Opublikowano 12 maja 20168 l Dobra, to pytanie musi paść, bo nikt się nie kwapi z wyjaśnieniami albo ogłoszeniami w tej sprawie. O co tu, kurwa, chodzi z tym hasłem do Betoniarni?
Opublikowano 12 maja 20168 l http://www.psxextreme.info/user/124-mendrek/ wszystko Ci wyjaśni, w swoje działania się nie mieszamy
Opublikowano 12 maja 20168 l Administracja sprawdza jaki jest spadek odwiedzin forum po wylaczeniu glownego, napedzajacego go dzialu. Prawdopodobnie niedlugo dojdzie do zamkniecia calego foruma bo ludzie po zamknieciu cw przestana odwiedzac to miejsce. Info z pierwszej reki od admina Colin.
Opublikowano 12 maja 20168 l wylęgarnia raka nareszcie zamknięta teraz te przegrywy będą musieli zacząć pisać w tematach o gierkach troche lmao
Opublikowano 12 maja 20168 l Droga administracjo, gracie Wy chociaż w gierki czy dla beki tu siedzicie?
Opublikowano 12 maja 20168 l Gramy. Ja np. czekam na Dooma dzis, a pogrywam jeszcze w Halo, WoWa, GW2, GTAV, Overwatch, SW:BF...j est tego troche
Opublikowano 12 maja 20168 l Geez. Zanknięte bo syf był. Ludzie, nie panikujcie i nie róbcie wiochy. Hasło to: PlaystationNajlepsze.
Opublikowano 12 maja 20168 l Ponoć ktoś napisał "tylko PC" a to wyczerpało temat i nie było sensu utrzymywać dalej CW. Ja tam się z tym zgadzam.
Opublikowano 12 maja 20168 l czyli co CW zostało zamknięte bo poszły obelgi w stronę Square + typki nie mógły pogodzić sie z banem dla Figaro xD administracja / moderwcja zamiast napisać coś konkretnego, po prostu sie wystraszyła i zablokowane CW
Opublikowano 12 maja 20168 l uwielbiam te wasze teorie spiskowe i dorabianie scenariuszy do zwykłych akcji
Opublikowano 12 maja 20168 l Tylko że teoria Kubsona wydaje się logiczna. A Wy śmieszkujecie zamiast napisać po męsku co i jak. Mam dwa pytania: czy CW zostanie otwarte w tym tygodniu? I co z Figaro, odpoczywa czy ma bana na stałe? Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi
Opublikowano 12 maja 20168 l - już jest, hasło masz w statusach - z takim dorobkiem, i kolejnym banem zresztą, to już raczej stały na własne życzenie
Opublikowano 12 maja 20168 l Ok, dzięki za szybką odpowiedź. Hasło mam, a Figaro pewnie wróci jako random którego wszyscy rozszyfrują po tygodniu Tak poważnie mówiąc żal mi chłopa, powinien był uważać i śmieszkować dopiero za jakiś czas, na czystej reputacji. Każdy tu jest unikatowy i coś wnosi do forumkowej społeczności. On wnosił gify i jaranko japońskimi gierkami. No nic, zmykam do spania.
Opublikowano 13 maja 20168 l Aux, mozesz sie za nim wstawic na dzien dziecka. Zazwyczaj admini organizuja amnestie. A wlasnie, bedzie w tym roku?