Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

O jaki pyskaty :nosacz3: Napiszcie do Colina na xboxie, żeby przestał wbijać łatwe calaki i naprawił po koledze ten bajzel, bo minusiki czekają

Przechwytywanie.JPG.3228b1e83320937100decb321ea213e0.JPG

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że Gearsowi powoli pęka psycha

Wręcz przeciwnie :) to nie ja robię dramę w tym temacie z powodu "niemożności minusowania"

btw 1001 post :potter:

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano

Dobra, ale w ramach beki tracimy focus - albo wszystkim wyłączyć repkę i przy okazji wyzerować albo wszystkim włączyć. Z jakiego powodu jeden użytkownik ma być wyjątkowy na tle reszty? Bo tak chce? To ja poproszę o możliwość kasowania postów innych użytkowników, bo niektóre mi robią źle na serduszko i tak chcę.

• Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

O matko aż będę specjalnie się logował przez przeglądarke żeby giromwgórę wlepiać minusy bo na tapatalku się nie da.

hehe... giry w górę ... chyba tylko przed moderacją idą w górę... hehe :gayos:

Edytowane przez WisnieR
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, WisnieR napisał:

O matko aż będę specjalnie się logował przez przeglądarke żeby giromwgore wlepiać minusy bo na tapatalku się nie da.

To nic nie da, nasz wyjątkowy i delikatny kwiatuszek wykupił pełną ochronę przed minusikami

Opublikowano
18 minut temu, areka napisał:

I to nie tak, że po prostu nie ogarniam, ale kurwa co trzeba mieć w głowie żeby mieć taki problem w życiu?

Przecież to bardzo proste. Gracze to podludzie bez życia. Brak znajomych + granie w gierki dla dzieci na nintendo. Nie ma perspektyw na weekend i potem siedzi taki laps o 2-3 w nocy na forum i daje minusy w odwecie :yao:

Opublikowano

No ale trzeba przyznać, że całkowite wyłączenie reakcji to i tak mniejsze upośledzenie (nieznacznie, no ale) od wlepiania sobie samemu plusów z drugiego konta. Był taki użytkownik, ale nie pamiętam nicka.

Opublikowano

w sumie nie wiem co gorsze

gość, który poprosił moderację, żeby mu wyłączyła reputację, czy ludzie, którym to tak bardzo przeszkadza, że aż zaczynają pisać, że jak nie pasuje, to niech wypierdala :pawel:

Opublikowano
6 minut temu, krzysiek923 napisał:

No ale trzeba przyznać, że całkowite wyłączenie reakcji to i tak mniejsze upośledzenie (nieznacznie, no ale) od wlepiania sobie samemu plusów z drugiego konta. Był taki użytkownik, ale nie pamiętam nicka.

Zwyrodnialec. Po tamtej akcji typ już tylko siedzi w temacie Rodziny Soprano w serialach.

Opublikowano
6 minut temu, sprite napisał:

Zwyrodnialec. Po tamtej akcji typ już tylko siedzi w temacie Rodziny Soprano w serialach.

kruci ale teraz może zakładać konta żeby re4 wygrał z sotc w naszej forumkowej bitce :nosacz2:

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Pupcio napisał:

ofi granko w mel b, przyznanie że mgs 3> obesrany mgs 2. No aż żal dla takiego forumowicza dać minusa.

Albo i nie :asax:

Wpadła platynka, a jakie mam teraz ciałko bejbe to ja nawet nie :obama: 

A to tytuł w profilu to mi wlepił Kyo z tymi mgsami, bo chyba nie zgadzał się z moją opinią, a krótko później się zabił :frog:

Edytowane przez oFi
Opublikowano

‐------------------------------ Petycja --------------------------------

Niniejszym, jeżeli już indywidualne prośby są rozpatrywane, to @Squareczku, nie chcę tego seniora, ale daj mi opcję zwiększonej ilości przyznawania punktów reputacji, bo mi ciągle brakuje.

A że jestem stary i pamięć już nie ta to sobie muszę zapisywać na kartce posty i godziny i później muszę wracać i z kartki wpisywać zaległe plusy tym co fajnie coś napisali.