M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Możliwe, ale widać ze zainteresowanie nim jest obecnie zerowe albo ja przegladam tylko jakas wersje demo dzialu PC bo nic o F4 na pierwszej stronie ma ? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 No nie przypominam sobie Anal Wake był również w multiplatformach alan to 2010. pamiętaj że taki podział jest w sumie od niedawna. stare tematy zostały po staremu, nowe są już na obecnych zasadach. Praktyka pokazuje co innego bo w dziale PC nie ma tematu ani o Titanfallu, ani nawet o czyms tak waznym jak F4. Jak ktos chce pogadac o grze na pc i stricte funkcjach w wersji pc, ktorych nie ma na konsoli to po co ma sie przepychac z konsolowcami i tworzyc dwa fronty dyskusji w jednym temacie ? widocznie nikt nie czuł potrzeby zakładania tematów ale nic nie stoi na przeszkodzie. właśnie dlatego uznaliśmy że xbox/ps + pc. konsolowe wersje są zbliżone, pc to już inny grajdołek. nikt nie chce czytać o problemach ze sterownikami między postami o fabule Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Dlatego mi pasi tak jak jest i dziwie sie ze inni sie dziwia. Wyjdzie F4 na pc i pierwsze mody i bedzie mozna sobie w dziale PC spokojnie pisac odnosnie konfiguracji i gameplayu i to jest fajne. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 & właśnie dlatego uznaliśmy że xbox/ps + pc. konsolowe wersje są zbliżone, pc to już inny grajdołek. nikt nie chce czytać o problemach ze sterownikami między postami o fabule Mimo wszystko przyjęliśmy, by nie robić zbytniego bałaganu, że PC będzie mógł mieć swoje tematy dotyczące gier, natomiast dział multiplatformy tyczy się konsolowych. Działa to już od dłuższego czasu, dlatego np. Ori czy Titanfall są na forum Xboxa One, mimo iż wyszły na PC. Nie widzę powodu by to nagle miało się zmieniać... szkoda, że nie wiedzą o tym wszyscy w moderacji, a wie np szary użytkownik jak ja zamiast osoby, która powinna pilnować by nie robił się balagan na forum, kulturalnie napisalem by temat przywrocic tam "gdzie wg zasady ma byc" by uniknac balganu z dublowaniem tematow co czesto ma miejsce...ok uzylem sformulowania blachoboty...w podziece dostalem dwu dniowy ban i ostrzezenie. Na proby dogadania sie jak osoby dorosle (a nie naleze do recydywy forumkowej i staram sie wypowiadac komunikatywnie przez moje 11lat stazu) - mozna bylo tak jak w 99% przypadkow usunac niepotrzebne wpisy i napisac zasade, dostalem odpowiedz: ze to robienie CW poza CW - pomimo, ze wielokrotnie apeluje i jestem oredownikiem by tego nie robic ze rzekomo piec razy napisalem to w tym temacie - klamstwo, z tego co pamietam napisalem raz w S3 i raz w CW ze rzekomo nikogo to nie interesuje - klamstwo, widac ze temat wraca caly czas miedzy uzytkownikami nadmienie, ze gdyby temat ktos nie przeniosl do dzialu multiplatform nie napisalbym nigdy tego co napisalem - wiec punkt zaczepny poszedl od administracji, gdyby ktos nie zapomnial/znal przytoczona zasade nie byloby w ogole sprawy prosilbym o anulowanie mi ostrzezenia i mam nadzieje, ze dalej wszyscy beda pamietac ze forumek jest dla ludzi Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Możliwe, ale widać ze zainteresowanie nim jest obecnie zerowe albo ja przegladam tylko jakas wersje demo dzialu PC bo nic o F4 na pierwszej stronie ma ? Bo cały topic o F4, z działu PC, został przerzucony do działu RPG. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Nie czaję tej dyskusji o PC. Od lat PC-towcy żeby unikać dyskusji po prostu dyskutują o grze w jej konsolowym temacie. Widzieliście jakieś posty o sterownikach, crashach i liczenie klatek przez blacharzy w takich tematach? Bo ja nie, to są tylko jakieś ciągle powielane bzdury. Prędzej już konsolowcy po premierze W3 licytowali się ile klatek kto ma na jakim patchu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Proszę o odbanowanie mi statusów, gdyż czuję przez to dyskomfort. Pozdrawiam Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Proszę o odbanowanie mi statusów, gdyż czuję przez to dyskomfort. Pozdrawiam Jeszcze ze trzy zmiany na nawet bardziej edgy avatary i może Ci pozwolą. Cytuj
winczester 0 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Co robią admini na tym forum. żeby za kilka słów prawdy w Wiesciach Gminnych blokować ludzi i ograniczać wolność słowa. Budujecie tu nowy komunizm, to jest śmieszne i żenujące. Tylko tak dalej, może i medal od Herr Tuska wpadnie. Aufwiedersehen Cytuj
django 549 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Co robią admini na tym forum. żeby za kilka słów prawdy w Wiesciach Gminnych blokować ludzi i ograniczać wolność słowa. Budujecie tu nowy komunizm, to jest śmieszne i żenujące. Tylko tak dalej, może i medal od Herr Tuska wpadnie. Aufwiedersehen Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Co się stało, ze za prawie 700 plusikow jestem nierandomem? Pozmienialiscie cos, czy przez tyle lat tego nie zauwazylem? XD jakie są inne rangi i ile trzeba plusikow zebrac? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Strzelam ze naje.bka w forumowym gronie otwiera pare nowych drzwi. Mam nadzieje ze pomoglem Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Co się stało, ze za prawie 700 plusikow jestem nierandomem? Pozmienialiscie cos, czy przez tyle lat tego nie zauwazylem? XD jakie są inne rangi i ile trzeba plusikow zebrac? Troche to lipne bo diamentowy pies ma 2000 plusow 4000 plusów 6000 plusów. Żadnej mobilizacji do bycia smiesznym Co 1k powinna byc inna ranga moim zdaniem Cytuj
Gość osiol Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Pisałeś jak RoL to byłeś śmieszny, teraz c(pipi) nie wiem co się (pipi)a porobiło. ;/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Użytkownik WERA rozsyła przez PM-ki spoilery z MGS V. Nie otwierajcie, chociaż w tytule jest już wszystko niestety. Nie wiem, czy administracja może usunąć ludziom takie rzeczy, żeby nie mieli szansy na to spojrzeć. BTW: od ilu postów można słać PM-ki? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Nie ma opcji (a przynajmniej nie widzę) ustawienia liczby PW w zależności od liczby postów. Można limitować PW casowo (np. X na godzinę). User zbanowany, jego wszystkie PM-ki usunięte. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Nie można w kodzie jakoś tego podmienić, macie dostęp do źródeł? W sumie to duża luka, którą można wykorzystać. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ciekawe, czy nie będzie tak, że nagłosnienie tego "sposobu" na spoilerowanie napędzi tylko kolejnych dow(nene)nisiów-nasladowców? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Czy HHC ktoś moderuje? Czy będąc 'czarnym sercem kącika HHC' można się ubiegać o moderatora w tym dziale? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Nie nadajesz sie na moda. Za czesto cie ponosi i nie panujesz nad soba, jak dzis z kubsonem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 stycznia 2016 Opublikowano 25 stycznia 2016 I Ty mozesz zostac moderatorem w swoim ulubionym dziale, wystarczy uzyc opcji zglos i napisac o co chodzi Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Da się wprowadzić opcję zamykania tematów przez ich autorów w Pchlim targu? Obecnie działa to nędznie. Trzeba prosić w swoim temacie o jego zaknięcie, co skutkuje tym, że może 1 z 4, o które prosiłem został zamknięty:( Reszta nadal otwarta. Poza tym oszczędziłoby to dużo czasu użytkownikom, którzy nie wiedząc, że temat jest już nieaktualny, klikają na niego tylko po to, by sie przekonać, że jest nieaktualny:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi