Unitra 24 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 O Bizon nie dosc, ze kapus to jeszcze tresc pmek ujawnia. Na pewno najpopularnjejszy chlopak u siebie w miescie, kazdy chce go na imprezie. Dobrze, ze sa konsole i forum, nie Bizon? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ciebie nawet na forum o gierkach nie chcą Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 No i ma bana. Może za trzecim razem zgłębi tajniki kamuflażu i ustawi sobie np. awatar? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 W końcu. Co to za bezprawie na tym forumku się odwala? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Pisac z altera to trzeba umiec jednak. Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Z altera wygrałem mistrzostwa Gran Turismo 4. To byli czasy. Gry wychodzili. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Administracja śpi czy zajmie się w końcu reklamami Xkomu na forum? Chyba, że było jakieś posiedzenie nocne i uchwalono jakiś nowy regulamin i działalność komercyjna jest już dozwolona? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Nie mam nic przeciwko normalnym, oficjalnym reklamom, programom partnerskim. Jeśli na forum PE działalność komercyjna do tej pory była zabroniona i ktoś beszczelnie zakłada konto na fpe tylko po to aby po cichaczu robić tutaj na ludziach kaske to jest coś nie tak i takich ludzi powinno się eliminować maczetami. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Tez mam xkoma, ale myslalem, ze to dlatego, ze ogladalem ich oferte sklepowa. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Ja tez, ale na telefonie jak sie przelacze z mobilki, zeby dac plusa to go widze :P Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Xkom jako sklep nie ma tu nic do rzeczy. Zresztą na innych forach, podobnie jak i kilka innych normalnych sklepów, Xkom rejestruje oficjalnego przedstawiciela, ktore prezentuje oferte, opisuje ja, udziela rabatow etc. Wszystko oficjalnie i za zgoda serwisu. Tutaj mielismy jakiegos cwaniaczka co chcial sobie zarobic, zreszta nie tylko tu bo spamowal inne serwisy wiec takich lamusow trzeba od razu orac. Zwlaszcza, ze wszystko na poczatku bylo po cichu az nagle ktos nie zwrocil uwagi, ze to wszystko to sa zwykle referale. Ukrytej reklamie stanowcze nie. Niech odpali siano redakcji PE, podpisza umowe i niech wraca. Nie widze problemu w takim przypadku. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Proponuje tego gościa o którym pisze bizon zatrudnić na newsmana PPE Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Zabiorę głos w tej sprawie :) proponuję stworzyć regulamin co do reflinków, inne sklepy nie tylko gierkowe mają fajne systemy referencyjne, no jak ktoś wrzuca fajny deal to czemu nie? Oczywiście taki link powinien mieć informację, że taki proceder jest uskuteczniany. Oczywiście spam i scam powinien być usuwany a użytkownik odpowiednio nagradzany przez moderacje :) no albo zakazać każdej maści reflinków. jakoś temat KiG funkcjonuje i chyba nie było z tego tytułu cyrków? jak coś mogę przygotować dzisiaj regulamin i podesłać moderacji do wglądu. Pozostaje jeszcze kwestie reflinków w grach, jak to mają np gry blizzarda (zwerbuj kolege dostaniesz to to i to), ale to chyba nie jest problem? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 proponuje zabronic pisania o grach blizzarda Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Wydzielony temat do reflinków jest moim zdaniem jak najbardziej ok, jeśli jest taka potrzeba to niech każdy dział go posiada. Chodzi po prostu o wyraźną informację a nie ukrytą reklamę i udawanie, że nic się nie stało. Inna sprawa, że co innego reflinki od zwykłych userów a co innego "kampania" reklamowa sklepu bez jego wiedzy. Typ dostał partnerstwo, w porządku ale nie może być tak że rejestruje się na forum konsolomaniaków czy forum ogrodnictwa tylko po to aby reklamować laptopy.Szanujmy się. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Czy szanowne grono administracyjne mogloby rozwazyc organizacje "Stulejka Day"? Bylby to jeden dzien w roku (data do ustalenia), kiedy admini odblokowaliby liczniki postow i wyszloby na jaw ile kto (a glownie bywalicy WKP i CW) ich napier.dolil (a w kolejnych latach ile im przybylo z pisania glupot). Jako bonus przez 24h widoczna bylaby tez liczba ostrzezen wraz z cala historia. No nie dajcie sie prosic. Prosimy. :) 3 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Podbijam, trochę postów w WKP nabiłem od czasu gdy wyłączyli tam licznik postów, ciekawe czy łącznie z 8000 wyjdzie Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Proponuję w ramach prezentu na Zajączka wszystkim userom wyzerować licznik postow i plusików 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 ja proponuje wylaczyc calkiem zliczanie postow i reputacji, ukryc te dane na profilach Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 ja proponuje wylaczyc calkiem zliczanie postow i reputacji, ukryc te dane na profilach a idz do ch,uja xd Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Przez jakis czas na forumie nie bylo w ogole podanej liczby postow i dalo sie zyc. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Jak za komuny. W ogole to dlaczego ostrzezenia sa poukrywane? Komus pekala du.pa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi