GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 1 minutę temu, Bzduras napisał: Krótka piłka, to nie był risercz, tylko przy okazji emulowania każdego tytułu z twojej ukochanej kieszonsolki piszesz to samo, siejąc dezinformację. W jaki sposób pisanie o bugach w emulacji to sianie dezinformacji? 4 minuty temu, Bzduras napisał: A w zamian, no tak - minus w temacie Dying Light 2, pod postem z filmikiem z preview. Nie spodobał mi się content tego filmiku więc minus poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 5 minut temu, Bzduras napisał: Krótka piłka, to nie był risercz, tylko przy okazji emulowania każdego tytułu z twojej ukochanej kieszonsolki piszesz to samo, siejąc dezinformację. To samo było przy Metroidzie, gdzie nawet jeden z użytkowników forumka przeszedł całość gry na PC, a Ty wrzucałeś jakieś losowe screeny, w których ktoś gdzieś tam miał problem i przedstawiałeś to jako ogromne problemy na szeroką skalę dotykające każdego, kto choćby pomyśli o emulacji najjaśniejszego słicza. A w zamian, no tak - minus w temacie Dying Light 2, pod postem z filmikiem z preview. Myslalem, że to tylko ja, wjebalem mu 2 czy 3 minusy za kolejne cw w statusach, to wywalił na mnie cały limit w losowych tematach a potem wyłączył sobie reputacje Mam nosa do wybierania takich słabych psychicznie, co drama to lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 3 minuty temu, GearsUp napisał: Nie spodobał mi się content tego filmiku więc minus poleciał. Kretyna to możesz robić z kogoś, kogo znasz osobiście i wiesz, że da się na to nabrać, ale nie mnie. To był odwet za to, że śmiałem jaśnie pańci dać minusa. Albo potrafisz się bawić i siedzisz tutaj na zasadach, które obowiązują wszystkich albo nie umiesz i masz do dyspozycji inne miejsca w sieci, gdzie może będzie ci lepiej. Nikt nie zmusza do bycia sekciarzem nintendo akurat tutaj i z tego co ostatnio sprawdzałem to nikt nikogo tu na siłę nie trzyma. 2 minuty temu, Shen napisał: Myslalem, że to tylko ja, wjebalem mu 2 czy 3 minusy za kolejne cw w statusach, to wywalił na mnie cały limit w losowych tematach a potem wyłączył sobie reputacje Mam nosa do wybierania takich słabych psychicznie, co drama to lepsza. Też w tamtym roku żurom opróżniał we mnie magazynek, tylko jakoś w życiu nie przyszło mi do głowy pisać do adminów, żeby wyłaczyli mi reputację, bo mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Shen napisał: Myslalem, że to tylko ja, wjebalem mu 2 czy 3 minusy za kolejne cw w statusach Jakimś dziwnym trafem tylko mi dajesz minusy za "CW w statusach". Edytowane 28 Stycznia 2022 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Chciałem Ci dać plusika w zakupach ale jednak jak ochronka zniknie to chyba mi się omsknie kursor na czerwony znaczek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 4 minuty temu, Bzduras napisał: Też w tamtym roku żurom opróżniał we mnie magazynek, tylko jakoś w życiu nie przyszło mi do głowy pisać do adminów, żeby wyłaczyli mi reputację, bo mi smutno Ja po prostu wyłączyłem powiadomienia o plusach/minusach w opcjach forum kilka lat temu, bo miałem tak codziennie. Koleś chyba umarł na szczescie. No ale nie przyszło mi nigdy do głowy, żeby do adminów latać ze skarga Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Plus i minus to jedyne co widzę (jedyne, jedyne) Plus i minus to jedyne co słyszę Plus i minus to jedyne czym żyję Plus i minus to jedyne, jedyne jest! Plus i minus, plus i minus, plus i minus Czy to plus czy to minus był Plus i minus, to jedyne co widzę Ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem! Plus i minus, plus i minus, plus i minus, czy to plus czy to minus jest! O Boże daj, żeby to był minus! Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 A propo robienia CW w statusach to niech każdy sobie prześledzi ten ostatni status, w którym podobno zrobiłem straszny console wars. Dopisałem się tam jako osiemnasty. Do czasu mojego dopisania szło ostre CW ze stron obu obozów. Ale nie dopiero mój wpis to było prawdziwe console wars i dopiero mi trzeba było przyznać minusy. https://www.psxextreme.info/profile/68708-pankamil/?status=144869&type=status Wyciągnijcie sobie wnioski sami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 O ja cie kręcę, poważnie mu minusiki wyłączyli, bo... płakał! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Jaki kurwa smuteczek musiał być przy każdym minusie. Obrażenia uczuć były zbyt rozległe. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 1 minutę temu, Shankor napisał: O ja cie kręcę, poważnie mu minusiki wyłączyli, bo... płakał! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Jaki kurwa smuteczek musiał być przy każdym minusie. Obrażenia uczuć były zbyt rozległe. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. O ja cię kręcę, bardzo mi przykro, że nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 1 minutę temu, GearsUp napisał: A propo robienia CW w statusach to niech każdy sobie prześledzi ten ostatni status, w którym podobno zrobiłem straszny console wars. Dopisałem się tam jako osiemnasty. Do czasu mojego dopisania szło ostre CW ze stron obu obozów. Ale nie dopiero mój wpis to było prawdziwe console wars i dopiero mi trzeba było przyznać minusy. https://www.psxextreme.info/profile/68708-pankamil/?status=144869&type=status Wyciągnijcie sobie wnioski sami. Traktują Cię jak jehowca, bo nim jesteś. Gadasz o tym pierdolonym Switchu gdzie nikt o to nie pytał, potrafisz każdą wadę sprzętu przerobic w jego zaletę, a potem jeszcze walisz sobie na stópki dumny jak to NINTENDO ZAORAŁO. Nie chcesz otrzymywać minusów? ZTJM. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Uwierz mi, te minusy, plusy i żółte buzie oraz puchary są dla normalnych ludzi bez znaczenia. Ale twoje stękanie, analizowanie postów, statusów, kto co komu i dlaczego to jest komedia pierwszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Nie no ktoś może mieć inną wrażliwość i ciężko znosić minusy itp. Rozumiem to bo sam jestem wrażliwym młodym człowiekiem ale ta menda też wszystkich minusowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Serdecznie przepraszamy, w środę, w godzinach porannych nastąpi przerwa w działaniu forum ze względu na wprowadzenie poprawek, żeby nasz rodzynek, dumna osoba nintendo mogła czuć się lubiana przez wszystkich w klasie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Dobra zostawcie go chłopaki, czy los wystaczająco nie pokarał gościa czyniąc go nintendofagiem? @oFimam nadzieję że masz zajebiście silną psychikę po dopóki to forum istnieje to zamierzam Cię minusować Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Swoją drogą fajne zdanie mają tutejsi użytkownicy o Adminach Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To jest identyczna sytuacja jak Najman i burmistrz Wielunia. Ktokolwiek za to odpowiada, to wiedzcie, że te kilka gier na switcha nie są tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Od zawsze wyzywam nieudolną administrację forum psxextreme.info, w czym problem konfidencie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Definicje słowa konfident brzmią następująco: Osoba zajmująca się wydobywaniem informacji i przekazywaniem ich dalej, np. szpieg, informator. Skoro od zawsze wyzywasz i jest to znane wszystkim od dawna to w takim razie nie podchodzi pod definicje konfidencji. Nie jest to żadna tajna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Była, dopóki nie ujrzała światła dziennego. Ja np o niej nie wiedziałem do tej chwili. A teraz już wiem, a nie chciałem wiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 O jaki pyskaty Napiszcie do Colina na xboxie, żeby przestał wbijać łatwe calaki i naprawił po koledze ten bajzel, bo minusiki czekają Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Admin który usunął możliwość dawania reakcji temu czemuś mocno przesadził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Widzę, że Gearsowi powoli pęka psycha - będzie banik albo prośba o usunięcie konta. W sumie zajebiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 12 minut temu, Pupcio napisał: Dobra zostawcie go chłopaki, czy los wystaczająco nie pokarał gościa czyniąc go nintendofagiem? @oFimam nadzieję że masz zajebiście silną psychikę po dopóki to forum istnieje to zamierzam Cię minusować Ostatnio coraz rzadziej, chyba przestałeś być zgorzkniały i zacząłeś w końcu w gierki grać zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi