 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 niedawno otrzymalem ostrzezenie, chcialem sie zapytac jaki punkt regulaminu zlamalem? wiecej szczegolow tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/102929-ban-niezgodny-z-regulaminem-forum-psxe/ Wyjechałes do angli i szkodzisz naszej gospodarce krajowej. Chyba normalne że należy ci sie +20 Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Cześć. Chcę wiedzieć za co dostałem bana na nicku c0r. Nie dostałem żadnego upomnienia. Jak trzymam dobre wyjaśnienie opuszczę forum bez kłótni. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Mam nadzieję, że sprawdzicie ip Yetii i porównacie z ostatnimi banitami. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Drodzy użytkownicy, w związku z wysypem mniej lub bardziej prawdziwych spoilerów związanych z The Last of Us (i nie tylko), informujemy, iż każdy kolejny spoiler (bez względu, czy mowa o grze/filmie/książce/serialu) nagradzany będzie z miejsca banem - nieważne, czy user ma 0 ostrzeżeń czy 4 ostrzeżenia, tak samo nieważne, czy jest na forum od wczoraj czy od 10 lat. Bardzo prosimy mieć to na uwadze, aby potem nie było tłumaczeń, że "ja tylko żartowałem". Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Kiedy spoiler jest spoilerem? I czy np dzień po premierze nie można napisać zakończenia korzystając z tagu spoiler? Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Chyba chodzi o statusy i brak taga spoiler w postach. Bo dyskutowac raczej nie zabronia. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Kiedy spoiler jest spoilerem? I czy np dzień po premierze nie można napisać zakończenia korzystając z tagu spoiler? W poście można użyć spoilera, pod warunkiem że się go otaguje przez opcję i najlepiej dodatkowo przed otagowaniem zaznaczyć czego dotyczy. Zabronione jest używanie spoilerów gdziekolwiek indziej - na shoucie, w statusach, w komentarzach do statusów, podpisach, a nawet nieoznaczone w PM-kach mogą być powodem bana (jeśli jakiś user to zgłosi). Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 Dlaczego tolerujecie robienie sobie avatarów z twarzami innych użytkowników? Pierwsze dwa były całkiem śmieszne, ale idzie to w złą stronę. Każdy ma swoją japę i jak koniecznie chce, to niech właśnie ją wstawia w avatar, innych użytkowników zostawiając w spokoju. 7 2 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Na pewno szybciej Wam idzie rozdawanie ostrzeżeń za pierdoły w statusach niż zajmowanie się poważniejszymi sprawami. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Wrzucone do internetu - zostaje w internecie. To nie jest poważna sprawa chyba, że ktoś bardzo chce żeby to była poważna sprawa. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Ale jest chyba różnica między wrzucaniem swojego zdjęcia na facebooka a robieniem sobie z tego avatarów przez innych użytkowników, prawda? Możesz pokazywać się w Internecie ile chcesz i inni mogą oglądać, ale kiedy to inni pokazują Ciebie, to jest wg. mnie nie w porządku. Come on, dopier,dalacie się do najmniejszych pierdół typu tutaj "bezczelne omijanie cenzury", tutaj o kilka wypowiedzi na godzinę za dużo, tutaj nazwanie po imieniu zachowania pewnej osoby, tutaj link do youtube w nieodpowiednim miejscu i od razu po pięciu minutach reakcja, a kiedy ktoś robi sobie jaja z chłopaka to co, zero reakcji? To już jest zabawa czyimś wizerunkiem, jak dla mnie dosyć poważne. Nie widzieliście, czym to się czasami kończy? 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Ok, pokaż mi kto ma twoją facjatę na avku to mu zdejme jeżeli Ci to przeszkadza. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Ha, ha, ha. Dobrze wiesz, że chodzi o Szprotę. Ciekawe jak ma się poskarżyć tutaj będąc zbanowanym. Mojej facjaty nikt nie ma na szczęście, ale fajnie by było mieć pewność, że jeśli kiedyś już pojawi się moje zdjęcie, to nikt nie będzie miał mojego ryła w avatarze, bo moderacja się tym zajmie. 2 Cytuj
django 549 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 To niesamowite, ze niektorzy krzycza, ze moderacja sie traca do wszystkiego, ale nagle potrzebuje jej do takiej (pipi)y. To nie mozna juz po prostu napisac do drugiej osoby z prosba o usuniecie tego? Dla nas nie ma sprawy. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 to nie jest przypadkiem fota, którą sam tutaj wrzucił jakiś czas temu? Cytuj
MichAelis 5 628 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Ha, ha, ha. Dobrze wiesz, że chodzi o Szprotę. Ciekawe jak ma się poskarżyć tutaj będąc zbanowanym. Mojej facjaty nikt nie ma na szczęście, ale fajnie by było mieć pewność, że jeśli kiedyś już pojawi się moje zdjęcie, to nikt nie będzie miał mojego ryła w avatarze, bo moderacja się tym zajmie.Dr house napisal do mnie zebys zdjal avatara bo prawa ma do tego wytwornia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Po jakim czasie wygasają warny? Czy mam się do kogoś zwrócić o usunięcie ich, jak po staremu? Edytowane 5 września 2013 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi