raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 a nie wiem, wk,urwia mnie to tak samo i na tej samej zasadzie jak ta sygnatura milana, tamto mogłem sobie przynajmniej wyłączyć i muszę przyznać, że było przynajmniej zabawne na początku scrollując foruma jak widzę jakąś reputację (niezależnie od tego, czy pozytywną czy negatywną) to wiem, że ktoś albo napisał coś śmiesznego albo ch,ujowego i z zaciekawieniem rzucam się na posta by zaraz ogarnąć, że to milionowy minus od Luka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Dobrze Luk, jedziesz z nimi, psycha pęka cwaniaczkom XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Ale do nogi, nie wyrywaj się. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Plusiki i tak juz dawno stracily na wartosci odkad sie dostaje 10 plusow za wrzucenie gierki na ps4 albo xbox one do odpowiedniego dzialu Wczesniej za 10 plusow to trzeba bylo w chu.j smieszna historie wymyslic a teraz byle guv,no wrzuca do zakupow growych i juz wskaznik bycia super nabity. Za moich czasow tak nie bylo ,obstawiam ze tylko @Dave Czezky bylby lepszy ode mnie. Moj idol z dziecinstwa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Teraz jakieś lamusy na prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 No jakiś bansai top 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Jakby tak wyłączyć reputację w dziale "pokaz gierke", tak jak licznik postów wyłączony w WKP... Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Godzinę temu, kanabis napisał: Plusiki i tak juz dawno stracily na wartosci odkad sie dostaje 10 plusow za wrzucenie gierki na ps4 albo xbox one do odpowiedniego dzialu Wczesniej za 10 plusow to trzeba bylo w chu.j smieszna historie wymyslic a teraz byle guv,no wrzuca do zakupow growych i juz wskaznik bycia super nabity. Za moich czasow tak nie bylo ,obstawiam ze tylko @Dave Czezky bylby lepszy ode mnie. Moj idol z dziecinstwa No plusiki wchodziły na forum jakoś w czasach przeróbek z Wujaszkiem, to wtedy najlepsze przeróbki dostawały po 6 plusów, dzisiaj pewnie byłoby ponad sto. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Zeby dostac 100 plusow to trzeba bylo zrobic np yanoziemniaka.png A dzis? Foto trzech chinskich gierek w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 kiedyś to byyyyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 No to chcecie mieć repa czy nie? Bo czytam narzekania że ktoś dał minusa ale jak reputacja była wyłączona to mało co niektórzy nie zeszli na zawał. Rep ma to do siebie że nikogo nie obraża i jest przyznawany wg. uznania - coś ala ankieta - każdy ma prawo do własnego głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Mnie to obojętnie, ja bym zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 A da sie wymienic te plusiki na prawdziwe piniondze albo na bony do kerfura? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 12 minut temu, _Red_ napisał: Zeby dostac 100 plusow to trzeba bylo zrobic np yanoziemniaka.png A dzis? Foto trzech chinskich gierek w folii. aaayyyy Yanokartofel goty był Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 10 minut temu, Kyo napisał: No to chcecie mieć repa czy nie? Bo czytam narzekania że ktoś dał minusa ale jak reputacja była wyłączona to mało co niektórzy nie zeszli na zawał. Rep ma to do siebie że nikogo nie obraża i jest przyznawany wg. uznania - coś ala ankieta - każdy ma prawo do własnego głosu. Wyłączyć minusy, zostawić plusy, tylko pozytywny feedback, jak na fejsbuczku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 15 minut temu, Kyo napisał: No to chcecie mieć repa czy nie? Bo czytam narzekania że ktoś dał minusa ale jak reputacja była wyłączona to mało co niektórzy nie zeszli na zawał. Rep ma to do siebie że nikogo nie obraża i jest przyznawany wg. uznania - coś ala ankieta - każdy ma prawo do własnego głosu. No ale ja poruszam tutaj zupełnie inną kwestię przecież. Niech sobie plusiki i minusiki będą, jak najbardziej. Niech ludzie minusują słaby content, na zdrowie. Mówię o przypadkach, gdzie jest typ, który na forum nie wnosi właściwie nic. Taka minusowa sr,aczka przez tyle czasu nie ma żadnej wartości. Bluber pisze dużo, więc często widzę jego posty i często też przy nich jest minus, który muszę przeczytać od kogo jest, żeby ocenić, czy legnitny czy jak zawsze to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 No ale ten typ jakimś randomem nie jest. Sam osobiście jeszcze na starym silniku ustawiałem tak że "nowi" nie mogą dawać repa przez właśnie takie przypadki że ktoś się rejestruje żeby minusować/plusować. Odnośnie minusików - TESTOWO wyłączyłem. Jak będą płacze to włączę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Aj, chciałem dać Ci minusa ale się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Czyli sezon na trollowanie uważamy za otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 oddawać minusy, jj zbyt często na nie zasługuje korzystając z okazji, proszę o usunięcie mi jakichś prehistorycznych punktów ostrzeżeń z roku pańskiego 2013. dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 6 minut temu, Kyo napisał: No ale ten typ jakimś randomem nie jest. Ze 30 postów napisał w całym 2017. Dla mnie książkowa definicja. I tak jak napiszę jeszcze raz, nie o wyłączenie negatywnej reputacji mi chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 3 minuty temu, alienator napisał: korzystając z okazji, proszę o usunięcie mi jakichś prehistorycznych punktów ostrzeżeń z roku pańskiego 2013. Jak już to z 2012. Samo zejdzie w 2038 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 aight, @Square dodany do notesika z minusami, czekam tylko na ich powrót 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Co za drama, nie poznaję niektórych. to teraz będę specjalnie dawał wtfy losowo by biedny kruk jeszcze bardziej miał pokręcone życie :masorz: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Wyłączcie jeszcze negatywne posty w ich kierunku, bo się popłaczą i obrażą, co wtedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi