Gość Rozi Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Faktycznie xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Preparuje xDDDDD schabek każdy ogarnięty wie, że można chować adnotację, że edytowało się posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 A to nie jest tak, że moderka widzi co bylo w poscie przed edycją? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Ale niech widzi, ja swojego warna juz odbebnilem i jak bedzie trzeba zrobie to kolejny raz nadal smiejac sie z tej frajerskiej, psychicznie slabej jednostki i frustracika z piwnicy w jednym Niech tylko moderacja bedzie sprawiedliwa i kasuje w CW wszystkich po rowno a nie wybiorczo, bazujac tylko na raportach regularnie wysylanych przez uzytkownikow @ASX i @20inchDT 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 10 minut temu, Plugawy napisał: A to nie jest tak, że moderka widzi co bylo w poscie przed edycją? Jasne, że widzi, schabek się miota, a jeszcze Kamile w to wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 39 minut temu, schabek napisał: Niech tylko moderacja bedzie sprawiedliwa i kasuje w CW wszystkich po rowno a nie wybiorczo, bazujac tylko na raportach regularnie wysylanych przez uzytkownikow @ASX i @20inchDT żadnego z tych statusów nie zgłosiłem. Zamiast szukać spisku i szukać winnego na oślep to dam ci radę, jeśli chcesz mieć do kogoś pretensje to możesz mieć je tylko i wyłącznie do siebie, piszesz bzdury świadomie łamiesz regulamin, więc możesz winić tylko siebie, że twoje wpisy są kasowane Mam nadzieje że zostaniesz surowo ukarany 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 40 minut temu, 20inchDT napisał: Jest mozliwość sprawdzenia za ktory post dostało się ostrzezenie? Jak post jest ukryty to niestety nie. A w warnie napisałem, że chodziło u wyzywanie, ale wolałeś się skupić na słowie bluzgownica, o czym usilnie próbowałeś dać znać w zgłoszeniach. 25 minut temu, Plugawy napisał: A to nie jest tak, że moderka widzi co bylo w poscie przed edycją? Widać wszystko, także wszelkie genialne pomysły z edycjami po fakcie można odpuścić. Niestety aktualne CW to jest jedynie marna podróbka tego co było dwie generacje temu, gdzie bardziej użytkownicy skupiają się na personalnych pojazdach. Sami sobie stwarzacie śmietnik, ale jakieś granice muszą być. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 przy okazji chciałem tylko uprzejmie przypomnieć, że statusy to dodatek a nie obowiązkowa część forum. jak z zabawkami w przedszkolu - jeśli nie potraficie się zachować to się po prostu zabierze. syf cw trzymajcie w cw, bez heheszkowania i rozrzucania gówna na reszcie forum. ta prosta zasada panuje od dawna ale widać niektórych to mentalnie przerasta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 TYLKO POWAŻNE DYSKUSJE ZERO HEHESZKOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 067 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Uderz w stół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Czy w końcu zaczęła się walka z tym statusowym bydłem? Cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Strasznie słaby foruming uprawiasz Rozi, ale to nie nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Strasznie słaby foruming uprawiasz Rozi, ale to nie nowość. Dziwi Cię to? Wystarczy spojrzeć na wrzucane zdjęcia ekolegi żeby zrozumieć, że nasz do czynienia ze smutną i zmęczoną życiem jednostką. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 zauważyłem że intensyfikacja CW w statuach ma miejsce średnio raz na 2 tygodnie, kiedy ogłaszane są nowe gry do Game Passa, nie wiem czy ma to jakiś związek ale chyba się domyślam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Po prostu niektórych piecze, że tyle gier nie wpada do konkurencyjnej konsoli i tyle. Ogólnie to już jest nudne, te wylewanie żali i szydzenie z całych konsol w statusach i w tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 no i poszedł headshot w kolano. dziękuję, dobrego wieczoru WSZYSTKIM GRACZOM życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 25 minut temu, lpcl napisał: Dziwi Cię to? Wystarczy spojrzeć na wrzucane zdjęcia ekolegi żeby zrozumieć, że nasz do czynienia ze smutną i zmęczoną życiem jednostką. Prywatnie to mój zajebisty ziomek, ale jak tutaj czasami go czytam to nie wyczymie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 633 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 to co rozi złapał bana na statusy wreszcie? dobrze że zdechłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Asax gra na was jak paganini na skrzypcach. Wiadomo, ze statusy widac bez logowania wiec poszedl prikaz z centrali zeby sie tym zajac i pod przykrywka splakania sie do moderacji zagwarantowal sobie na koniec miesiaca bonusik. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 617 Opublikowano 18 maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 20 minut temu, MYSZa7 napisał: Prywatnie to mój zajebisty ziomek, ale jak tutaj czasami go czytam to nie wyczymie Smęci po prostu mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 23 minuty temu, Kmiot napisał: No, ale chyba wierzysz w markę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 1 minutę temu, Plugawy napisał: No, ale chyba wierzysz w markę, co nie? Może szkoda, że firmy nie organizują jakiś zawodów w grach cross platformowych. Te ustawki pod McDonaldem, erki na bombie z respiratorami, może w końcu niektórzy daliby upust emocjom. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 W dniu 18.05.2021 o 20:27, Plugawy napisał: No, ale chyba wierzysz w markę, co nie? Zawsze trochę się consolewarsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 19 godzin temu, Square napisał: Jak post jest ukryty to niestety nie. A w warnie napisałem, że chodziło u wyzywanie, ale wolałeś się skupić na słowie bluzgownica, o czym usilnie próbowałeś dać znać w zgłoszeniach. Wciąż nie wiem kogo nazwałem "kurwa". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi