Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, GearsUp napisał:

Rozumiem, że nasz nieskazitelny Krzysio trzyma na półeczce płytkę z Grand Theft Auto 2 na PS2 aby zrobić z niej rom-a :) 

Sporo osób kolekcjonuje gry. A że jest możliwość odpalenia ich na jednym sprzęcie?

Wiadomo, że pobranie iso to wygoda, ale nie wszystko jest - czasem trza samemu zrobić iso z płytki.

--

Ogólnie temat emulatorów w dziale Xboxa, to nie wiązałbym tego z piractwem. Dzięki temu że Microsoft nie blokuje emu, wybrałem ich konsolę (a od 98 roku gram na konsolach Sony), no i dodatkowo opłacam teraz GamePassa :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 247,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Ogólnie temat emulatorów w dziale Xboxa, to nie wiązałbym tego z piractwem.

Granie na ściągniętych romach to piractwo tak samo jak odpalanie gierek ze Switcha na PC nie posiadając fizycznie kartridża na własność.

Na starsze konsole przymykane jest na to oko bo te gierki już są trudno dostępne albo wcale (jednak nadal jest to nielegalne) ale nie widzę powodów aby w dziale Switcha było podforum o przerabianiu konsoli i chwaleniu się tam wklejanymi screenami jak gra działa na emulatorze. 

Czyli to jest okey a samo zasugerowanie, że się ściągnie oczywistego pirata już nie jest okey mimo, że między wierszami jest to jedno i to samo :dafuq:

Opublikowano

Jako piracka legenda jestem za pirackim działem na forum

Opublikowano

To nie jest piractwo, tylko specjalna operacja archiwizująca dzieła sztuki.

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał:

Nie widzę powodów aby w dziale Switcha było podforum o przerabianiu konsoli i chwaleniu się tam wklejanymi screenami jak gra działa na emulatorze.

Ja pierdole, nie chciałbyś, to byś nie czytał, proste. Mnie np. nie interesuje dział Monster Hunter i tam nie zaglądam.

Opublikowano

Nie o to chodzi. Czyli jak przypadkiem przeczytam to też mam załączać w sobie wewnętrznego konfidenta i lecieć z tym do tematu Administracyjnego? No chyba nie

Opublikowano

Co jest nie tak z tym giryup??? chora jednostka

Opublikowano

Nie wiem, zaraportuj szpagaciarzu to się dowiemy :)

Opublikowano

Widzę, że avatar wpasowany do stanu umysłowego. Nad takimi trzeba się litować więc znaj łaskę pana

Opublikowano

A pirać sobie co chcesz, ale okradanie ludzi co robili wiedźmina trzeciego? Nie godzi się.

Opublikowano

Niczego nie piracę i nie zamierzam. To była riposta na podśmiechoojki z wysokiej ceny tej gry na Switcha ale widzę, że niektórym to trzeba dosłownie wykładać kawę na ławę

Edytowane przez GearsUp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Taka pierdoła, ale przydałoby się w końcu zmienić dział "Subforum PESa" na "Subforum PESa/eFootball" i nazwę tematu PES 2022 na eFootball 2022.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy emotka ze spuchnietym Grzesiem zniknela bo sie przeterminowala czy na prosbe zainteresowanego?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczycie w  2139 2137 r. wyjdzie Abandoned od Kojimy i areka będzie się śmiał  ostatni! 

Opublikowano

taki ze mnie polak-katolik