Mejm 15 306 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 A nie da rady napisac posta, ze przedmiot sprzedany i temat nieaktualny? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Zamiast pisać post o zamknięciu podbijający temat, wystarczy kliknąć "Zgłoś" i bezpośrednio poinformować, że przedmiot został sprzedany. Zawsze tak robię i wszystkie nieaktywne tematy są na bieżąco zamykane. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Robie tak jak pisze stoodio i wszystko gra:) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Dlaczego mam zablokowane statusy? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 CW poza CW. Były pretensje że wojenki wychodzą poza betoniarnie oraz o to że nie pilnujemy regulaminu, także postanowiliśmy się dostosować do tych pretensji. Wyraźnie napisałem po otwarciu CW że nawet najmniejsze przejawy CW poza CW od razu będą tępione. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 No bez jaj, niektórzy chyba lekko przesadzają. Fajniej się konsolwojuje w statusach niż w samym kosnol wojna Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Napisanie ze gram w full hd i 60 klatkach na smoku to juz cw? Trzeba uwazac. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Napisałem coś o wyprzedaży na Steam i dostaniu Tomb Raidera za posiadanie smoka, widocznie mogło urazić czyjeś uczucia . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Proszę o konkrety. Luźny cytat: "kąsole [lub kąsolorze]... wkładasz płytę i grasz xdddddd" W statusie o normalne pytanie nt Wiedźmina. Tylko czekać aż reszta śmieszków łyknie prowo. Co do statusu Shena to ja nic tam nie robiłem, ale skoro zniknęło to podejrzewam że nie bez powodu. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Oł szit, no to była gruba prowokacja xD. No dobra, to daj tylko znać kiedy ci ścisk przejdzie i dasz normalnie pisać. Widocznie co nie co zabolało po ostatnich postach w CW, panie GSR Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Powtarzam, wyraźnie napisałem po otwarciu CW że najmniejsze przejawy CW poza CW będą karane po tych pretensjach że syf wypływa z betoniarni i że nie jesteśmy konsekwentni w przestrzeganiu regulaminu, no więc doszliśmy do wniosku że faktycznie tak jest i trzeba coś z tym zrobić. Punktu nie dostałeś głownie dlatego że to był mniejszy niż większy przejaw. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jedyna osoba która sie skarżyła to suteq xD wiec kurde nie przesadzajcie ze statusami bo jakby nie było to forum wytworzyło sobie specyficzny klimat i jak komuś nie pasuje ten klimat to przecież sa inne fora nie zabijajcie nas #wojenkiwstatusach Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Powtarzam, wyraźnie napisałem po otwarciu CW że najmniejsze przejawy CW poza CW będą karane po tych pretensjach że syf wypływa z betoniarni i że nie jesteśmy konsekwentni w przestrzeganiu regulaminu, no więc doszliśmy do wniosku że faktycznie tak jest i trzeba coś z tym zrobić. Punktu nie dostałeś głownie dlatego że to był mniejszy niż większy przejaw. a mógł zabić reakcja była szybka w każdym razie, więc funkcja spełniona, szeryfie Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Przeciez ten placz o cw poza cw to jest jeszcze nizszy poziom niz "afera" z przekrecaniem nicka Konolomaniacy sie spruli bo im ktos kawalek plastiku w innym tamacie czy statusach obraza. Nie no jest zbyt smiesznie®. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jeżeli na forum konsolowym, za luźny cytat w stylu "kąsole [lub kąsolorze]... wkładasz płytę i grasz xdddddd", są blokady, to wiem jedno. Trzeba się przenieść na pclab.pl oczywiście żartuję , ale blokada za coś takiego? To chyba jakaś nadinterpretacja kąsolarza. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 no ja myślę że już wystarczy tego dobrego i spokojnie możecie mi przywrócić dostęp do statusów :czesc: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 <poleruje odznake szeryfa> No niech bedzie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 kochany forumku czy moglbys mi oddac statusy ? z gory dziekuje :rose: Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Czy jesli po 10 plusach temat zostaje oznaczony gwiazdka to moze da rade aby np. po 5/10 minusach pojawiala sie taka ikonka: ? 3 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Teoretycznie tak ale to wiązało by się ze zmianą stylu forum i grzebaniu w jego ustawieniach, dodatkowo osobno zmienić dla białej i czarnej skórki. Zbyt dużo z tego co widzę mogło by pójść nie tak Bez osoby obeznanej z programowaniem IPB raczej ani rusz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi