Opublikowano 13 lipca 20168 l dorosły facet a lament o ukrytego posta na forum o gierkach dla dzieci. jeszcze powiedz że napisałeś go w przerwie bo się zmęczyłeś bieganiem po mieście w poszukiwaniu pokemonów. otrzyj łzy ale jak będzie z tego śmietnik to się później nie zdziw
Opublikowano 13 lipca 20168 l W mojej opinii post był ok, zwykle podsumowanie zapowiedzi i tyle. Dwie osoby się oburzyły i post został ukryty, resztę dopowiedzcie sobie sami
Opublikowano 13 lipca 20168 l Czyli miałem rację - zielony frustrat :facepalmz: Pogadali... lel odezwał się koleś który od razu wyzywa od "zielonych frustratów" cw dwa piętra niżej kolego
Opublikowano 13 lipca 20168 l przecież gościu został wywalony z ppe za niebieski fanboizm, nie brałbym żadnych jego postów na serio
Opublikowano 13 lipca 20168 l Jak już co drugi temat porusza, to mimo że koło ogona mi to lata, to i tak dopowiem, że nikt mnie z PPE nie wyrzucał/nie zwalniał. Chyba że ktoś wie lepiej Co ciekawe, piszą o tym rycerze, np. kiedy podałem linka do info, że QB wyjdzie też na PC itp. Enjoy.
Opublikowano 13 lipca 20168 l Jak już co drugi temat porusza, to mimo że koło ogona mi to lata, to i tak dopowiem, że nikt mnie z PPE nie wyrzucał/nie zwalniał. Chyba że ktoś wie lepiej Co ciekawe, piszą o tym rycerze, np. kiedy podałem linka do info, że QB wyjdzie też na PC itp. Enjoy. oczywiście, że cię wywalili. Pisał o tym tutaj, bodajże Butcher.
Opublikowano 6 października 20168 l Czy administracja usunie w koncu alter konto croca czy byal jakas zmiana w regulaminie i juz mozna - wtedy ja tez sobie jakies zaloze na zaś. Były 3 raporty w tym dziale, wspominałem na shoutboxie + jeszcze kolejni o tym wspominają w WKP ale temat całkowicie przeszedł bez echa a robactwo trzeba tępić.
Opublikowano 6 października 20168 l Dołączam się do apelu. Jednocześnie proszę o odbanowanie statusów, obiecuję poprawę, ale czasami piszą tam takie bzdury, że muszę reagować!!!!11
Opublikowano 6 października 20168 l Unitra po co wysylasz mi pmki jak tu mozna pisac. Nie rozumiem :-\
Opublikowano 6 października 20168 l co ci pisze unitra?ej panie, a co cie prywatna korespondencja obchodzi?