Opublikowano 22 lutego 20223 l Telegazeta? Moje okno na newsy NBA, pamietam nawet że zaczynało się od strony 265 (wyniki), 266 (tabele), 267 (chyba liderzy statystyk)
Opublikowano 22 lutego 20223 l ehh i tak to jest z tym forumkiem zacznij temat o reputacji a skończysz na wspominkach telegazety przez starych ludzi
Opublikowano 22 lutego 20223 l Oczywiście że pamiętam telegazetę, sprawdzałem tam wyniki meczy, w epoce przedinternetowej
Opublikowano 22 lutego 20223 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: ehh i tak to jest z tym forumkiem zacznij temat o reputacji a skończysz na wspominkach telegazety przez starych ludzi Telegazeta była DYNAMICZNA
Opublikowano 22 lutego 20223 l Telegazeta zawsze dawała nadzieje u buka, nawet jak już było dawno po meczu, to mogłeś byś zaskoczony zmianą cyferki na swoją korzyść(bramki często padają w doliczonym).
Opublikowano 22 lutego 20223 l 4 godziny temu, ASX napisał: Ja nawet nie wiem kim jest Butcher To taki Phil Spencer czasopisma PSX Extreme, jakby czasopismo było Xboksem.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 18 minut temu, Shen napisał: Te diamentowe psy wyjebac, wymysł odklejeńca z resetery O chuj w ogóle chodzi z tymi psami? xdd
Opublikowano 22 lutego 20223 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O chuj w ogóle chodzi z tymi psami? xdd We are diamond dogs byczq
Opublikowano 22 lutego 20223 l 7 minut temu, Ukukuki napisał: Pod koniec lat 90 kupowało się gierki na gameboya z telegazety. Sporo sklepów wtedy się tak ogłaszało. Tym sposobem ojciec kupil mi Red Alerta w sklepie IPS co potem przelozylo sie na najlepsza gwiazdke mojego zycia. Ciekawostka jest, ze byla to gwiazdka 97 a nie 96 bo RA wyszedl w listopadzie 96 ale polskie wydanie dopiero w wakacje 97.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 2 godziny temu, balon napisał: Telegazeta? Moje okno na newsy NBA, pamietam nawet że zaczynało się od strony 265 (wyniki), 266 (tabele), 267 (chyba liderzy statystyk) 267 to chyba były wyniki +liderzy w meczu, a na 268 były statsy.
Opublikowano 22 lutego 20223 l 13 minut temu, triboy napisał: 267 to chyba były wyniki +liderzy w meczu, a na 268 były statsy. Niiii od 265 startowało, aż teraz sprawdziłem aby się upewnić czy dobrze pamiętałem. https://probasket.pl/nba-magia-numeru-265-pamietasz/
Opublikowano 23 lutego 20223 l Oki. 265 wyniki 266 tabele 267 wyniki + pkt, as, zb. (I nawet dawali statsy Polaków) 268 klasyfikacje liderów w statystykach. Tak to zapamiętałem
Opublikowano 23 lutego 20223 l Ja to tylko wyniki i tabele żużla sprawdzałem w telegazecie, a NBA to jak się oglądało mecze na TVN z Noculakiem i Michałowiczem. No i jeszcze przegląd sportowy oczywiście
Opublikowano 8 marca 20223 l 2 godziny temu, Pupcio napisał: A czyim alterem był ten poniedziałek?? Wrzucam tutaj bo bylo pare pytan ale zero odzewu ze strony moderki.
Opublikowano 28 marca 20223 l Dzień dobry, czy istnieje możliwość stworzenia działu dla serii gier Yakuza? Trochę się tych części uzbierało. Dzięki z góry, pozdrawiam.
Opublikowano 28 marca 20223 l Mass Effect ma 4 części i ma dział, nawet CDP (xd) dostało dział. A po co? Może, nie wiem, żeby mieć wszystkie tematy w jednym miejscu?