Perez 1 679 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dlaczego wszystkie moje posty zostały wykasowane? Zamieściłem ledwie 3 lub 4, wszystkie zgodne z tematem i regulaminem. Bo wszystkie posty zawierały jedno i to samo - filmiki z Twojego kanału na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpYGaminGPL 0 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Rozumiem, chociaż się dziwię. Nie wydawało mi się to naruszeniem regulaminu, a wręcz przeciwnie - byłem przekonany, ze każdy z nich wnosi coś do tematu i po częsci bierze udział w dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 946 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Gdzie należy się zwracać z prośbą o zdjęcie bana na szałta? Mam takowego od ponad pół roku, nie wiem od kogo i za co i w sumie myślę, że by już mógł zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Belka na górze - "Kontakt". Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 kto to jest użytkownik Premium? W regulaminie nic nie ma o takiej grupie osób. Bardzo mnie to interesuje, gdyż widzę, że sporo osób to ma, a bluber nie. To bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To taki użytkownik, który już dawno nie jest zwykłym userem, ale brakuje mu czegoś do Seniora. Coś w tym stylu. Ilość ostrzeżeń też jest decydująca. A nazwa to oczywiście od abonamentu się wzięła Za długo Cię nie było skoro nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Bluber swiadomie zdecydowal. jak sie krakusy w ogole to ja nawet nie ;F Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 dla lumberseksualnego blubiego premium jest zbyt mainstreamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To taki użytkownik, który już dawno nie jest zwykłym userem, ale brakuje mu czegoś do Seniora. Coś w tym stylu. Ilość ostrzeżeń też jest decydująca. A nazwa to oczywiście od abonamentu się wzięła Za długo Cię nie było skoro nie wiesz. no tak na oko ze 3 miechy byłem na out. W takim razie jest to kolejna opcja spustu na twarz, ranga bez zakresu, bez jasnych reguł, bez sensu. Jak widzę osoby nie-premium pokroju Voytka, Beriona, Blubera czy wesołego Rayosa lub zyebanego PC-owo, ale jednak ogarniętego Adiego, którzy wnieśli w to forum merytorycznie więcej niż niby-premium Zeratul na cały świat przez całe swoje życie, to już wiem, że COŚ JEST NA RZECZY. tak serio, kto to wymyśla takie bezsensy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To taki użytkownik, który już dawno nie jest zwykłym userem, ale brakuje mu czegoś do Seniora. Coś w tym stylu. Ilość ostrzeżeń też jest decydująca. A nazwa to oczywiście od abonamentu się wzięła Za długo Cię nie było skoro nie wiesz. no tak na oko ze 3 miechy byłem na out. W takim razie jest to kolejna opcja spustu na twarz, ranga bez zakresu, bez jasnych reguł, bez sensu. Jak widzę osoby nie-premium pokroju Voytka, Beriona, Blubera czy wesołego Rayosa lub zyebanego PC-owo, ale jednak ogarniętego Adiego, którzy wnieśli w to forum merytorycznie więcej niż niby-premium Zeratul na cały świat przez całe swoje życie, to już wiem, że COŚ JEST NA RZECZY. tak serio, kto to wymyśla takie bezsensy? Tu cie boli... Sorry waldus, ja mam wtyki w administracji tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Waldek, a myślisz, że twoja grupa została nadana wg konkretnych wytycznych? Albo SM? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Ej co muszę zrobić żebym został senior memberem? Mam parę lat stażu, w piraty nie gram i maturę w międzyczasie zrobiłem. Edytowane 18 Listopada 2014 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Ale po co Ci premier member? Tak przynajmniej się wyróżniasz na tle samych premium/senior memberach i innych spartakusach.No i w sumie 200 złotych drogą nie chodzi.<trolling> Edytowane 18 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wujek, poniewaz twoja twarz robi za jedna z emotek na forum powinienes dostac Legendary Member'a. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 ...i wpjerdol na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 poszedł raport za namawianie do agresywnych zachowań zeratula kiedyś w ogóle nie kojarzyłem, aż jakiś rok temu zaczął nakur,wiać w console wars. za nadaktywność w console wars jakieś warny powinny być...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja tak gdzieś od dwunastu lat lat nabijam jednolinijkowce i niedawno dostałem seniora. Może to jest sposób, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Sorry waldus, ja mam wtyki w administracji tego forum. no widzisz, moje wtyki stwierdziły, że adminowanie jest passe i poszły na Seniora wujaszek legenda nawet Premiumka nie ma, a Siara z Seniorem. Waldek, a myślisz, że twoja grupa została nadana wg konkretnych wytycznych? Albo SM? Spartakus ma bardzo konkretne wytyczne - nakur,wiasz mięśnie = jesteś Spartakus, A grupa SM to od lat uchodzi na forumku za symbol i narzędzie wałków, więc nihil novi. SM jednak się nie będę czepiać, bo dostają go Niebiescy Baroni Gamingu, więc mi to pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ale Spartakusa to powinni mieć ci, co nie tylko ćwiczą, ale i widać to po nich. Powinni mieć 50 centymetrów w bicku. Nie więcej, nie mniej. Edytowane 19 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 status na forum, serious business. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 a to premium to nie dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 a to premium to nie dla jaj? status na forum, serious business. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 wujaszek legenda nawet Premiumka nie ma, a Siara z Seniorem. Mów mi tak jeszcze, bejbe. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 wujaszek legenda nawet Premiumka nie ma, a Siara z Seniorem. Mów mi tak jeszcze, bejbe. Ty za przyjazd na zloty WKP z odległej emigracji powinieneś dostać admina. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) A ja mam takie pytanko, moze gupie, moze mondre, nie wiem. Mam trzy warny, z czego jeden mendrkowy z ubieglego roku za... no moim zdaniem glupote, ale licze sie z regulaminem forumka. Dwa poprzednie sa od grigoriego za jakies glupoty sprzed pieciu lat. Czy one ulegaja jakiemus przedawnieniu? Czy one sa brane pod uwage? Czy mozna byloby je skasowac? Od dluzszego czasu nie robie poruty na forumku, jestem spokojny i czasem tylko jakies wulgaryzmy mi sie spod palca wystukaja, o. Martwia mnie troche te warny ;( Edytowane 20 Listopada 2014 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi