Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Ja mam seniora, a coś słabo z tymi reakcjami - na bank nie mam 15, bo dziś już nie mogę rozdawać, a dałem może z 5.

Square kazał Ci to napisać?

Btw jakoś mi się nie wyświetla, żebyś miał seniora.

20220128_162720.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 247,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Ja pyerdolę... a jak Square proponował mi moda parę lat temu to odmówiłem :frog:

Moderka tylko dla niestabilnych psychicznie wiec sorki. Mi niestety nikt nie proponowal :(

Reset reputacji u Giry w gore albo powrot do normalnosci, poprosimy.

Opublikowano

mam nadzieje, ze moderacja się nie ugnie przed tym agresywnym tłumem

jak gearsowi tak się przyjemnie forumuje, to niech i tak bedzie

Opublikowano

Znak czasów, wyłączyli mu minusy, bo poczuł się urażony xD w czasach bluzgownicy by się chłopak powiesił.

Opublikowano

Może by założyć temat "aleja sław" coś na wzór "foliarzy" i tam wpisywać  w pierwszym poście persony, które spruły się o minusy.

Opublikowano
39 minut temu, Boomcio napisał:

Square kazał Ci to napisać?

Btw jakoś mi się nie wyświetla, żebyś miał seniora.

20220128_162720.jpg

Ja wiem, że przy takim seniorze to ja ja junior no ale jednak :reggie:

Screenshot_20220128-170158_Chrome.thumb.jpg.8aa52dba16ee8d1127692e9581d5fb5e.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Boomcio napisał:

Może by założyć temat "aleja sław" coś na wzór "foliarzy" i tam wpisywać  w pierwszym poście persony, które spruły się o minusy.

kącik frajera :) 

Opublikowano

Jedna sprawa to spłakanie się o minusy, a druga sam fakt tworzenia przez "górę" jakichś wyjątków dla jednego użytkownika xD

A płaczka w ramach "lekcji" najlepiej byłoby masowo wrzucać do ignorów i elo.

Opublikowano
6 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

a druga sam fakt tworzenia przez "górę" jakichś wyjątków dla jednego użytkownika xD

musiał tam GearsUp pod stół wchodzić 

Opublikowano
42 minuty temu, kotlet_schabowy napisał:

Jedna sprawa to spłakanie się o minusy, a druga sam fakt tworzenia przez "górę" jakichś wyjątków dla jednego użytkownika xD

Moderka nie jest głupia wiedzieli co się po tym będzie działo :) Girsup miał młotek do trumny, moderka mu tylko gwoździa podała, którego szukał.

Opublikowano
48 minut temu, messer88 napisał:

Wystarczyło oyebac potężnego makowca u kierownika 

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

O jaki pyskaty :nosacz3: Napiszcie do Colina na xboxie, żeby przestał wbijać łatwe calaki i naprawił po koledze ten bajzel, bo minusiki czekają

Teraz trwa australian open to wystarcy tylko zglosic i sprawa zalatwiona od reki.

Zreszta taki uklad to nie nowosc bo przeciez iles lat moderacja i admini nie mogli dostawac reputacji.

A Soulowi tez zabiora? xD

Opublikowano
54 minuty temu, messer88 napisał:

No musiał, soulowi nie poszli na reke.

Opublikowano
4 godziny temu, WisnieR napisał:

O matko aż będę specjalnie się logował przez przeglądarke żeby giromwgórę wlepiać minusy bo na tapatalku się nie da.

hehe... giry w górę ... chyba tylko przed moderacją idą w górę... hehe :gayos:

:notbad:

Screenshot_20220128-191604_Facebook.jpg

Edytowane przez triboy

Opublikowano

@GearsUp patrz, nadrobie Ci trochę minusików od wyłączenia repki :nosacz3:

:rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down::rep_down:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

gyros w górze po tym jak mu włączą reputacje:

giphy.gif?cid=ecf05e47cmufuw34pbcdko7kcg

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

gyros w górze po tym jak mu włączą reputacje:

giphy.gif?cid=ecf05e47cmufuw34pbcdko7kcg

to prawda

Opublikowano

Temat gorący, trzy strony w jeden dzień, a admini zamiast jakkolwiek odpowiedzieć siedzą w temacie Uncharted 4 albo lurkują Wieści Gminne? Tak, summonuję, bo jestem ciekaw odpowiedzi na pytanie dlaczego GiryWGórę może sobie stać ponad innymi i jest objęty bańką ochronną.

Opublikowano
6 minut temu, Plugawy napisał:

Bzduras próbuje przywołać summony.

5TTL.gif

giphy.gif?cid=ecf05e47e7tb8hk1phc5bksm44