Opublikowano 4 maja 20177 l Ja już o trzech lat powtarzam, że Square to najgorszy moderator wśród moderatorów. Gdyby mnie posłuchano wtedy, ominęlibyśmy tę serię tragedii w temacie klejnotu.
Opublikowano 4 maja 20177 l Patrząc na przerwę w jego postach od 25.04 do 3.03 zgaduję, że dostał trzeci punkt ostrzeżenia skutkujący blokadą pisania na równe 8 dni. I co jak co, parę miejsc na forumku gdzie warna mógłby dostać potrafiłbym wskazać, ale w temacie Horizon jego posty są akurat jedne z bardziej rzeczowych i na temat. No cóż, swoje zdanie w tej sprawie wyraziłem, ale że Roziemu się też zgarnęło to jestem autentycznie zdziwiony. Niech ktoś skasuje te wszystkie narzekania, bo nie wypada tak pisać o JEGO MAGNIFICENCJI KLEJNOCIE GENERACJI HORIZONIE. Skończycie już ten szał piz,dy? Gram w tego Horizona, no i hehs huhs hihi Far Cry Primal taki, że ja cie nie mogie. Jak trzeba było wyczyścić obóz bandytów i rozwalić alarm, to wybuchnąłem gromkim śmiechem. Ale ładnie to wygląda i te maszyny fajne i walka z nimi. Postacie bezpłciowe; nie pamiętam ich imion w ogóle niestety. Questy poboczne: idź zabij 4 dziki, idź znajdź chłopa po śladach jak Geralt z Riviery. No to się nie dodaje. Za dużo widziałem, za dużo grałem, żeby to był jakiś szał termiczny. Niestety. Ujdzie w tłoku póki co, zobaczymy jak dalej, czy mnie nie znudzi zrywanie krzoków. Faktycznie temat klejnota niedoczyszczony. Raven to te rzeczowe posty z sensem Roziego? Jak juz cytowales posty ktorymi jestes oburzony w temacie i wymagales interwencji moderacji moze powinienes troche bardziej obiektywnie cytowac i niz wrzucac moj co druginpost i robic ze mnie gwiazde.
Opublikowano 20 maja 20177 l Kilka godzin temu zamieściłem posta, ciekawostkę - link do utworu muzycznego (na Soundcloud), w którym wykorzystano fragment recenzji z PE, nagrany od tyłu. Sądziłem, że Hyde Park jest dobrym miejscem na tego typu zabawne dziwadełka.W ciągu 10 lat coś tu się pozmieniało na forum... :)Post został usunięty. Pewnie naruszył dobry smak, poprawność polityczną, punkt regulaminu numer 67392624, lub admin lubi na kimś wyżyć, gdy ma sobotniego kaca - i akurat padło na starego dobrego Wajpera, chlip, chlip...Mogę spytać Szanownego Admina, która okoliczność zaszła dzisiaj? I o czym WOLNO pisywać w Hyde Park w 2017? Jakaś lista tematów do wglądu, które nie są usuwane? Od dawna nie korzystałem z forum i muszę się zupdateować.
Opublikowano 20 maja 20177 l Pokaż tutaj ten link jeszcze raz:) Utwór z fragmentami z recenzji z PE? Brzmi ciekawie.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l "Pedau" przecież należy do żartobliwego żargonu forumowego. O chuy chodzi na tym forum, nie raz inni tego używają i wszystko jest traktowane jako żart. Za to mam stałą blokade na statusy, najs. Ciekawe dlaczego nie dostałem permanentej blokady gdy napisałem "Paolo de dałno", przecież w mniemaniu pewnego moda jest to obraźliwe. Podwójne standardy. Tylko tyle mogę napisać, za więcej dostane jeszcze bana. Chyba nie musze przypominać, że mody rozdają blokady za swoje prywatne krzywe przemyślenia i urazy jak ostatnio zrobił to Square z Rozim za to, że roziemu sie gra nie podobała. Nie do wiary.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Mikołajku nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. Mama nie utuliła wczoraj?
Opublikowano 16 czerwca 20177 l no hejka, chciałem sprzedać coś na Pchlim Targu, ale mam zablokowaną możliwość założenia nowego tematu. Kiedyś miałem normalny, pełny dostęp do tego działu. skąd ta blokada u mnie? coś popsułem? za mała aktywność na forumie?dajcie znać pls! :)
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Nic nie zespułeś, po prostu PT jest dla stałych bywalców forum a nie dla początkujących czy randomów.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l Da rade przeniesc grupowca Monster Hunters do multiplatform? Tam chyba bedzie lepiej widoczny.
Opublikowano 15 lipca 20177 l no hejka, chciałem sprzedać coś na Pchlim Targu, ale mam zablokowaną możliwość założenia nowego tematu. Kiedyś miałem normalny, pełny dostęp do tego działu. skąd ta blokada u mnie? coś popsułem? za mała aktywność na forumie? dajcie znać pls! :) Przylacazam sie do pytania z tym, ze Ja nigdy nic nie sprzedałem ani nic nie kupiłem. Mówię nigdy, bo nie liczę starego forum gdzie robiłem kilka wymian. Chciałem tez spytać o shoutbox - w jaki sposób mogę cos w nim napisać ? W tym momencie mogę tylko przeglądać treść, ale nie mam możliwości napisania czegokolwiek. PTT jest działem zamkniętym, do kogo mam sie zgłosić z prośba o hasło ? THX
Opublikowano 15 lipca 20177 l no hejka, chciałem sprzedać coś na Pchlim Targu, ale mam zablokowaną możliwość założenia nowego tematu. Kiedyś miałem normalny, pełny dostęp do tego działu. skąd ta blokada u mnie? coś popsułem? za mała aktywność na forumie? dajcie znać pls! :) Przylacazam sie do pytania z tym, ze Ja nigdy nic nie sprzedałem ani nic nie kupiłem. Mówię nigdy, bo nie liczę starego forum gdzie robiłem kilka wymian. Chciałem tez spytać o shoutbox - w jaki sposób mogę cos w nim napisać ? W tym momencie mogę tylko przeglądać treść, ale nie mam możliwości napisania czegokolwiek. PTT jest działem zamkniętym, do kogo mam sie zgłosić z prośba o hasło ? THX Nic nie zespułeś, po prostu PT jest dla stałych bywalców forum a nie dla początkujących czy randomów. Inaczej mówiąc trzeba być bardziej aktywnym, udzielać się na forum, pisać posty. Forum wtedy automatycznie odblokuje dostęp do PT i innych działów czy Shoutboxa.
Opublikowano 16 lipca 20177 l no hejka, chciałem sprzedać coś na Pchlim Targu, ale mam zablokowaną możliwość założenia nowego tematu. Kiedyś miałem normalny, pełny dostęp do tego działu. skąd ta blokada u mnie? coś popsułem? za mała aktywność na forumie? dajcie znać pls! :) Przylacazam sie do pytania z tym, ze Ja nigdy nic nie sprzedałem ani nic nie kupiłem. Mówię nigdy, bo nie liczę starego forum gdzie robiłem kilka wymian. Chciałem tez spytać o shoutbox - w jaki sposób mogę cos w nim napisać ? W tym momencie mogę tylko przeglądać treść, ale nie mam możliwości napisania czegokolwiek. PTT jest działem zamkniętym, do kogo mam sie zgłosić z prośba o hasło ? THX Nic nie zespułeś, po prostu PT jest dla stałych bywalców forum a nie dla początkujących czy randomów. Inaczej mówiąc trzeba być bardziej aktywnym, udzielać się na forum, pisać posty. Forum wtedy automatycznie odblokuje dostęp do PT i innych działów czy Shoutboxa. Super właśnie o to mi chodziło. Dzięki
Opublikowano 12 października 20177 l Moge prosic o zdjecie bana na statusy z okazji moich urodzin? :P
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nie no, z tego co pamiętam to nikogo/nic nie obraziłem, więc nie wiem za co ban xd