MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Wrednego zbanować taka pozytywna morda i zajawkowicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Kto wie ilu jeszcze dobrych chłopaków pociągnie ze sobą na dno ten toksyczny użytkownik 60 coś tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Kolejna ofiara minusów, najpierw girappa, teraz Wredny Czas wyłączyć reputacje na forum. Zostawić same neutralne reakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ale że co, Wredny dostał urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 jeszcze Shen widze tag team z inchem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Teraz, MYSZa7 napisał: jeszcze Shen widze team tag z inchem ale nie ublizaj Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 @Square No dobra to bez owijania w bawełnę - po ilu obrazliwych postach dostaje sie jakies punkciki, ostrzezenia i inne pierdolety? Z doswiadczenia powiedzialbym, że od razu ale rozne wersje regulaminu pewnie sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 To zalezy od tego jak szybko ktos podkabluje. Moze tez znasz z doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 42 minuty temu, MYSZa7 napisał: jeszcze Shen widze tag team z inchem Konfidenci trzymają się razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 o Rozi aka psycha z waty znowu kostki podgryza, a taki spokój był jak cie zbanowali za te twoje wysrywy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Godzinę temu, 20inchDT napisał: @Square No dobra to bez owijania w bawełnę - po ilu obrazliwych postach dostaje sie jakies punkciki, ostrzezenia i inne pierdolety? Z doswiadczenia powiedzialbym, że od razu ale rozne wersje regulaminu pewnie sa Zależy, bo post postowi nierówny. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Wrednego zbanować taka pozytywna morda i zajawkowicz 3 godziny temu, Bzduras napisał: Ale że co, Wredny dostał urlop? Podbijam. Co z Wrednym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Się pytacie jakbyście od wczoraj na forum byli. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 4 minuty temu, balon napisał: Podbijam. Co z Wrednym? Wszystko ok. Nadal gra w chujowe gry AA i zbiera gamepassa w pudełkach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 2 minuty temu, Square napisał: Się pytacie jakbyście od wczoraj na forum byli. No pytam się czy jakiegoś bana dostał czy coś? No nie zauważyłem, ale fakt ostatnio rzadko tu zaglądałem. 3 minuty temu, devilbot napisał: Wszystko ok. Nadal gra w chujowe gry AA i zbiera gamepassa w pudełkach. No te kupowanie pudełek i to jeszcze jakiś sztrucli, które są w passie, to faktycznie trochę wredne Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Wredny jak wszystko z tobą w porządku to mrugnij dwa razy, a jak nie to raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 2 godziny temu, balon napisał: No pytam się czy jakiegoś bana dostał czy coś? No nie zauważyłem, ale fakt ostatnio rzadko tu zaglądałem. Też przegapiłem story z Wrednym ale z tego co udało mi się ustalić przez ostatnie kilka godzin, po przesłuchaniu świadków i zbadaniu śladów okazuje się że 60 użył jedynej broni jaką posiada, czyli wyebał stado minusów Wrednemu za co Wredny nazwał go w statusie po imieniu. Następnie 60 jak to 60 nie zawiódł nikogo i zrobił 60. Wredny ponoć poleciał, stąd tylko reakcje mu zostały. Jestem pewien że Wredny szykuje też coś wrednego na 60, jbc... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jak dla mnie ta blokada dla Wrednego to farsa w chuj. Nie za takie rzeczy ludzie sobie hasają po forumku jak gdyby nigdy nic, maksymalnie na co zasłużył (a i to dyskusyjne) to jakiś warn i tyle. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Pewnie inch miał coś z tym wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 4 godziny temu, devilbot napisał: Wszystko ok. Nadal gra w chujowe gry AA i zbiera gamepassa w pudełkach. Gry z passa wylecą, a z pudełek nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jeden update i możesz te pudełka wywalić do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ale nadal cieszą oko na polce Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Coś niedobrego się z nim dzieje, a dopiero co płakał o minusiki Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 29 minut temu, Shen napisał: Coś niedobrego się z nim dzieje, a dopiero co płakał o minusiki No ostatnio strasznie agresywny jest. A taki zawsze nieWredny był do wszystkich i gierki kochał. Mam nadzieję ze wszystko w porządku w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 6 godzin temu, Shen napisał: Coś niedobrego się z nim dzieje, a dopiero co płakał o minusiki Wczoraj sam pierwszy mu dałeś serię minusów (teraz już usuniętych) 'jak leci', bodajże w temacie Platinum Club. Marne prowo. Się nie dziw, że cię z 20inchem zrównują. A że Wredny faktycznie ma jakąś słabość i się mści, to już inna sprawa. W ogóle te reakcje to powinny wylecieć wszystkie. Kiedyś jak się komuś coś nie podobało na forum, to była dyskusja przynajmniej. Teraz tylko wszechobecne "beki z typa", minusy dla zasady i kółka wzajemnej adoracji. A fakt, że userzy, którzy w dzisiejszych czasach są chętni jeszcze rzeczowo coś pisać w tym całym śmietniku są banowani, podczas gdy trolle na poziomie gimnazjum swobodnie hulają bez oporów i robią CW poza CW to już w ogóle żenada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi