Shen 9 616 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja bym chcial jakies konkretnego stanowisko odnosnie seriali. Byla premiera odcinka = nie uzywamy opcji spoiler? Bo czasem to komicznie wyglada jak o nowym odcinku ludzie w spoilerach gadaja. Nie ogladales, nie wchodz do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ale nie wszyscy na bieżąco są z odcinkami, więc lepiej niech będą spoilery. Chociaż ja tam nie wchodzę do tematu Walking Dead, bo jestem do tyłu chyba trzy odcinki:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Teraz HP mocniej zainteresuje sie Mendrek. Blaber mam nadzieje, ze jestes z siebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Czy django potrafi czytać pw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a - prawo nie działa wstecz b - nie ma co zdejmować pilnować się pilnujcie, przeginanie będzie tak samo karane jak do tej pory. pisałem o raportowaniu, o nickach nic nie wspomniałem no dobra wspomniałem chodzi o przypadki gdzie szły raporty o brak literki itd. tak kurna, były takie. znajcie umiar to wszyscy będziemy żyć spokojnie. zresztą po co na siłę przekręcać cudzą ksywę? dla napiętnowania, upokorzenia, byle by się dowalić? Przekręcanie nicków miało być z umiarem, więc niech moderacja zielony element tego umiaru nauczy 3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy). nie ma podstaw Teraz lecę na piwo, ale jak wrócę, to zgłoszę wszystkie posty z lemonką 50 stron wstecz. Nagminne i bezpodstawne raportowanie również może być przyczyną wyciągnięcia konsekwencji wobec zgłaszającego. będą podstawy Jak się ma jedno do drugiego? I przy okazji czy właściwe jest nazywanie kogoś odpadem z gejonly ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 z tymi nickami to już popadacie w paranoję. od kiedy lemoniada jest obraźliwa? nie jest vege czy jak? co do gejonly to kogo on tak nazwał? widzisz tam konkretny nick? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ok, dobrze wiedzieć, że można swobodnie obrażać dowolną społeczność - byle tylko bez konkretnych nicków. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 gameonly to nie społeczność tylko patologia. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Użytkownik Bluber jeden z najwiekszych obrońców islamu, obcokrajowcow czy gender domagający się cenzury / ostrzeżeń za zbyt ostre akcje w tych tematach. Z drugiej strony user Bartoszek jeden z najwiekszych hejterow kościoła, religi w szkołach itp. prawicowych ideologii, nie raz ostro jadący po tych tworach. Rozdwojenie jaźni czy hipokryzja over milion? Edytowane 15 Marca 2015 przez balon 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Fajnie, że porównujesz hejtowanie idelogii (jakiejkolwiek) do skrajnego rasismu czy homofobii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Hejtowanie religii katolickiej to hejtowanie światopoglądu, a hejtowanie religii muzułmańskiej to skrajny rasizm? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Czy django potrafi czytać pw? A napisales juz cos sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Hejtowanie religii katolickiej to hejtowanie światopoglądu, a hejtowanie religii muzułmańskiej to skrajny rasizm? chyba każdy umie rozróżnić post na zasadzie 'religia w szkole jest niepotrzebna' a 'czy zaj.ebał byś brudasa? (w sensie ciapatego)' ogaru troche Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Śmiejesz się z papieża, ten sam poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kałach 87 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Czytam posty niektorych i dochodze do wniosku ze tu wolno wszystko. Mozna zamykac temat. Zabawne: mozna do innego uzytkownika napisac "ssij mi bąka z du.py" (autentyczna sytuacja) a moderacja nie reaguje, ale pernamentnego bana mozna dostac za napisanie kto zrobił Luke Skywalkera (film ma ponad 40 lat). Dziwi mnie bulwers starych uzytkownikow jak Bartosz. Tu jest sieka, wchodzi sie na własną odpowiedzialnosc. Jest sporo mądrych userow (warto poczytac ich posty) ale chamstwa i gimbazy tez tu od zaje.bania (no bo jak mi taki Meesi pisze ze rucha moją starą to swiadczy o jego indolencji umysłowej, bardziej złozonego dissu nie skleci...problem ze moderacja nie robi nic kompletnie nic z takimi uzytkownikami). Edytowane 16 Marca 2015 przez Kałach Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czy django potrafi czytać pw? A napisales juz cos sensownego? Tak dlaczego ja mam bana na wkp a bluber nie. Zdjęcie podglądowe: http://imgur.com/lvoDFpB Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie ma takiego użytkownika na forum. Mam nadzieje, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zapomnial blaber jak nasionkiem byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czy django potrafi czytać pw? A napisales juz cos sensownego? Tak dlaczego ja mam bana na wkp a bluber nie. Zdjęcie podglądowe: http://imgur.com/lvoDFpB bo bluber pije z django vodke a ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Vege wódkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Hejtowanie religii katolickiej to hejtowanie światopoglądu, a hejtowanie religii muzułmańskiej to skrajny rasizm? chyba każdy umie rozróżnić post na zasadzie 'religia w szkole jest niepotrzebna' a 'czy zaj.ebał byś brudasa? (w sensie ciapatego)' ogaru troche Blaber uczy jak rozrozniac posty: dobrze zmasakrował grubego z wykopu, należało mu się Gdzie jest Mendrek jak sie pytam. Blaber uczy jak rozrozniac posty. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To trzeba bylo puszczac szpagat, co ja jestem, wrozka zeby widziec co sie dzieje w kazdej sekundzie na forum. Ziomeczku, jak gardzisz opcja "zglos" to pozniej sie nie dziw ze nagle nikt nie chce sluchac sie Twojego widzimisie na podstawie screena. Typowy janusz jak on to jpjp a jak mu ukradna sony eriksona w200i z unikalna wersja mp3 mikstejpa jego kolegi to nagle policja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Przypominam, Ci januszu, że to on zaczął i zgłaszałem to więc o co Ci jeszcze chodzi, bo próbujesz być na siłę fajny. edit: kto usunął post Square sprzed chwili, że po zgłoszeniu szybko ściągnęli bluberowi tego avka xD? Edytowane 16 Marca 2015 przez Stunik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) No sciągnęli avka z moją fotką, co było dziwne. Edytowane 24 Marca 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Mam propozycję odnośnie wielkości grafik do sygnatur. Dałoby się zwiększyć jeden z parametrów do x 155 pikseli? Exophase ma całkiem fajne gamercardy dla osób z kontami na steam/PSN/XBL, ale mają rozmiar 470 x 155 pikseli i nie można tego wrzucić do sygnatury. Wygląda to tak jak poniżej: EDYTA: Chociaż widzę, że update mają słaby. Jeszcze skończą jak Raptr... Edytowane 24 Marca 2015 przez DonSterydo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi