Kmiot 13 675 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Co Ty gadasz. Wrzucasz śmieszny obrazek (nie musi być nawet autorski, z internetu styknie) i plusy lecą. Czekam aż Zakupy Growe się przeniosą do statusów. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Pytanie: reakcja "this" nadal jest neutralna czy liczy się jako plusik? Bo nie wiem czy już zacząć jej używać czy dalej się wstrzymywać i zostać przy plusikach. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Ja zamiast pisać „właśnie, zgadzam sie” to klikam „this”. A czy to komuś daje punkt czy 0 to mnie nie interesuje w sumie. 3 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Nie daje, właśnie dałem Grzybiemu "This" i nie doliczyło mu punkcika 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 39 minut temu, grzybiarz napisał(a): Ja zamiast pisać „właśnie, zgadzam sie” to klikam „this”. A czy to komuś daje punkt czy 0 to mnie nie interesuje w sumie. Ja tak mam z plusikami, a jak już się z kimś zgadzam na tyle żeby mu dać reakcję to chcę, żeby miał te +1 przy profilu. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września This i Beka są neutralne. Jakby This miało być dodatnie to nie zostałoby dodane. 1 1 1 Cytuj
DarkStar 92 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września W dniu 9.06.2024 o 22:18, Mejm napisał(a): Moze dla swiezakow dzial dosyc niezrozumialy, ale nikt nowy tu sie juz prawie nie rejestruje. A blantman jakby nie patrzec wklad w forum dosc spory mial (acz glownie memiczny). A niech ma. Jako że jestem nowy, to się wypowiem. Chciałem zapytać gdzieś o genezę określenia "blantmany", ale nie mogę na razie pisać statusów (to wydaje mi się odpowiednim miejscem do zadania takiego małego pytania), a nie wiedziałem gdzie poza tym o to zapytać. Przez kilka dni ignorowałem ten dział, wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy w nieprzeczytanych wątkach zauważyłem temat bodajże nowego LiS i odkryłem, że "blantmany" od 30 lat są jednym z moich ulubionych gatunków gier. Człowiek grał w Monkey Island z żółtym słownikiem w ręku we wczesnych latach '90 i zupełnie nie kojarzy takiego terminu. Widzę, że to jakieś forumowe lore. W takim razie potwierdzam — świeżak nie będzie wiedział o co chodzi. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Spokojnie, admini nadal zbierają siły na sprzątanie, mają też mase innych obowiązków. Tam więcej rzeczy jest do wyjebania/zmiany. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Świeżak, który dodał sobie avatar na wstępie, tak trzeba żyć 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Jakby ktoś szukał Blantmanów to wszystko trafiło do Multiplatformy/Ogólne. 2 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Trochę nie do końca dobry temat, ale informacyjnie - na dniach chcę puścić newsletter do Was, bo ogólnie te newslettery robią fajną robotę. Tak że proszę się nie zdziwić Oczywiście będzie opcja anulowania subskrypcji na przyszłość, gdyby ktoś nie chciał. Docelowo od czasu do czasu puszczamy póki co takie newslettery userom ze sklepu - jak nowy numer czy jakieś promo czy specjal wchodzi do sprzedaży. Główine autopromocja, ale docelowo może od nowego roku połączy się to z jakimiś najciekawszymi tematami gierkowymi z danego tygodnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi