Skocz do zawartości

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ty gadasz. Wrzucasz śmieszny obrazek (nie musi być nawet autorski, z internetu styknie) i plusy lecą.

Czekam aż Zakupy Growe się przeniosą do statusów.

• This 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie: reakcja "this" nadal jest neutralna czy liczy się jako plusik? Bo nie wiem czy już zacząć jej używać czy dalej się wstrzymywać i zostać przy plusikach.

• This 1
Opublikowano
39 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ja zamiast pisać „właśnie, zgadzam sie” to klikam „this”. A czy to komuś daje punkt czy 0 to mnie nie interesuje w sumie. 

Ja tak mam z plusikami, a jak już się z kimś zgadzam na tyle żeby mu dać reakcję to chcę, żeby miał te +1 przy profilu.

• This 1
Opublikowano
W dniu 9.06.2024 o 22:18, Mejm napisał(a):

Moze dla swiezakow dzial dosyc niezrozumialy, ale nikt nowy tu sie juz prawie nie rejestruje. A blantman jakby nie patrzec wklad w forum dosc spory mial (acz glownie memiczny). A niech ma.

Jako że jestem nowy, to się wypowiem. Chciałem zapytać gdzieś o genezę określenia "blantmany", ale nie mogę na razie pisać statusów (to wydaje mi się odpowiednim miejscem do zadania takiego małego pytania), a nie wiedziałem gdzie poza tym o to zapytać. Przez kilka dni ignorowałem ten dział, wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy w nieprzeczytanych wątkach zauważyłem temat bodajże nowego LiS i odkryłem, że "blantmany" od 30 lat są jednym z moich ulubionych gatunków gier. :P Człowiek grał w Monkey Island z żółtym słownikiem w ręku we wczesnych latach '90 i zupełnie nie kojarzy takiego terminu. Widzę, że to jakieś forumowe lore. W takim razie potwierdzam — świeżak nie będzie wiedział o co chodzi.

• This 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę nie do końca dobry temat, ale informacyjnie - na dniach chcę puścić newsletter do Was, bo ogólnie te newslettery robią fajną robotę. Tak że proszę się nie zdziwić :) Oczywiście będzie opcja anulowania subskrypcji na przyszłość, gdyby ktoś nie chciał. 

Docelowo od czasu do czasu puszczamy póki co takie newslettery userom ze sklepu - jak nowy numer czy jakieś promo czy specjal wchodzi do sprzedaży. Główine autopromocja, ale docelowo może od nowego roku połączy się to z jakimiś najciekawszymi tematami gierkowymi z danego tygodnia.