Opublikowano 1 listopada 20177 l Wpisy o dałnach sobie mogłeś darować. No ale jak zwykle pewnie blokada za niewinność! Poza tym nie ten temat - przenoszę.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Jeśli nie wiedz co piszesz, gdzie piszesz i o kim piszesz i jeszcze cie to śmieszy to sorry ale to tylko twój problem. Tyle w temacie.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nadal nie widzę gdzie kogoś obraziłem, no chyba, że osoby mające to schorzenie, ale ban za to byłby dziwny, bo posty z tym słowem widzę codziennie i ostrzeżenia się nie sypią.
Opublikowano 1 listopada 20177 l A dostałeś jakieś ostrzeżenie, blokadę na pisanie na forum albo coś innego? Dostałeś blokadę na statusy - była normalna rozmowa, ty wpadasz, prowokujesz i o dałnach wyjeżdżasz. Co więcej, jest to dla ciebie bardzo śmieszne. Napisałem wyżej że wpis o dałnach mogłeś sobie darować. P.S. Nigdzie nie napisałem że dostałeś blokadę bo kogoś obraziłeś - jak byś kogoś obraził to zapewne byś dostał warna. Edytowane 1 listopada 20177 l przez Kyo
Opublikowano 8 listopada 20177 l Ile trwa blokada statusów? :) Nie umiem bez nich wytrzymać, shout to nie to samo. Wiem że źle zrobiłem, biję się w piersi i proszę o odblokowanie.
Opublikowano 11 listopada 20177 l http://www.psxextreme.info/index.php?app=members§ion=view&module=list&filter=4 Główna -> dół, lewo.
Opublikowano 12 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bo byś raka od nich dostał
Opublikowano 13 listopada 20177 l rak to ludzie.<szczekającepsy> Edytowane 13 listopada 20177 l przez _M_
Opublikowano 13 listopada 20177 l A myślisz, że po co lucki i rejweny pojechali do helmuta? Überkodzić? Axel springer sponsoren.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Filmweb ocenil ponoc nowe mario na 10 wiec pewnie sie połączymy bo sie znaja na grach ie tak jak w psx extreme
Opublikowano 13 listopada 20177 l I to w tonie gardzącym pecetami. Zatwardziali kąsolowcy by się tam odnaleźli.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Kiedy będę mógł rozdawać plusy przed banem czy po ? A tak serio to pomocy, tyle dobra w zakupach growych do plusowania a ja nie mogę. I od kiedy dostępny będzie pchli targ dla noobków co niedawno założyli konto ? To zależy od ilości postów/plusów czy wut.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Jakim banem o czy Ty mowisz nadol ? Czesc tematow odblokuje sie jak bedziesz miec 50 postow bodajze.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l To był suchar hahaha, dobre dobre. Dzięki to już wiem o co biega w takim razie bo za cholerę nie mogłem tego znaleźć. A kiedy możliwość rozdawania plusów/serduszek i kit wie co tam jeszcze można. Też po 50 postach ? Edytowane 4 grudnia 20177 l przez nadol90
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Wiesz, po prostu musisz dac sie nieco lepiej poznac Nie wiem, Persony ograles, moze tam opisz swoje wrazenia i w trymiga nabijesz
Opublikowano 17 grudnia 20177 l święta idą, może jakiś dobry mikoadmin odblokuje mi statusy wiem za co ale nie wiem od kogo i na ile
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Czy na tym forum można wyzywać od pedałów? Czy ten przywilej jest zarezerwowany tylko dla bardziej "zasłużonych" użytkowników?