Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telegazeta? Moje okno na newsy NBA, pamietam nawet że zaczynało się od strony 265 (wyniki), 266 (tabele), 267 (chyba liderzy statystyk) :) 

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

ehh i tak to jest z tym forumkiem zacznij temat o reputacji a skończysz na wspominkach telegazety przez starych ludzi :nosacz2:

Telegazeta była DYNAMICZNA

Opublikowano

Telegazeta zawsze dawała nadzieje u buka, nawet jak już było dawno po meczu, to mogłeś byś zaskoczony zmianą cyferki na swoją korzyść(bramki często padają w doliczonym).

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Ja nawet nie wiem kim jest Butcher

To taki Phil Spencer czasopisma PSX Extreme, jakby czasopismo było Xboksem.

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał:

Pod koniec lat 90 kupowało się  gierki na gameboya z telegazety. Sporo sklepów wtedy się tak ogłaszało. 

Tym sposobem ojciec kupil mi Red Alerta w sklepie IPS co potem przelozylo sie na najlepsza gwiazdke mojego zycia. 

Ciekawostka jest, ze byla to gwiazdka 97 a nie 96 bo RA wyszedl w listopadzie 96 ale polskie wydanie dopiero w wakacje 97.

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Telegazeta? Moje okno na newsy NBA, pamietam nawet że zaczynało się od strony 265 (wyniki), 266 (tabele), 267 (chyba liderzy statystyk) :) 

267 to chyba były wyniki +liderzy w meczu, a na 268 były statsy.

Opublikowano

Ja to tylko wyniki i tabele żużla sprawdzałem w telegazecie, a NBA to jak się oglądało mecze na TVN z Noculakiem i Michałowiczem. No i jeszcze przegląd sportowy oczywiście:reggie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

A czyim alterem był ten poniedziałek??

Wrzucam tutaj bo bylo pare pytan ale zero odzewu ze strony moderki.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry, czy istnieje możliwość stworzenia działu dla serii gier Yakuza? Trochę się tych części uzbierało. Dzięki z góry, pozdrawiam.

Opublikowano

Mass Effect ma 4 części i ma dział, nawet CDP (xd) dostało dział. A po co? Może, nie wiem, żeby mieć wszystkie tematy w jednym miejscu?