Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 247,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano
9 minut temu, FunkYoSelf napisał:

Czy na tym forum można wyzywać od pedałów? Czy ten przywilej jest zarezerwowany tylko dla bardziej "zasłużonych" użytkowników?

Można, tylko niewybaczalne jest rozprucie się przed administracją.

Opublikowano

Poczekam jednak na opinię kogoś z administracji nie wierzę, że wszyscy użytkownicy tego forum są na takim poziomie. :blink:

Opublikowano

Czas przeszły może być w tym wypadku kluczowy. ^^

Opublikowano

W ktorym momencie nazwalem ciebie pedalem? Skomentowalem grafike co chyba jest jednoznaczne jak pisze "ostra gejoza na tym obrazku" 

Gdzie tu jest personalny atak w twoja osobe? Prosze nie rob dramy i tutaj,  juz dosc obrazasz kazdego, wytykasz od piratow i zlodziei,  mam cytowac gdzie personalnie obrazasz np moich rodzicow? 

Opublikowano

Zalezy jaki pedał, sa tez pedały od roweru.

Wiem ze nie mozna przekrecac nicków.

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Wiem ze nie mozna przekrecac nicków.

Potwierdzam, nie mozna.

Opublikowano

Zreszta w lo.re forumka nintendo od zawsze to pedalstwo, tecza, biedronie, dzieci itp a ten spina jakby ktos mu rodzine atakowal xd

Niech jeszcze jakis klap zaraz wyzali sie, ze czuje sie obrazony bo on tylko w trampkach chodzi xd

Opublikowano

komuś chyba serek homogenizowany w złą dziurkę wleciał

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

tylko prawilny heterogenizowany z polskiej spoldzielni

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

Zreszta nintendo od zawsze to pedalstwo

leci raporcik :lapka: 

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

nintendo od zawsze to pedalstwo, tecza, biedronie, dzieci

ficus jakie bomby prawdy, od zawsze wiedzialem ze jestes przechrzta i robisz krecia robote

Opublikowano

Ogarnijcie bajere, chłopak serio pyta czy to normalne czy nie, a Wy krecicie beke. 

Otóż, kolego @FunkYoSelf, to normalne, że ktoś może skrytykowac Twoj obrazek, post, cokolwiek. Tu są internety i swoją opinię można wyrażać. Ale nie możesz obrażać kogoś bezpośrednio. Wyzwanie, najezdzanie na kogos, czyjąś rodzinę itd itp jest surowo zabronione i takie osoby są karane. Jednak, ezpośredniego ataku na Ciebie nigdzie tu nie widzę. Oczywiście jak uważasz, że ktoś Cie obraził to zawsze możesz takie posty rapprtowac, wtedy moderacja/administracja się tym zajmie i wyciągnie stosowne wnioski. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Opublikowano

Czyli taki rynsztokowy poziom dyskusji jest tutaj standardem?

Opublikowano

Niekiedy tak, zalezny od uzytkownika.

No w sumie koledzy nie najlepiej teraz wygladaja :yakubu:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie, ravena nie czytaj, wyjechał na zahut pracować w magazynie, więc taki język to nic dziwnego.

Opublikowano
3 minuty temu, FunkYoSelf napisał:

Czyli taki rynsztokowy poziom dyskusji jest tutaj standardem?

nie, kiedy chcemy i jest ku temu okazja, to i dyskusje są na poziomie. A to, że czasem sobie coś pożartujemy, to czy to coś złego? 

o, @Kinoji ładnie podsumował

Opublikowano

Wrzucił pedalski obrazek. Potwierdzam, bo znam się w temacie.

Opublikowano
8 minut temu, Rayos napisał:

nie, kiedy chcemy i jest ku temu okazja, to i dyskusje są na poziomie. A to, że czasem sobie coś pożartujemy, to czy to coś złego? 

Przerażające, przy czymś takim nawet polskie kabarety prezentują się wyśmienicie. :blink: