Opublikowano 29 stycznia 20223 l Dawno nikt tak jebany na forum nie był Chyba zrobili to specjalnie a teraz
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Przecież będzie ta sama gadka jak wtedy z soulem. No chyba że żółte bezjajeczniki nic nie napiszą
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Nikt mu już tego nie włączy, bo będzie, że się ugiął pod presją tłumu, a jak się nie podoba to wypyerdalać. A teraz to juz na pewno, bo wiadomo, że jakby wróciło to by sie worek z minusami całemu forumkowi rozwiązał. Najlepsze jest to wytłumaczenie o tej reputacji, że nie chciał, by go traktowano, jak nieracjonalnego Kto niby, jak tu nie ma nikogo z ulicy, a wszyscy stali bywalcy i tak wiedzą, co to za jeden, więc i tak pisał tylko dla tych, którym teraz podpadł jeszcze bardziej. Tak czy siak - GearsUP jest spalony, bo wcześniej był tylko niegroźnym (acz wk#rwiającym) nintendowym szurem, a teraz jest konfidentem i pupilkiem nauczyciela - no pięknie to sobie wykombinował.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 23 minuty temu, Shen napisał: Dawno nikt tak jebany na forum nie był Chyba zrobili to specjalnie a teraz Akurat twój rage w tym temacie to największe czyste złoto Cytat Jeszcze sie jebaniutki po 2 drugiej nad ranem czaił Cytat @Kmiot ale wez kurwa się odpierdol, bo juz Wezyr i Bzduras typa dobrze podsumowali i widać, że wkurwia ludzi. Dałem mu 2 czy 3 minusy, to mi wyjebał cały limit na jakieś randomowe posty, to nie byłem dłużny i wjebałem mu swój limit jeden raz i co najlepsze: Cytat Mam nosa do wybierania takich słabych psychicznie Czyli przyznanie się do tego, że twoja marna egzystencja na tym forum sprowadza się do wybierania sobie konkretnego użytkownika a potem jechania z nim minusami. Nawet nie próbujesz zatuszować całej sytuacji tylko się jawnie przyznajesz, że zrobiłeś to specjalnie. No debil.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Pokaż jaki jesteś twardziel i napisz do moderki o przywrócenie reputacji. Zobaczymy jaki z ciebie kozak.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Moderacja nie zabrała głosu i wciaz moze wyjsc z twarza. Napiszcie, ze przy tych porzadkach w srode cos zle przestawiliscie (mozna zwalic na rayosa np.) i zaraz naprawicie.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l ale sobie narobiłeś bigosu, Gears zaraz ci przywrócą reputację, a dorosłe chłopy będą za tobą biegać i cię minusowac W IMIE ZASAD
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Dokładnie rejos znów wsadził kijka gdzie nie trzeba i się forumek zgliczował
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 1 minutę temu, Ludwes napisał: ale sobie narobiłeś bigosu, Gears zaraz ci przywrócą reputację, a dorosłe chłopy będą za tobą biegać i cię minusowac W IMIE ZASAD
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 3 minuty temu, Ludwes napisał: W IMIE ZASAD Przydalby sie gif z Psow jak Linda wali z kalasza pod koniec filmu i wylatuja z niego minusiki.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Skąd w ogóle to przekonanie, że "kiedyś" mu przywrócą reakcje? 5 godzin temu, Boomcio napisał: Najodpowiedniejszą opcją dla osoby, której nie można przyznawać punktów reputacji jest całkowite uniemożliwienie jej dodawania jakichkolwiek postów. Niech sobie aktywnie czyta. Czy jest to rozsądne Szanowna Administracjo Moderacjo i kto tam jeszcze rządzi forumkiem?! Uprzejmie proszę o odniesienie się do mojej sugestii Wystarczyłoby solidarnie się umówić, że wrzucamy płaczka do ignora (albo zrobić mu shadowbana, nie odpowiadać, nie cytować) i pyk. Ale znając forumowiczów i ich umiłowanie do karmienia trolli i innych dziwolągów, to nierealne.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Jeszcze zawołajcie Minusiaka, on to będzie nawalał codziennie dla zasady.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 8 minut temu, kotlet_schabowy napisał: Ale znając forumowiczów i ich umiłowanie do karmienia trolli i innych dziwolągów, to nierealne. Dokładnie ten sam wniosek wyciągnąłem.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Mentiony nie działają, ale spróbuj zapytać w temacie o takiej ubigierce z rudą wywłoką, może się uda.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Trochę przestało mi się na tym forum podobać przez tę akcje. Dobrze że internet jest duży.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 12 minut temu, Masorz napisał: Który z administracji to zrobił? @Square ? @Colin ? No śmiało hm?
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 1 minutę temu, Colin napisał: hm? Ktoś usunął możliwość przyznawania jednemu użytkownikowi reakcji i od wczora przez 7 stron tematu rozkminiamy, kto i dlaczego, ale nikt z adminki/moderki nie chce się wypowiedzieć.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Colin jedyny porządny adminstratorze forum psxextreme. info powiedz dla forumowicza co tu się stanęło?
Opublikowano 29 stycznia 20223 l aaa, kolejna drama o minusiki na forum o gierkach dla dzieci? miejcie wyjebane chodź w ułamku jak ja. życie wtedy staje się łatwiejsze