Bzduras 12 528 Opublikowano 4 stycznia 2020 Opublikowano 4 stycznia 2020 Ofermo, frosti... dobrze, że chociaż żuromem szybko się zajęli. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 stycznia 2020 Opublikowano 4 stycznia 2020 W końcu są jakieś granice przyzwoitości. Cytuj
a_team 3 Opublikowano 6 lutego 2020 Opublikowano 6 lutego 2020 Miło by było, gdyby ktoś zaakceptował mój post na forum po 11h czekania Co to w ogóle za pomysł ? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Mam pytanie, jaki jest stosunek moderacji do użytkowników którzy wyzywają innych od upośledzonych i autystycznych? Czy nie łamie to przypadkiem punktów regulaminu? Cytat 1. Zabronione jest poniżanie oraz obrażanie innych osób; pamiętaj, że to co jest dobrym żartem dla Ciebie, niekoniecznie musi być zabawne dla kogoś innego. 2. Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 łamie. usuwamy, a w przypadku nagminnego czy ostrego obrażania wlepiamy laurki. najlepiej po prostu raportować takie wpisy. 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 W dniu 21.07.2020 o 20:41, Kmiot napisał: Stworzyć uniwersalny dział z grami, a odpowiednie platformy dodawać w tagach tematu. Death Stranding wychodzi na PC? Dodajemy tag PC i bawimy się dalej w temacie. Godzinę temu, ASX napisał: jakiś czas temu to proponowałem ale obrońcy tożsamości konsolowej byli przeciwko Wydaje mi się że byłby jeszcze większy burdel, raz że mało ludzi dodaje tagi przy zakładaniu tematów, dwa wyszukiwarka na forum w większości przypadków to kpina, a jak dodasz temat do śledzonych to chyba po miesiącu to śledzenie znika jak nikt nie napisze posta i szukaj igły w stogu siana. Tak jest wszystko w miarę poukładane na forum, wiem gdzie co jest i gdzie być powinno, a jak zostanie przeniesione to jest do tego odnośnik. Jedyne co bym zlikwidował i przeniósł do multiplatform to dział RPG z którego zostawiłbym tylko dział Souls- like i jeszcze platformówki do usunięcia. Burdel na forum to był w poprzedniej generacji gdzie dana gra potrafiła mieć 3 tematy po jednym w dziale PS3, X360 i PC, dalej mam w pamięci jak w temacie Titanfalla zieloni kazali komuś spadać i żeby sobie temat w dziale PC założył. Na reseterze jest jeden ogólny dział dla giereczek oraz wszystkiego co z nimi związane i jest to strasznie nieczytelne. Wiem że dla świeżaki mogą się czuć zagubione na FPE ale większość świeżych kont tutaj to altery albo profile z jednym postem, raczej nowych się tutaj nie uświadczy bo ci wolą grupy na discordzie czy FB. 3 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Mam pytanie to szanownej moderacji, dlaczego nie mogę zakładać nowych tematów? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Możesz przecież. Nikt ci nie zabrania. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Ostatnio jak założyłem to pojawiła się konieczność zaakceptowania tematu przez moderatora, więc się zdziwilem. To teraz standardowa procedura? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 6 minut temu, ASX napisał: Ostatnio jak założyłem to pojawiła się konieczność zaakceptowania tematu przez moderatora, więc się zdziwilem. To teraz standardowa procedura? Pewnie w dziale Nowego Xboxa? Nie martw się, w działach nowych konsol każdy nowy temat musi być zaakceptowany przez admina. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Tak jak Figuś napisał, ograniczenie to jest tylko w działach nowych konsol i dotyczy każdego użytkownika. Jak będzie bliżej premiery (albo po) to się to usunie. 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Cytat Tak jest wszystko w miarę poukładane na forum, wiem gdzie co jest i gdzie być powinno, a jak zostanie przeniesione to jest do tego odnośnik. Jedyne co bym zlikwidował i przeniósł do multiplatform to dział RPG z którego zostawiłbym tylko dział Souls- like i jeszcze platformówki do usunięcia rpg to bardzo ogólne pojęcie i nie klasyfikuje się tego gatunku tak po prostu jak klasyczne fightery czy racery. to znaczy diablo i final fantasy to rpg w najprostszym rozumieniu ale to jest gatunek pojmowany bardzo ogólnie. branża rośnie, ramy gatunkowe się poszerzają, wiadomo. także ta. a apropo souls like....ja bym to widział tak, żeby te tytuły były też w ogólnych działach - lepiej widoczne i nie ma efektu wstępnego napiętnowania czyli - souls like ? nie lubie soulsow i nie wchodze. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 @Perez A co to się stanęło, że nie mogę wejść normalnie na forumek, tylko muszę wchodzić przez VPNa? Bana chyba nie dostałem, bo i za co, więc może jest ban na moje IP? Albo jakiś bug? 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 A to masz na całe forum czy coś tylko w profilu? Dziwne, nic raczej się nie dzieje, żeby Ci coś mogło przyblokować. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Spróbuj wyczyścić cookiesy powiązane z forum, bo nie bardzo ogarniam, co może być nie halo. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Godzinę temu, Butt napisał: Niestety na całe forum. obczaj bez zalogowania, albo na innej przegladarce Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie, zawsze to samo. To musi być coś z IP, bo tylko przez VPNa idzie. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Podrzuc na PW aktualne IP. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 (edytowane) odbanujcie Mendrka, Yeti sie wyhuśtał i nie ma kto bronic marki playstation. Edytowane 22 września 2020 przez Shen Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Przecież jest Listunio. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przecież jest Listunio. On może poręczyć za karola albo zrobić konwersję, mendrek za liścia Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 A tu Mendrek wraca jako fan marki Xbox. Największy twist fabularny od czasu filmu "Szósty zmysł" 1 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Ludzie. Gdzie można przeczytać regulamin forum? Szukam zapisu o zmianie nicku użytkownika. Czy to w ogóle jest możliwe takie coś? PLEH Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi