Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano

Wrednego zbanować :/ taka pozytywna morda i zajawkowicz 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 247,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano

Kto wie ilu jeszcze dobrych chłopaków pociągnie ze sobą na dno ten toksyczny użytkownik 60 coś tam 

Opublikowano

Kolejna ofiara minusów, najpierw girappa, teraz Wredny :frog:

Czas wyłączyć reputacje na forum. Zostawić same neutralne reakcje.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

jeszcze Shen widze team tag z inchem :notlikethis:

ale nie ublizaj

Opublikowano

@Square No dobra to bez owijania w bawełnę - po ilu obrazliwych postach dostaje sie jakies punkciki, ostrzezenia i inne pierdolety? Z doswiadczenia powiedzialbym, że od razu :usmiech: ale rozne wersje regulaminu pewnie sa

Opublikowano

To zalezy od tego jak szybko ktos podkabluje. Moze tez znasz z doswiadczenia.

Opublikowano
42 minuty temu, MYSZa7 napisał:

jeszcze Shen widze tag team z inchem :notlikethis:

Konfidenci trzymają się razem.

Opublikowano

o Rozi aka psycha z waty znowu kostki podgryza, a taki spokój był jak cie zbanowali za te twoje wysrywy

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

@Square No dobra to bez owijania w bawełnę - po ilu obrazliwych postach dostaje sie jakies punkciki, ostrzezenia i inne pierdolety? Z doswiadczenia powiedzialbym, że od razu :usmiech: ale rozne wersje regulaminu pewnie sa

Zależy, bo post postowi nierówny.

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Wrednego zbanować :/ taka pozytywna morda i zajawkowicz 

3 godziny temu, Bzduras napisał:

Ale że co, Wredny dostał urlop?

Podbijam. Co z Wrednym? 

Opublikowano

Się pytacie jakbyście od wczoraj na forum byli.

Opublikowano
4 minuty temu, balon napisał:

Podbijam. Co z Wrednym? 

Wszystko ok. Nadal gra w chujowe gry AA i zbiera gamepassa w pudełkach.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Się pytacie jakbyście od wczoraj na forum byli.

No pytam się czy jakiegoś bana dostał czy coś? No nie zauważyłem, ale fakt ostatnio rzadko tu zaglądałem. 

3 minuty temu, devilbot napisał:

No te kupowanie pudełek i to jeszcze jakiś sztrucli, które są w passie, to faktycznie trochę wredne :) 

Opublikowano

Wredny jak wszystko z tobą w porządku to mrugnij dwa razy, a jak nie to raz

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

No pytam się czy jakiegoś bana dostał czy coś? No nie zauważyłem, ale fakt ostatnio rzadko tu zaglądałem. 

Też przegapiłem story z Wrednym ale z tego co udało mi się ustalić przez ostatnie kilka godzin, po przesłuchaniu świadków i zbadaniu śladów okazuje się że 60 użył jedynej broni jaką posiada, czyli wyebał stado minusów Wrednemu za co Wredny nazwał go w statusie po imieniu. Następnie 60 jak to 60 nie zawiódł nikogo i zrobił 60. Wredny ponoć poleciał, stąd tylko reakcje mu zostały.

Jestem pewien że Wredny szykuje też coś wrednego na 60, jbc...

Opublikowano

Jak dla mnie ta blokada dla Wrednego to farsa w chuj. Nie za takie rzeczy ludzie sobie hasają po forumku jak gdyby nigdy nic, maksymalnie na co zasłużył (a i to dyskusyjne) to jakiś warn i tyle.

Opublikowano
4 godziny temu, devilbot napisał:

Gry z passa wylecą, a z pudełek nie :xboxssie:

Opublikowano

Jeden update i możesz te pudełka wywalić do śmieci.

Opublikowano

Coś niedobrego się z nim dzieje, a dopiero co płakał o minusiki :)

Przechwytywanie.JPG.3073f1a0495180ddd8071f501f8b7a16.JPG

Opublikowano
29 minut temu, Shen napisał:

No ostatnio strasznie agresywny jest. A taki zawsze nieWredny był do wszystkich i gierki kochał. Mam nadzieję ze wszystko w porządku w domu. 

Opublikowano
6 godzin temu, Shen napisał:

Wczoraj sam pierwszy mu dałeś serię minusów (teraz już usuniętych) 'jak leci', bodajże w temacie Platinum Club. Marne prowo. Się nie dziw, że cię z 20inchem zrównują. A że Wredny faktycznie ma jakąś słabość i się mści, to już inna sprawa.

W ogóle te reakcje to powinny wylecieć wszystkie. Kiedyś jak się komuś coś nie podobało na forum, to była dyskusja przynajmniej. Teraz tylko wszechobecne "beki z typa", minusy dla zasady i kółka wzajemnej adoracji.

A fakt, że userzy, którzy w dzisiejszych czasach są chętni jeszcze rzeczowo coś pisać w tym całym śmietniku są banowani, podczas gdy trolle na poziomie gimnazjum swobodnie hulają bez oporów i robią CW poza CW to już w ogóle żenada.