Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie, gdy mu armor na reakcje przestanie działać to minusowy superwulkan pyerdolnie jak niebawem w Yellowstone. Będzie eksplozja minusów większa niż wyrzut ze spuchniętych jąder jakiegoś erotomana, któremu się zachciało no fap challenge. Niech tylko ochronka przestanie działać to go tu chłopaki zjadą na czerwono i zamiast +300 zrobi się -1000 reputacji. Wtedy to dramat życiowy i ból dupy będzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

moje konto będzie miało ujemny czerwony wskaźnik a wtedy dla neutralnych osób posty takiego człowieka mogą się wydawać mało racjonalne 

No k#rwa raczej i ty jak najbardziej zasłużyłeś na takie napiętnowanie, podobnie jak C1pex czy Frosti - ten sam poziom.

Już widzę reakcję Kwadrata na tę PMkę

hell-naw-t-bag.gif.8754a8444efc8e85f8c0a0fdb18ed619.gif

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, krzysiek923 napisał:

Kto następny? A może mam W Y C Z Y T Y W A Ć ?

Czy Ty się z Gejmerą na tuszę zamieniłeś?

A wracając do tematu. Dlaczegóż BiegiWgórę ma rep na czysta plus jak ma blokadę na plus/minus? Wywalić to to mu albo walnąć błękitną gwiazdkę na białym tle :pawel:

Edytowane przez mitra
  • Haha 2
Opublikowano

mam pomysł jak to obejść, jeśli nie można przyznać reakcji to wystarczy zacytować post Gears Upa i napisać jaką przyznajemy mu za dany post, pisząc ręcznie lub wstawiając emotkę. W ten oto sposób:

9 godzin temu, GearsUp napisał:

Odpowiadając na Twoje pytanie jest to kwestia spamu minusowego jaki dostałem w ostatnich dniach.

Spójrz na to z innej strony, wy sobie możecie dawać plusiki i lizać po cojones a ja już nie mogę dostawać plusów w tej sytuacji.

Haha

(pamiętaj Gears że Haha liczy się jako plus :lapka:)

Opublikowano

Ja pierdolę, no przecież po tej akcji, jeśli mu włączą z powrotem, to ja tu będę przychodził głównie po to żeby go minusować na oślep. To chciałeś osiągnąć, gnomie pryszczaty? No jak mi kurzy fiut ciśnienie podniósł no.

Opublikowano
7 godzin temu, Masorz napisał:

Ale żal z tym wyłączeniem minusów.

Japierdole ale chujowa akcja. 

Wracam na Discord, a Wy tu się możecie nawet zdetonować, żeżuncja.

Ktoś Ci brzydko odpisał i posta dziś nie widać. Forum a’la tvpis 

• Plusik 2
Opublikowano
10 godzin temu, Mejm napisał:

Nie wiem ale skoro SAM usunal to moze bez konsekwencji ujawnic kim byl wczesniej.

Pisal przeciez kiedys ze wczesniej byl krzysiek123 a nie krzysiek923

Opublikowano

Jak bede mial 20tys plusikow tez poprosze o niemoznosc dawania mi juz reputacji. To bedzie jak wstapienie na Olimp. Stajesz sie bogiem i masz obowiazek glosic swoje slowo i dzielic sie nim z innymi a zwykli ludzie nie maja prawa cie oceniac.

Ale jak moderacja zaproponuje tryb youtubowski to tez ok

Opublikowano (edytowane)

Skoro typ poszedł łapac starą za spódnice to może trzeba zacząć masowo używać innego przycisku?

image.png.4190388a8e0a5452dcec0c514f321421.png

Moderka będzie miała co robić xD

Edytowane przez LiŚciu
  • Plusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, Masorz napisał:

Ale żal z tym wyłączeniem minusów.

Japierdole ale chujowa akcja. 

Wracam na Discord, a Wy tu się możecie nawet zdetonować, żeżuncja.

jakiego discorda?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, messer88 napisał:

@Square jak kochasz Borderlandsy to odpisz. 

@Square Chcę tylko napisać, że w trwającej dogrywce gierek szóstej generacji zmieniam swój głos z RE4 na Kolosy :pawel:

Edytowane przez GearsUp
  • Minusik 1